כמה חביב לי!

evilsink

New member
כמה חביב לי!

כשאני מזכירה את חומריו האפלים בפני אנשים הם מסתכלים עלי בעיני עגל גדולות ותוהות... אני לא מאמינה שיש פורום כזה!! איזה יופי! :) בכל אופן, קראתי את הטרילוגיה שנה שעברה וממש אהבתי! יש לי את הספרים בבית... שיהיה לכם יום טוב! שלומות!

הם פשוט לא יודעים מה הם מפסידים.

אני מרגישה כאילו אני משתייכת לכת סודית של מביני דבר, שכבר גילו את האור בצורת טרילוגית "חומריו האפלים". ספרים נהדרים. ולשאלות הקבועות שלי: מה היא הדמות האהובה עליך? לו היה לך דמון, איך היית רוצה שהוא יראה?

evilsink

New member
כן... אני מבינה על מה את מדברת...

ועכשיו לשאולותיך... הדמות האהובה עלי היא המכשפה... - אני ממש בקושי זוכרת שמות.. קראתי את הספרים ממש מזמן... ואם היה לי דמון הוא בלי ספק, היה חתול. וגברת אנה, אותן השאלות מופנות אליך!

התשובות שלי מופיעות כאן

באחד העמודים הראשונים, אבל הנה הן שוב: הדמות האהובה עלי היא ליירה, והדמון שלי, גם הוא ללא ספק, חתול. ולגבי דמותי הוירטואלית - דיון עליה תוכלי למצוא כאן.

צודקות לגמרי,

ואני אף פעם לא מבינה, ספרים כאלה יפים... דבר ראשון- דמוןת אהובה היא וויל, דמון-לא יודעת, כל הכיף זה ההפתעה! דבר שני, כמו שכבר אמרתי- evilsing אחלה חתימה!

האבק

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

הם באמת לא יודעים מה הם מפסידים. הטרילוגייה מצויינת, וקהל הקוראים שלה בהחלט גדל ככל שעובר הזמן. בכנס מיתופיה הקרוב הולכות להיות כ-3 הרצאות מצויינות על הסדרה, ואחת מהן תועבר ע"י המתרגמת יעל סלע שפירו, שהוכיחה את עצמה כמרצה מצויינת בכנס עולמות 2006

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה, בת 29, מחיפה, קוראת עכשיו את הטרילוגיה פעם שנייה. הכלב שלי הוא ממש כמו דמון בשבילי (חבל רק שהוא לא ילווה אותי כל חיי
), ואם היה לי דמון- הוא באמת היה כלב
תהני בפורום

האבק

New member
../images/Emo32.gif עזרה קטנה באתר חומריו האפלים

דרוש מישהו/י שיודע/ת אנגלית ברמה ממוצעת לתרגום קטע קטן באנגלית פשוטה לאתר. מומלץ לפנות אלי במסר. תודה רבה

האבק

New member
תמיד יש משהו לתרגום ../images/Emo13.gif

בקשר לתרגום שהייתי צריך - Anne of green Gables כבר תרגמה את המאמר, והוא יתפרסם בקרוב, וגם עוד מאמר שלי. אבל יש לי עוד כל מיני מאמרים/מיני מאמרים/חדשות שכדאי לתרגם ולפרסם באתר. תפני אלי בפרטי ואני אשלח לך כמה לדוגמא ותחליטי אם את מעוניינת
אל תשאלו מה אתר חומריו האפלים יכולים לעשות בשבילכם, אלא מה אתם יכולים לעשות בשבילו

למעלה