כמה חבל שאנחנו לא מצליחים להפיק תכנית איכותית

איקא1

New member
כמה חבל שאנחנו לא מצליחים להפיק תכנית איכותית

כמו התכנית המקורית. המתמודדים בסדר, המשימות כמעט זהות. אבל למה האולפן לא באיכות של האולפן האמריקאי, הכל כזה מקווץ, חסכני או אולי קמצני . אני מכורה לתכנית האמריקאית, לא פספסתי אף פרק , אז ברור שכשראיתי את הפרומו, ספרתי את השעות עדתחילת התכנית בארץ ואז....די התאכזבתי, פשוט .... איך אומרים... זה .....ליד. אבל אני אופטימית. זה רק פרק ראשון, אולי עוד ישתפר.

niro62

New member
ראיתי כמה פרקים מהאמריקאי

ודווקא הגרסא שלנו עומדת בסתנדרטים. משימות טובות, קאסט נחמד והכי חשוב לא עושים כמו שנהוג לעשות בישראל: פרק מריחה ופרק הדחה. הדבר היחיד שהפריע לי זה שהמנחה צריכה להיות דוגמנית שווה ובמנחה שלנו סתם קופה

פנומן 72

New member
גם ככה לכל הריאליטי בישראל יש מטרה אחת

להראות בחורות בבגדים מינימליים: הישרדות, הדוגמניות, פרויקט מסלול, המרוץ למיליון ועוד. גם בחו"ל הרווק/ה ודומיו הכילו בעיקר נשים עם מעט בגדים. זה מה שהקהל אוהב ...

איקא1

New member
ואני חשבתי שהמטרה היא לעשות הרבה כסף ומהר

למכור פרסומות, לשלוח SMS ובעיקר לצחוק על הצופים כל הדרך אל הבנק.

פנומן 72

New member
לא סותר

מי ייראה הדוגמניות אם לא יהיה שם מוטיב של עירום ? ומי ייראה את הישרדות אם לא יסתובבו שם כל הזמן בבגדי ים ? אפילו לכוכב נולד יש השפעה גדולה ליופי של הזמר/ת. אז כשיש על מה להסתכל, אפשר למכור פרסומות ...

MR Lordi

New member
גם אני ראיתי את האמריקאי

את כל הפרקים. אף אחד לא יהיה שווה להיידי, טים ונינה. אבל בישראלי מה שאהבתי זה את המתמודדים, את המסלול (שנראה יותר יפה מהמסלול האמריקאי). אבל עדיין אני מעדיף את האמריקאי...

rotemangie

New member
תשןבה פשוטה..תקציב

בראש ובראשונה את לא יכולה להשוות את התקציב של רשת לתאגידים אמריקניים המגלגלים כמה מאות אם לא מליארדים בשנה, אל תשכחי שהקהל הצופים האמריקאי יותר גדול ולפי כך משלמים להם יותר על שידור פרסומות, מה שאומר שיש כסף. מעבר לעבודה שזו תוכנית רכש בהרבה מדניות בעולם, מה שאומר עוד כסף. את הרי לא תראי את הישרדות הישראלית משודרת בפרייםטיים של הערוץ השוודי, נכון? אז כל עוד השוק שלנו הוא מצומצם, ככה התקציב. תתלפאי מה כסף יכול לעשות.

איקא1

New member
אכן, אין ספק שתקציב הוא מאד חשוב

אבל בארץ, רוצים מכל דבר לעות הרבה כסף ומהר. בתוכנית מסלול האמריקאית לא ראיתי שביקשו מהקהל לסמס למועמד המועדף. בארץ אני חטששת שעוד יעשו זאת בפרקים הבאים. וחוץ מזה..... מי הם השופטים האלו? למה לא לקחו מעצבים מובילים בארץ , מה חסר?

rotemangie

New member
אני מסכימה עם זה

אני גם בתור צופה אעדיף לצפות בגירסה האמריקאית מאותן סיבות בדיוק. בריאלטי בארץ יש תחשוה שבכוח רוצים להוציא ממך את הכסף וכביכול לתת לצופים יד בדבר וככה למשוך אותם. אני רואה את זה כטעות, אבל אולי זה כן משפיע על הצופים, עובדה ששולחים אלפי אם לא עשרות אלפי סמסים בתוכניות האלו. סתם עניתי, כי יש כל הזמן השוואה בין ריאלטי של האמריקאים לשלנו, וואלה אי אפשר לעשות השוואה כזאת כשהתקציבים ככ שונים, אני בטוחה שזו שאלה של כסף אם להביא שופט X או Y. לפחות הם הביאו דוגמגישה מוכרת :)

דווקא יחסית

להפקה המנופחת של הישרדות שהצליחה להפוך כל קשר בין הפורמט המקורי לפורמט הישראלי לפורמט הישראלי - זה היה די בסדר. בלי יותר מדי חפירות, לא בלי יותר מדי התבחבשות על שטויות. היכרות עם המתמודדים, משימה, הדחה, כמו שצריך להיות. אני מניחה שיהיה יותר מעניין ככל שהיא תתפוס תאוצה.

למעלה