כמה חדשות בקשר להופעה...

AeroFan

New member
כמה חדשות בקשר להופעה...

כרגע, בגלל המצב הלא טוב כ"כ של הלהקה, הם עושים כרגע את ההופעות קצרות, בהופעה האחרונה ב-דנבר שלשום הם ביצעו רק 15 שירים כשבהופעות הקודמות בסיבוב הם ביצעו 20 שירים+. בהופעה שהיתה ביום רביעי האחרון בקנזס סיטי הלהקה ביצעה הופעה רגילה, לא קצרה, ובגלל המצב שלהם ההופעה לא היתה יותר מדי טובה ואנשים שהיו בהופעה אמרו את זה, אנשים אמרו שהלהקה היתה מאוד חולה בהופעה והיו נראים שהם רק רוצים לסיים את ההופעה ולעוף והביקורות על ההופעה לא היו משהו לעומת הביקורות שהיו בהופעות הקודמות שלהם שרק שיבחו אותם... בגלל זה בהופעה שהיתה אחריה, בדנבר, אינקובוס החליטו לקצר ועשו רק 15 שירים ואנשים שהיו בהופעה אמרו שהיתה הופעה מדהימה... אבל Incubus מופיעים למרות שהם עדיין חולים ולא צריכים להופיע... מקווה מאוד שבקרוב מאוד הם יחלימו מזה לגמרי. בינתיים, רוב הסיכויים שהם יבצעו את Drive אקוסטי ויחד איתו יהיו עוד 2-3 שירים באקוסטי (New Skin, Redefine, Pardon Me המועמדים המובילים כרגע). אם אנחנו כבר בעניין, איזה שירים הייתם רוצים שהלהקה תבצע? מוזמנים לרשום פה שירים בודדים שהייתם רוצים להכניס במיוחד או סט רגיל שהייתם רוצים שהם יעשו אותו.

תודה על החדשות../images/Emo223.gif

אני מקווה שהם ירגישו טוב למרות ש15 שירים זה גם הרבה ואם יהיה אקוסטי אז זה בכלל יהיה מגניב הייתי רוצה שיבצעו את דריב, את שני החלקים של ארץ טו בלה [הוא תקוע לי בראש כבר יומיים] את Stellar וcircles והכי חשוב - warning!

AeroFan

New member
אגב-

ב-3 ימים הקרובים יהיו להם 3 הופעות בלוס אנג'לס שהם יהיו 3 ההופעות האחרונות שלהם בארה"ב לסיבוב הזה... לאחר מכן הם ייצאו להפסקה של שבועיים וחצי בערך ואז הם יתחילו את הסיבוב האירופאי שלהם... הוא יתחיל ב-3 למרץ באיסלנד, ליסבון (פורטוגל) ואז ישראל....

o pie

New member
שירי חובה

Sick Sad Little World מתוך aclttm מ - light grenades Rogues light grenades love hurts anna molly

crazy mofo

New member
חח זה לא שאין

רק אמרתי שאם לא יהיה זה יהיה בעסה. כמובן שהקצנתי ואמרתי - אם אין אנה מולי אז אין הופעה......אני מקצין מטבעי....

AeroFan

New member
מה שמאוד הייתי רוצה שהם יבצעו

זה בעיקר Vitamin, Summer Romance, Warning, Under My Umbrella, A Kiss To Send Us Off, Paper Shoes... יש עוד המון כמובן וזה מה שעולה לי כרגע

MoonyAvFreak

New member
הם יהיו בסדר!

הכי חשוב לי זה.. megalomaniac a kiss to send us off i wish you were here ואת כל הדיסק light grenades אבל גם ממש באלי את... pistola redefine 11 am וכו ברור P: חח

hilikus

New member
הייתי רוצה את..

Made For TV Movie Here In My Room idiot box a certain shade of green Make yourself Clean nice 2 know u take me to your leader paper shoes ו- aktsuo כל השאר יבוא בברכה :)

Incubus Creep

New member
להופעה בלתי נשכחת

הייתי רוצה שהם יבצעו את: Circles Warning Here In My Room Make yourself זאת תיהיה הופעה כל כך טובה אם הם יבצעו את כל אלה:)

AeroFan

New member
Here In My Room שיר כל כך

יפה!!
אחד מהשירים האהובים עליי שלהם... ובהתחלה לא כ"כ התחברתי אליו.

Incubus Creep

New member
באמת שיר יפה

אבל אני דווקא התחברתי אליו די מהר. קל להתאהב בשירים כאלה:)

Anomally

New member
וואי הייתי רוצה את

Here in my room,pardon me,drive,warning,stellar,certain shade of green,anna molly,הקאבר של like a virgin כי הוא פשוט אדיר!! חח,11 am...(וגם את ברנדון בויד ,אבל הי זה לא קשור -.-'') וגאד,יש ככ עוד הרבה שירים .. אני עדיין לא מעכלת את זה שהם מגיעים,דאמ. (אה,ואני חדשה פה [: )

נגיד והם יעשו בערך 20 שירים.

(לפי הסדר) A Kiss To Send us Off Beware! Criminal Circles Rogues A Certain Shade Of Green Make Yourself Light Grenades Zee Deveel Pantomime paper shoes Sick Sad Little World Redefine Wish you were here Nebula!!!! A Crow left of the murder Pardon Me Pistola Drive Megalomaniac Anna Molly וואי, הלוואי..

חח איזה השקעה.../images/Emo223.gif

נראה לכם שיהיה אפשר להשיג את הפלייליסט? אני יודעת שלפני שדפש מוד היו צריכים להופיע פה אנשים כבר ידעו את הפלייליסט המדיוק ומישהו יודע אם הם עדיין מבצעים את וורנינג בלייב?

אני לא בטוח שהם עוד עושים אותו..

וברור שאני משקיע, פשוט אני יודע איזה זין זה לתכנן פלייליסט להופעה, אז אני כבר מתכנן בשבילם, חבל שהם לא יבצעו אותו:\ בכל מקרה לא ראיתי אותם מפרסמים פלייליסטים להופעות הבאות.

AeroFan

New member
סיכויים די קטנים...

אבל עדיין יש סיכוי, בסיבוב הזה הם הכניסו לא מעט שירים נדירים שהם בכלל לא ביצעו בסיבוב הקודם, הכי הפתיע שהם ביצעו לפני שבועיים בערך את השיר "Look Alive", שיר מתוך דיסק הבונוס של הגרסה האמריקאית של Light Grenades... (אם כבר בנושא, אז הדיסק בונוס הזה מצויין! יש בו 2 שירים חדשים, השיר הזה ו-Punch-Drunk שהוא שיר מדהים, Anna Molly ו-Drive בלייב ו-Love Hurts ו-Anna Molly באקוסטי)... בסיבוב הזה הם גם מבצעים לא מעט שירים מ-Morning View, הם ביצעו את Echo כמה פעמים, Warning גם בוצע... לא הרבה אבל היו כמה פעמים שהוא בוצע, Under My Umbrella מבוצע כמעט בקביעות... וגם את 11 AM הם ביצעו כמה פעמים בסיבוב הזה, ככה שהכל פתוח...

למעלה