כמה חיפה חוטפים היום? בהנחה שמנצ´סטר יונייטד בכושר עלוב להפליא? 2 הפסדים בשישה משחקים?
ק קרס. New member 17/9/02 #1 כמה חיפה חוטפים היום? בהנחה שמנצ´סטר יונייטד בכושר עלוב להפליא? 2 הפסדים בשישה משחקים?
א אלמה New member 17/9/02 #2 אני חושבת ש 2:1. חיפה 1, מנצ´סטר 2. נראה לי סביר... מתי המשחק? להכין פיצוחים ובירה?
G gadi116 New member 17/9/02 #4 המשחק מחר ב-21:00 ולמה הפסימיות.... מכבי חיפה תשחק כמו גדולה ותנצח את מנצ´סטר!!! יאללה מכבי
W WINTERLOVE New member 17/9/02 #3 זו שאלה באסטרונומיה או בחקר החלל ? לגבי תחזית מז"א למשחק עיין בפורום המקביל.
א אסף עטר New member 17/9/02 #6 וינטר - תפסיק להיות כזה סבתא קרס - היום חיפה עדיין לא תספוג אבל מחר חמישייה
א אסף עטר New member 17/9/02 #17 אברי-וונס נווס אבאוט דה פאדיחה שוט - דונט לאיים (באנגלית זה נשמע זוועה)
W WINTERLOVE New member 17/9/02 #22 האנגלית שלך באמת זוועה. טוב, אם כולם יודעים אז אני אחדל להיות סבתא !
א אסף עטר New member 17/9/02 #27 חשדתי במתחזה אחד שהוא בועז אם תשים לב בפורום שהקמתי וזה למעשה היה וינטר השובב (פשוט לא שמתי לב לכותרת שמופיע בקטן קטן)
חשדתי במתחזה אחד שהוא בועז אם תשים לב בפורום שהקמתי וזה למעשה היה וינטר השובב (פשוט לא שמתי לב לכותרת שמופיע בקטן קטן)
ק קרס. New member 17/9/02 #32 נדמה לי שאמרתי לך שזה נשמע לי כמו פארודיה. אלא שאין כמו המקור, במקרה זה