כמה חידות

אריאל2005

New member
כמה חידות

1. מה שמה של ראש הסגל של הגברת הראשונה? 2. בזמן שהנשיא נותן נאום על מצב האומה בסנאט, ג'וש נדרש לבחור ממלא מקום לנשיא למקרה של פיגוע גרעיני. במי בוחר ג'וש, ואיזו מתנה מעניק ממלא המקום הנבחר לנשיא? 3. מדוע גב' לנדינגהם עצובה בתקופת החגים? 4. מה שמו של חבר הקונגרס שהדליף במסיבת עיתונאים אודות שימוש בסמים בבית הלבן? 5. במה נחשד מועמד הנשיא לשופט בבית המשפט העליון, רוברטו מנדוזה? 6. מה שמה המלא של סוכנת האבטחה של זואי?

כמה תשובות לפני חדשות הסופ"ש

1. לא זוכרת, בטח למון יזכור, אבל יש 3 - הבחורה מהעונה הראשונה, איימי והבחור שאיימי מחליפה. 2. שר החקלאות רוג'ר טריבי, והוא נותן לנשיא עותק של החוקה בלטינית. משם כמובן הנשיא קורא את shall, from time to time, give to the Congress information of the state of the union 3. אני מניחה שבמילה חגים אתה מתכוון לחג המולד, ולא לראש השנה... אבל בניה של גב' לנדיגהם נהרגו בוייטנאם בחג המולד. 4. המממ... לא זוכרת בשלוף. 5. אתה מתכוון לחשד לנסיעה בשיכרות ? כשהוא סירב לעשות בדיקה במשאף בטענה שעצרו אותו בגלל המראה הלטיני ? 6. ג'ינה טוסקנו. אבל יש גם את מולי, זצ"ל, שנרצחה בחטיפה שלה. ואני לא זוכרת את שם איש האבטחה, אבל טיי דיגס משחק אותו, ואני מוכנה שהוא יאבטח אותי up close and personal anytime. יאמי להפליא.

אם לומר את האמת

אני מאוד בטוח בהטרוסקסואליות שלי (זה המקום לציטוט על union station) אבל אפילו אני יכול לזהות את יתרונותיו של טיי דיגס. הדמות שהוא משחק נקראת סוכן מיוחד ווסלי דייויס ולמרות שהוא כמעט אף פעם לא מופיע בסדרה ,כל האגף מכירים אותו.

Popeye78

New member
כמעט בטוח ש-4 זה ליליאנפילד

על השאר הילה כבר ענתה.

אכן

לילי מייז בעונה הראשונה. אח"כ הבחור הזה שדופק את העסק בעונה ה-4 ואח"כ איימי גארדנר. כשיהיה לי זמן אבדוק האם שמו של הבחור מופיע בתסריט.

אז ככה

1. לראש הסגל קראו מקס (אחיין של אבי בארטלט) Abbey: He's my nephew Josh: no kidding 2. ככל היודע לי, אין קשר בין השר טריבי לליונל טריבי. 6. לסוכנת שנהרגה קראו מולי או'קונור. ג'ורג'ה פוקס עזבה את הסדרה כשהצטרפה ל-CSI.

וטובי ואנדי קראו לביתם מולי על שמה

מצד שני, לבן הם קראו האק, ע"ש סבא של אנדי, אז אני לא ממש סגורה על מידת האיפוס שלהם. ועל זה נאמר: I don't want to alarm you, but I'm dad

Popeye78

New member
ומה עם ההמשך?

And for you, son, for you, this'll be the last time I pass the buck, but I think it should be clear from the get-go that it was Mom who named you Huckleberry. I guess she was feeling like life doesn't present enough challenges to overcome on its own.​

למעלה