מלתעות - Flickerman
New member
כמה טוב היה לראות את שמ"ע היום!
הכוונה לשמ"ע ת"א... כן, כן, חזרתי לראות את הקבוצה הזאת (שכל שנה משנים את השם שלה). עכשיו נראה לי קבוצת יערה או כוורת.... לא הצלחתי לקלוט... כל כך הרבה שמות היו לקבוצה, שאני כבר לא זוכר... קיצר, ראיתי את דרוררררר!!!!! 4 שנים לא ראיתי את הבן אדם!!! יואו איך שאני חולה עליוווווו!!! והיו את כל הילדים האלה.. יואו איזה קטנים! חלק כולה בכיצה ו´... כמה זכרונות עלו לי בזכרון... חחחחח
וגם זבולון! איך הסמקתי שהוא אמר: "מתאים לך על המדים". וגם החיילות... כוסיות הא?
ועדי... זאתי, מסכנה, סוף סוף רואה אותי, רצתה להשאר, אבל אמא שלה אומרת לה לבוא.. אז הייתה צריכה לנסוע... והיה נחמד לראות את כל ה"תיכוניסטים"... למרות שלא הבנתי מה הקטע, של ללמוד במתנ"ס במקום להיות בשמ"ע? אבל היו שם נערים שלא ראיתי אותם מאז שהם היו בכיתה ו´... הם היו קטנים, ועכשיו הם כבר גברים, אפילו גידלו זקן, שמו עגילים ולא יודע מה עוד... אמנם הייתי רק איזה שעה (או שעה וחצי) אבל עדיין, היה נהדר לראות שוב את שמ"ע... ואגב, שמתי לב שהבנות שם מתחילות לפתח יופי מהמם... אם הייתי קצת יותר קטן..
הכוונה לשמ"ע ת"א... כן, כן, חזרתי לראות את הקבוצה הזאת (שכל שנה משנים את השם שלה). עכשיו נראה לי קבוצת יערה או כוורת.... לא הצלחתי לקלוט... כל כך הרבה שמות היו לקבוצה, שאני כבר לא זוכר... קיצר, ראיתי את דרוררררר!!!!! 4 שנים לא ראיתי את הבן אדם!!! יואו איך שאני חולה עליוווווו!!! והיו את כל הילדים האלה.. יואו איזה קטנים! חלק כולה בכיצה ו´... כמה זכרונות עלו לי בזכרון... חחחחח