כמה טוב לאכול שוקולד (מריר..)
הצרפתים טוענים, שבשנים האחרונות טעמם של צרכני השוקולד בצרפת מעדיף יותר ויותר שוקולד מריר, לעומת שוקולד חלב בעבר (ובמדינות הסמוכות). אז מעבר לאליטיסטיות הצרפתית ("אצלנו" מעדיפים "שוקולד למבינים" ולא סתם "שוקולד לילדים" שהוא המצאה שוויצרית בכלל), הם כנראה יודעים על מה הם מדברים: כותרות היום מבשרות שבמינון סביר, שוקולד מריר (לא חלב!) מסייע לעלייה ברמה של נוגדי-חימצון בדם. -- רן.
הצרפתים טוענים, שבשנים האחרונות טעמם של צרכני השוקולד בצרפת מעדיף יותר ויותר שוקולד מריר, לעומת שוקולד חלב בעבר (ובמדינות הסמוכות). אז מעבר לאליטיסטיות הצרפתית ("אצלנו" מעדיפים "שוקולד למבינים" ולא סתם "שוקולד לילדים" שהוא המצאה שוויצרית בכלל), הם כנראה יודעים על מה הם מדברים: כותרות היום מבשרות שבמינון סביר, שוקולד מריר (לא חלב!) מסייע לעלייה ברמה של נוגדי-חימצון בדם. -- רן.