כמה חוצפה יש לאנשים.

כמה חוצפה יש לאנשים.

אני מבוטח במכבי ביחד עם כל המשפחה שלי. פתאום שמתי לב שמכבי התחילו לגבות ממני יותר כסף. מסתבר שהם שדרגו את המגן זהב שלהם ולא שאלו את האנשים אם הם רוצים לשדרג. שיא החוצפה זה שאם מישהו לא רוצה לבצע את השדרוג אז אותו אדם בעצם משלם עבור מגן כסף והוא לא זכאי לשירותים עליהם הוא שילם כל השנים. העסק הזה ממש מעצבן אותי. זה פשוט לא בסדר.
 

Jen74

New member
אפשר לעשות דבר מאוד פשוט...

לכתוב להם מכתב התראה לפני נקיטת הליכים משפטיים ולציין שהם לא עדכנו אותך בשינוי ואתה לא הסכמת לשינוי בכלל, זאת בהנחה שאתה לא מעוניין בשדרוג. ולהוסיף ולציין שאם הם לא יחזירו לך רטרואקטיבית ממועד השדרוג את הכספים שגבו שלא ברשותך, אתה תפנה לבית המשפט המוסמך. מבטיחה לך שאחרי מכתב כזה מהר מאוד הם יפנו אליך ויבררו איתך איך הם יכולים לעזור לך. אם גם זה לא יעזור לך לקבל את הכספים בחזרה, אתה באמת יכול לפנות לבית משפט לתביעות קטנות. הם סומכים על זה שרוב האנשים לא שמים לב לשדרוג או שאין להם כוחות להתחיל לרדוף אחריהם להחזר כספים. אני אומרת, על תהיה פראייר.
 
מכבי כן שלחו מכתבים למבוטחים

וכן היו פרסומים בעיתונים. ומי שלא רוצה - לא חייב (הם יחזירו כסף גם בלי איומים) התוספת בש"ח (לעומת הכללית) ממש לא גבוהה. ומי זה שני החדשים האלה? נראה לי סתם!!
 

ריבקלה52

New member
זו באמת חוצפה.

אני לא מבינה מהם חושבים לעצמם כשהם עושים דבר כזה. זה ממש גניבה. בכללית כשעשו את השידרוג לפלטינום צילצלו אלינו ונתנו לנו את האופציה לשדרג. פשוט פתחו תוכנית חדשה ולא כפו עלינו את השדרוג. אני חושבת שכל המצב הזה של מכבי נוצר מזה שהם ראו שהכללית מצליחה לגייס הרבה מנויים לתוכנית החדשה (שהיא באמת טובה ומקנה בטחון רפואי לכלל המשפחה), וניסו ליצור דומה וגל הצלחה משלהם. אבל באמת שלא זאת הדרך.
 
למעלה