כמה זמן שלא....

כמה זמן שלא....

יצא לי לכתוב עוד מאז המפגש שלנו, שמיד לאחריו נסענו טלי ואני לתאילנד (שאגב לא כל כך נהננו כמו שחשבנו....מוזר מה?) ואח"כ לפריז, ובין לבין, הימים הארוכים באולפן...וכל כך הרבה... אבל אני לא שוכח, שקודם כל היה לנו מפגש מ ד ה י ם... נהנתי מאודדד, ומאוד שמחתי שהייתה אוירה טובה של חברות ומשפחתיות. תודה לכולם על המתנות, קשה לי להגיע אליכם אחד אחד כדי להודות, אבל אני זוכר ושומר הכל. ואגב, השוקולדים של מקס ברנר היו אסוןןןן גדול אתם לא רוצים שאני אשמין נכון? ח"ח ענקי לכוכבה על המאמצים להגיע מהצפון הרחוק וכמובן לכולכם, שלא התעצלתם ביום גשום, להגיע ולכבד! אני רואה שכשלא הייתי קרה כאן אירוע מאוד חשווווווווב!!!! ניר היקר- מזל טוב נשמה, איזה יופי לראות כמה כולם אוהבים אותך... לרגע לא חשבתי שאני היחידי... אתה יקר מקסים ומיוחד....אבל ...... רזה מדי... במפגש כולם שאלו אותי מי זה....כנראה שלא זיהו....:) בכל אופן נשמות, אני מצטער מראש אם בתקופה הקרובה אבקר כאן פחות היו בטוחים שהכל למען מטרות טובות... השהות הממושכת שלי באולפן היא אחרי הכל למענכם.... וכמו שהבטחתי יש הרבה דברים חדשים ומעניינים... שיהיה לכולנו ט"ו בשבט שמח אוהב אתכם כמו תמיד יוסי.

ניר86

New member
איזה נשמההה !

באמת שהתגעגענו כולנו וכל הזמן אתה בחו"ל... תיהיה קצת בארץ..! כמובן שאנחנו שמחים שאתה נכנס לעבודות באולפן כי אין דבר שאנחנו מחכים לו יותר מזה ! תודה גדולה על הברכות ..! אוהב כמו תמיד חחח ניר

bu1li

New member
יוסייי

באמת היה מפגש מדהים!!! שמחה שנהנת מהמתנות:):) והעיקר שתגמור כבר את הדיסק ב"ה.... אוהבת
בר

1מאיוש

New member
יוסייי התגעגנו!!!!../images/Emo24.gif

באמת שלא היית המון זמן כאן בפורום.. מקווה שנהינת כמה שיכולת בחו"ל ושהכל היה לטובה
אתה משקיע כ"כ הרבה ==> תודה לך [: ובאמת היה מפגש מ ד ה י ם !!! בהצלחה בעבודות באולפן עכשיו..ובהכל אוהבת
, מאיה (=

חן 16H

New member
יוסייייי!!!!!!!!

"רחוק מהעין קרוב אל בלב" אתה נמצא בלב שלנו כל הזמן המון המון המון הצלחה אוהבת
חן

adiii1

New member
כמה שאתה...

מדהים.
יוסי, תודה שנכנסת וכתבת לנו למרות קוצר הזמן שיש לך התגעגענו. ומה לא נהנתם בתאילנד? איך אפשר שלא? זה מקום כל-כך יפה. פרט, נמק והסבר בבקשה.
איזה כיף לקרוא את המילים שלך, תדע שהן מחממות ומרגשות אותי בטירוף עכשיו. בנוגע למפגש, כל המאמץ שעשינו למענך באותו היום היו שוות את זה כי הכל הלך חלק והיה הכי מדהים שיש. תודה לך על כל ההשקעה ועל כל הקדשת הזמן שאתה מעניק לנו תמיד, ושיהיה פול בהצלחה עם העבודה על הדיסק החדש. אני כבר מחכה לו בקוצר רוח, מקווה לראות אותך בקרוב (אולי בגבעה או באיזה מקום) אוהבת ותמיד איתך. עדי (1).

כוכבה 27

New member
יוסי שמחה שחזרת

היה מפגש מדהים מאוד נהנתי. שמחה שנהנת בתאילנד מגיע לך חופשה.

lir2004

New member
יוסק'ה

התבאסתי שלא יכולתי לבוא, ועוד אחרי ששמעתי מהחברים איך היה... עוד יותר! מפגש הבא, בעזרת ה', אני אבוא!!! אני מחכה כבר לאלבום השלישי, שבטוח לא יהיה פחות מהאלבום השני... אוהבים אותך, יוסק'ה!!!

למעלה