כמה חידות הגיון....

הדמר

New member
כמה חידות הגיון....

בס"ד מכירים חידות הגיון או חידות כפל משמעות? אז קבלו חידות כאלו על כל משתתפי סוף הדרך... כלל אחד יוצא מן הכלל אם בדר"כ כאשר כותבים את א.מ.ר הכוונה לשמעיה וכתיבה שונים אז במקרה הזה נא לא לשים לב למילים מהשורש הזה אבל למילים מהשורש שמע יש. 1) משתתפת סוף הדרך נמצאת בישוב בדרום (5) 2) משתתף סוף הדרך נמצא בשומרון (5) 3) משתתפת סוף הדרך היא אשת אברהם (3) 4) שמעתי שזה שלא מוצא את הדרך הוא ממשתפי סוף הדרך (4) 5) משתתפת סוף הדרך היא פרח (5) 6) הם תקעו כדור בישן אמר משתתף סוף הדרך (5) 7) יש באי מטבע אמרה משתתפת סוף הדרך (5) 8) משתתף סוף הדרך הוא נביא (5) 9) איזה סוג של אלוקים היא משתתפת סוף הדרך? (4) 10) משתתף סוף הדרך הוא אחד מ12 או מ24? (4) 11) הוא יחפש שוב את משתתפת סוף הדרך (4) 12) השדה החרוש של משתתף סוף הדרך (3) 13) החברות של משתתפת סוף הדרך (4) 14) התו שפט את משתתף סוף הדרך (4) 15) שפטה את משתתפת סוף הדרך (3) 16) יאהב את אחד ממשתתפי סוף הדרך (4) 17) משתתפת סוף הדרך היא גם דגני בוקר (4) 18) הוא לא מת על אחד ממשתתפי סוף הדרך (2) 19) משתתפת סוף בדרך הרגה שר צבא יווני (6) 20) משתתף סוף הדרך (ז"ל) נמצא עימי (4) 21) חלק זה מן הקטורת הוא בשבילי אמרה משתתפת סוף הדרך (5) 22) משתתף סוף הדרך לא יענה (4) 23) הכתובת ההפוכה של משתתף סוף הדרך (3) ב"הצלחה לכולם.

הדמר

New member
ושכחתי עוד שתיים....

בס"ד שאלה זו מוקדשת לנו"שניקים מבנינו ולכל מי שמכיר את החנויות בשכונה: לאחד ממשתתפי סוף הדרך יש מאפיה בנו"ש.ויש לזה שתי תשובות או של ארבע אותיות או של חמש. שאלה זו מוקדשת לחברתי הטובה רחלי הידועה בכינויה 238: אחד ממשתתפי כוכב נולד הוא 2 משתתפי סוף הדרך (5.4). ושוב בהצלחה

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif המ ../images/Emo12.gif

תשובה לשאלה השניה - אוהד אלישע.

-בעזרתך אבא-

איך הגעת לתשובה הזאת? אפשר הסבר?

הדמר

New member
קבלי הסבר

בס"ד לאחד ממשתתפי כוכב נולד קוראים אוהד אלישע וישנם שני משתתפי סוף הדרך הנושאים את השמות אוהד (שהיה בן זוגו של ישאל) ואלישע (שהיה בן זוגה של הגר שהודחו בפרק הראשון של הסבב הראשון)

הדמר

New member
זו אחת התשובות ....

בס"ד אבל יש עוד תשובה ואני מקווה שהנושניקים שאני יודעת שיש כאן יענו על זה אם לא אז אני אענה.... ודרך אגב מאיפה את מכירה את המאפיה הזו?(אני מתכוונת למאפית אריאל)

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif יפה! מנסה...

1) הודיה 2) אריאל 3) הגר 4) עובד 5) אירית 6) לירון 7) אמילי 8) אלישע 9) ז'ניה 10) נחום 11) רותי 12) ניר 13) רעות 14) מידן 15) דנה 16) אוהד 17) ציפי 18) חי 19) יהודית 20) איתי 21) לימור 22) ישאל 23) נ(ו)עם נכון?

למעלה