כמה חדשות בנוגע לIPOD ו IRIVER

stardust19

New member
כמה חדשות בנוגע לIPOD ו IRIVER

APPLE צפויה להוציא לשוק מכשיר IPOD חדש שיאפשר צפייה בקטעי וידאו היות והם במגעים עם חברות ידועות בעולם הקולנוע לקניית זכויות הפצה של סרטים (מקור משלי)... ועכשיו משהו בנוגע לסדרת IRIVER H300 - המכשירים שמיובאים לארץ ע"י ארקדיה בבאג מיובאים מרוסיה (ראו מדבקה מאחורי המכשיר), ז"T אומרת שבעקיפין אנחנו יכולים לפרוץ את הנגן מבלי שתרד האחריו על המכשיר מצד ארקדיה , אבל אני לא רוצה להתעסק בכל העניינים המשפטיים והחוקיים בנושא (ראו זאת בתור הערה בלבד) . דבר נוסף אני ועוד מס' אנשים מרוסיה מנסים לכתוב תוכנה לקהל הישראלי שתתווסף לנגן IRIVER H320/40 ותציג את שמות השירים בצורה נורמלית ללא צורך להפוך אותם בהתחלה במחשב (אם הכל ילך כצפוי אז יהיה מוכן משהו בעוד כחצי שנה אבל יכול להיות וזה יקע היות ואני מתגייס עוד מעט ויהיה לי קשה לשמור על קשר עם החבר'ה שמה)

weird dust

New member
בעבר גם אנחנו ניסנינו כל מיני דברים

ניסינו לגרום לאייריבר להציג עיברית גם בתיקיות, דבר שלא הלך כראוי. הנגן עושה הרבה בעיות ויש צורך לשנות את קוד המקור בנגן דבר שלא רצינו ולא חושב שאפשר לעשות. הנגן בעייתי עם עיברית - בקרילית זה יותר פשוט.

stardust19

New member
אנחנו מנסים לראות את טבלת האסקי שלו

ועם זה אסקי 8 ביט ניתן לתכנת אותו כך שיהיו גם אותיות עבריות

weird dust

New member
את זה כבר עשינו ../images/Emo6.gif

זה היה ממש פשוט האמת. יש עיברית מבחינת פונטים כרגע. אבל לא כל הקוד מוביל נכון. (אם תפנה אלי במסנג'ר זה יהיה נחמד ואם אני ימצא את הסרט הנכון גם באיי סי קיו
)

stardust19

New member
נראה מה ייצא מזה למרות שאנחנו לא

מאמינים גדולים בזה היות ואנחנו לא ממש זקוקים לזה...אנחנו מסתדרים עם אנגלית ורוסית ושירים בעברית אני שומע ברדיו...חחחחח....

למעלה