כמה חברים אמיתיים הכרתם?

Nimrod H

New member
כמה חברים אמיתיים הכרתם?

כתוצאה מגלישתכם ברשתות חברתיות כלשהן לרבות תפוז? אני יודע על מישהי שהכירה כמה מחבריה הטובים ביותר היום כאן, בתפוז, בפורומים.

Purple Mushroom

New member
חברים אמיתיים מרשתות חברתיות,לרבות תפוז../images/Emo43.gif

זה מאוד תלוי בהגדרה. אני,כיצור לא ממש חברתי (בגלל ביישנות בבסיס האופי), הצלחתי (בעיקר ע"י תפוז,ברבות השנים), קצת להתגבר על הביישנות שלי, ולפתח מעט ביטחון. זה תלוי בהגדרה, עברו הרבה שנים,וזכרוני אינו מה שהיה פעם. המספר יכול להיות בין 0 (חבר\ידיד\ה נפש אמיתי ממש ממש כנראה שאין לי ממש ממש), לבין אולי 1 או 2. ברשת חברתית אחרת מחוץ לתפוז ממש לא יצאו לי קשרים כ"כ חזקים, כמו בתפוז. ניסיתי, באמת שניסיתי. אני מגדיר רק קשר אחד של ידידה שממש חשובה לי. וקשר עם מישהו שממש נחשב חבר (אבל מאוד רחוק) בהגדרה של בן אדם ממש טוב , שאני חשוב לו, ויש בינינו בין המשותף באופי. מקווה שבעתיד המספר יגדל. (2 הקשרים התחילו בשנת 2005). יש לקחת בחשבון את כמעט כל שנת 2007, שבה הכרתי מישהי,במערכת יחסים שדי חסמה אותי מקשרים ומפגשים ברשת החברתית תפוז
. (טוב , חפרתי קצת יותר מידי , סליחה ).

ailag

New member
את רוב החברים שלי כיום

אני מכירה דרך האינטרנט. קרוב לודאי שמרשתות חברתיות, כי במקומות אחרים קצת קשה להכיר אנשים..

קצת בלתי אפשרי להכיר אנשים ממקומות אחרים באינ

באינטרנט מהי ההגדרה לרשת חברתית? 2 אנשים או יותר היוצרים קשר בינהם.

ailag

New member
זו ההגדרה האישית שלך

ויכולתי גם לראות אתר מרשים ואז ליצור קשר עם המנהלים במייל, לפי ההגדרות שלי זה לא רשת חברתית ככה.

למעלה