כמה חדשים יש לנו פה ...

נועה בת

New member
כמה חדשים יש לנו פה ... ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

ואני כבר לא מכירה את כולם ... אז שלום לחדשים וטוב שהגעתם ופה תגלו שלא סוף העולם הגיע אלא החיים רק מתחילים .... נועה

3ויוי

New member
../images/Emo42.gifנועה נעים להכיר../images/Emo39.gif

שבת שלום,נועה. ותודה על העידוד ,,,את וכולם נהדרים פה, שלך ויוי, הנעורים הבגרות והגיל הצעיר הם מקדמה נהדרת לתקווה,הכוחות עוד לא נישחקו,, ואילו הגיל המאוחר יותר ובמיוחד מי שמתמודד עם קשיי החיים (כמוני) מלבד המחלות ,קשה שבעתיים , כי הכוח הנפשי אזל וניגמר. אני דוקא אופטימית ,אך לא עושה כלום לקידום עצמי, אין לי מאפה לשאוב את הכוחות ,,לא מהמישפחה הקרובה ולא מהילדים,ומעצמי כבר הפסקתי להאמין שיבוא איזשהו שיפור. ~;// יצא לי משהו מהבטן ,,מצטערת .~~במקום ברכת שבת שלום~~

ל3

New member
לויוי

אומנם אני צעירה אך כמה שאני מבינה אותך אין לך מושג. הכוחות שתשאבי הם רק מעצמך. תנסי להתחיל בדברים הקטנים כמו השמש שזורחת ולאט לאט יהיה לך כוחות לדברים המשמעותיים. ולפעמים גם אם לא בא לעשות משהו אז צריך לעשות אותו בכוח . לחכות למחר- ולחשוב רק על טוב מקווה שעזרתי. אני פה לכול דבר שתצטרכי שלך, שירי

3ויוי

New member
שירי יקרה

תודה לך יקירתי , קצת הוקל לי , צפיתי בסרט שהיה מרגש במיוחד ולקח אותי למחוזות אחרים ,,,מקווה לטוב, וכמו שאמרת" tomorrow is another day"/ מקווה גם להתחיל לצייר בקרוב וזה יוכיח על כוחות מיתחדשים אצלי. איך את נעזרת בפסיכיאטרית שלך ?כלומר איזה דינמיקה יש בניכם? לי יש פסיכולוגית ואני לא נותנת לעצמי להיתקרב אליה יותר מידי . וכך יוצא שרצוני להיות נעזרת על ידה לא מגיע לידי מימוש. שלך ויו.

למעלה