כמה טוב היה לראות את שמ"ע היום!

כמה טוב היה לראות את שמ"ע היום!

הכוונה לשמ"ע ת"א... כן, כן, חזרתי לראות את הקבוצה הזאת (שכל שנה משנים את השם שלה). עכשיו נראה לי קבוצת יערה או כוורת.... לא הצלחתי לקלוט... כל כך הרבה שמות היו לקבוצה, שאני כבר לא זוכר... קיצר, ראיתי את דרוררררר!!!!! 4 שנים לא ראיתי את הבן אדם!!! יואו איך שאני חולה עליוווווו!!! והיו את כל הילדים האלה.. יואו איזה קטנים! חלק כולה בכיצה ו´... כמה זכרונות עלו לי בזכרון... חחחחח
וגם זבולון! איך הסמקתי שהוא אמר: "מתאים לך על המדים". וגם החיילות... כוסיות הא?
ועדי... זאתי, מסכנה, סוף סוף רואה אותי, רצתה להשאר, אבל אמא שלה אומרת לה לבוא.. אז הייתה צריכה לנסוע... והיה נחמד לראות את כל ה"תיכוניסטים"... למרות שלא הבנתי מה הקטע, של ללמוד במתנ"ס במקום להיות בשמ"ע? אבל היו שם נערים שלא ראיתי אותם מאז שהם היו בכיתה ו´... הם היו קטנים, ועכשיו הם כבר גברים, אפילו גידלו זקן, שמו עגילים ולא יודע מה עוד... אמנם הייתי רק איזה שעה (או שעה וחצי) אבל עדיין, היה נהדר לראות שוב את שמ"ע... ואגב, שמתי לב שהבנות שם מתחילות לפתח יופי מהמם... אם הייתי קצת יותר קטן..

2 דברים...

1) אני מעדיף בנט לא לרשום את השם שלי בכל מקום, לכן תפנה אליי כ"יניב" או "פליקרמן".
2) תוכל (או תוכלי) לתת לי רמז אל מי אני מדבר? אין לי מושג אפילו אם זה בן או בת...

אההההההההה אז זה אתה!!!

אני מרגיש את השולחן רועד, ולא מבין למה... חשבתי שהוא עומד ליפול, או לכל הפחות רעידת אדמה... ומה באמת נכנס בך? השתגעת שם חופשי הא?
אגב.. שמך בישראל הוא...?

Stinky Pinky

New member
סתם...

אני אישית שמעי שדרור הוא ייצור מגעיל ולא מתחשב... משהו כמו שהוא העליב ילדה אחת ולא טרח להתנצל... וסתם שהוא אמר שהבנות פיתחו יופי וכאלה

black_magic

New member
אהמממ..

מהנסיון שלי עם דרור (ניסיון קצר יש לציין) הוא לא מי יודע מה.. סתם מגעיל לדעתי.. טוב שהוא לא בשמע חיפה..

Stinky Pinky

New member
הוא באמת בנאדם בלתי נסבל

כלומר הוא כל שניה יורד על חניכים מבלי לשים לב בכלל הוא בקושי מחייך ותמיד רציני ואין לו חוש הומור בריא לסביבה

עוד פעם הקטע של

"הבנות פיתחו יופי וכאלה"? זאת הטרדה, ואפשר להודיע להנהלת שמע על אמירה כזאת. לפינקי - לא כדאי לשים בפורום תמונה שלך.

למה ההודעה שלי נמחקה?!

תאמיני לי שלא... אני אחד שמדבר דוגרי פעמים רבות (לא תמיד.. יש מקרים גבוליים). ואני, מכיר אישית, ממש אישית, את דרור, לאחר שהייתי "תחת פיקודו", 4 שנים. מעולם לא שמעתיו אומר מילה רעה אחת על מישהו. מעולם לא ראיתי אותו מעליב מישהו. וזה לא שהתחבאתי. פשוט, הוא לא קילל. ואני חושב שאני יודע למה. כל אלה שהיו איתי, היה להם כבוד למבוגרים. לא התחצפו למדריכים, כיבדו אותם, לא השתוללו והקיצר, לא הייתה לדרור אף פעם סיבה לגעור על מישהו. הוא היה מסביר לנו דברים בטון רגוע, במילים יפות. אבל, אתם מצפים שכאשר הוא שומע שמשמיצים אותו, אז הוא ימשיך להתייחס יפה? לכבוד מה? מי שמרכל ומשמיץ, שלא יתפלא אם אחר כך מעליבים אותו... אז אני לא יודע מה עם זאת שהוא העליב אותה, אבל אני במקומה, הייתי ניגש לברר עם דרור את העיניין. יכול להיות שהוא בכלל לא חשב שהוא "יורד" עליה. הרי לכל אדם יש זוית מבט שונה. והכי חשוב: לפתוח דף חדש. ובקשר לבנות, מה התחנפות פה? לא אמרתי שכל הבנות מושלמות... אמרתי (או התכוונתי, איך שתעידפו את זה...) ששמתי לב שחלק מהבנות מתחילות לפתח יופי... מן הסתם... לא ממש הגיוני שכולן שם תהיינה מכוערות ממש... ומה תעשו? תאשימו אותי בהטרדה מינית?! Oh please אני לא יודע מה הסיפור שלכם עם דרור, אבל הגזמתם, מה אתם אומרים לי, שמה שאמרתי זה הטרדה מינית?!

Stinky Pinky

New member
לפליקרמן

דבר ראשון לא אמרתי שדרור קילל אותה הוא אמר לה משהו מעליב (אני חושבת שהוא אמר לה משהו שהיא מתנהגת כמו תינוקת בחדר מלא אנשים( וזה נורא העליב אותה, וזה לא הפעם הראשונה ששמעתי שהוא מעליב ככה מישהו ויש כבוד למדריכים! פשוט לדרור אין חוש הומור בריא ואני מכירה אותו בתור מדריך כבר שנה וכמעט שלא ראיתי אותה מחייך או צוחק, הוא תמיד רציני ולעיתים קרובות לא נחמד ומאיפה לא לדעת שמשמיצים אותו בפורום? הוא בכלל לא טורח לדעת דעתם של אחרים

SLIM-SHADY

New member
פינקי את משמע?

מהקבוצה של יערה? אם לא אז איך ידעת על המסיבה?

למעלה