כמה חשוב

דנדוש20

New member
כמה חשוב

שיהיה לבן זוג שלכם דעות פוליטיות דומות לשלכם? כמה לדעתכם זה יכול להשפיע? הייתם מסכימים להיות עם בן זוג שקיצוני בדעותיו?

אז ככה

יהיה קשה לי לקיים חיים שותפים עם מישהי שדעותיה קיצוניות לשלי. סתם לצאת, לא אכפת לי

Dark Muse

New member
זה לא אמור להיות חשוב

אלא אם כן מדובר בזוג מאוד קיצוני, שזה זוגיות כמעט בלתי אפשרית (כמעט).

חשוב חושב

ניסיתי. זה לא באמת עובד.. אפילו אם משתדלים לא לדבר על פוליטיקה.

חשוב מאוד

אני מאוד מעורב פוליטית , יש לי דיעות מוצקות על כל דבר והרבה פעמים אני מוצא את עצמי יושב מול שידורי החדשות ומתעצבן על מה שקורה ועל כל מיני החלטות ממשלה שלא מוצאות חן בעיני. מי שלא תסכים עם הדיעות שלי יהיה לה מאוד קשה לסבול את זה....

Paranoid Eyes

New member
זה חשוב, אבל לא כ"כ...

כלומר.. בני זוג מאוד קיצוניים, כל אחד לצד השני... זה יהיה בלתי אפשרי מבחינתם להמנע מויכוחים פוליטיים לדעתי, וזה עלול להרוס. אם הם בוגרים דיו כמובן, הם ימנעו מזה, וילמדו לקבל את דעתו של האחר ולא לתת לזה להרוס להם את הזוגיות. אבל, בעצם.. אם חושבים על זה.. כשבני זוג מאוד קיצוניים.. זה אומר דבר או שניים עליהם בתור בני אדם, על האופי שלהם. זה אומר שהם קיצוניים גם בדברים אחרים.. אני לא אוכל להסתדר עם בן זוג שמאלני קיצוני.. או בכלל מישהו שהוא קיצוני מאוד , וחסר יכולת להתפשר כשצריך.

יצאתי פעם עם שמאלנית

שתמכה בהתנתקות וברגע שגיליתי את הדעות שלה ירד לי ממנה לגמרי ....

Paranoid Eyes

New member
הדעות שלה

השפיעו על ההתנהגות שלה בתור בת זוג? או שזה רק עניין של ההתנתקות..?

זה עניין שלא יכולתי

להיות עם מישהי שתמכה (ואף השתתפה בפועל) בביצוע של מה שאני רואה כאחד הפשעים החמורים ביותר שבוצעו במדינת ישראל מעולם.

נועם m

New member
חשוב.

דעה הפוליטית היא הרבה מעבר ל"סתם" פוליטיקה. זה לא נגמר בבחירות. וברגע שאני שומעת מישהו שיוצא בהצהרות לגמרי הפוכות למה שאני מאמינה בו, ושנוגד כל כך הרבה ערכים שלי, זה גם "turn of" די רציני... אבל קשה לי להגיד עד לאיזו רמה הייתי מתנגדת.

אמממ...

נראה לי זה די חשוב שתהיה דעה פוליטית דומה (יחסוך ריבים מיותרים) אני חושבת שתהיה השפעה כלשהי להיות עם בן זוג שהדעה הפוליטית שלו קיצונית ולא דומה בכלל לשלך. אני לא מעמיקה כלכך בפוליטיקה.. ובחיים לא תמצאו אותי רבה על פוליטיקה כי זה לא תחום חזק/מעניין אצלי

זכוכיות

New member
לא הייתי יוצאת עם ימני,

דווקא בגלל שאני כן מעורבת פוליטית. זה בלתי אפשרי. שי הוא דיי "מרכז" נוטה לשמאל ואפילו איתו יש לי אי הסכמות קריטיות בנושא.

למעלה