כמה זמן מראש כדאי להזמין טיסה לארץ?

MichalS2018

New member
כמה זמן מראש כדאי להזמין טיסה לארץ?

יש עוד זמן, מתכננים לנסוע בקיץ או בסתיו הבא.
מתי כדאי להזמין טיסות? המלצות למנועי חיפוש לטיסות או סתם המלצות איך למצוא טיסות במחיר סביר (חוף מערבי...)?

Boston Guy

New member
יש הבדל בין המועד להזמין כרטיסים לקייץ ובין כרטיסים לסתיו

לרוב, ה"מבצעים" של חברות התעופה על טיסת ל"עונה הבוערת" (טיסות שיוצאות בסוף יוני עד כמעט סוף אוגוסט) מופיעים בשוק באזור מרץ - אפריל של אותה שנה.

ה"מבצעים" לתקופת הסתיו (טיסות שיוצאות בסוף ספטמבר עד אמצע דצמבר) מופיעים באזור אמצע אוגוסט -תחילת ספטמבר.

ועכשיו (אמצע נובמבר עד תחילת דצמבר) מופיעים המבצעים ל"עונה המתה" - טיסות שיוצאות בינואר עד סוף מרץ.

לגבי איפה לחפש - בכל האתרים שעולים בדעתך. רק תדאגי לעשות את החיפושים ב"חלון אינקוגניטו", להשתמש במחשבים שונים ובראוזרים שונים על המחשב - כי מנועי החיפוש נוהגים "לנעוץ" עוגיות כדי לדעת מתי התחלת לחפש ואז "תוקעים" אותך על מחירים מסויימים וחוסמים ממך אינפורמצייה על "מציאות" שצצות מאוחר יותר.

MichalS2018

New member
תודה, בהחלט נקודה חשובה לגבי הקיץ לעומת הסתיו

אנחנו נוטים לסתיו כי אנחנו עדיין קצת בטראומה מהקיץ הישראלי... אבל לא יכולים לחכות עד ספטמבר כדי לקנות כרטיסים לקצת אחרי
(צריך להודיע בעבודה וכו').
ומצד שני, אנחנו עם תינוק חדש שהרוב המוחץ של המשפחה לא ראה עדיין, אז לא יכולים/רוצים לדחות את זה יותר מדי (כלומר, זו לא נסיעה בגדר מתי שיצא יצא).
אכן דילמה.

אם אני מחפשת טיסות באינקוגניטו זה לא מספיק? עדיין צריכה בראוזרים שונים? חשבתי שהאינקו' מכסה אותי מהבחינה הזו.

danakama10

New member
לאחרונה

יצא לנו מספר פעמים להזמין מקומות מהיום להיום, וכך נוכחתי לדעת שטיסות בתקופת הסתיו הן ממש זולות, בערך חצי מהעלות בקיץ. אני מדברת על טיסות ישירות סן פרנסיסקו-ישראל. אותי זה הפתיע, כי תמיד חשבתי שהזמנות ברגע האחרון הן יקרות מאוד.
בקיצור, אם מדובר בסתיו, אני חושבת שהייתי מחכה לבואו ואז מזמינה...

למעלה