כמה טוב להיות בבית

Dia Leoghann

New member
כמה טוב להיות בבית ../images/Emo98.gif

טוב, שלום לכולם!! חזרתי מארץ הלבנון ואני שוב כאן. מה שלומכם? למי שלא יודע הייתי במילואים בגבול הצפון ועברתי כמה חוויות מרנינות עם ידידינו שמעבר לגבול. לקח לי כמה שעות לקרוא את כל ההודעות שנכתבו פה מאז שעזבתי לפני כמה שבועות, ואני חייב להודות שכמה מהן הכו אותי בתדהמה. הרבה הודעות מדפים קודמים מצאו את דרכן לפח האשפה, ולראשונה מאז אני מנהל את הפורום הזה נאלצתי להרחיק מישהו מהפורום. לשמחתי זה לא היה חבר פגאני אלא ילדה טורדנית שלא יפליא אותי אם גם ההורים שלה לא אוהבים אותה. לעומת זאת שמחתי מאוד לנוכח כמה דיונים חשובים לקהילתנו שנוהלו בצורה הראויה לפורום רציני כמו שלנו. את המאמר האחרון של kat re על אל הוויקה הכנסתי כרגע למאמרים, ושוב תודה ל-kat re על מאמריה. לכל כותבי השירים, אני חוזר ומזכיר שאינני מכניס למאמרי הפורום שירים ללא בקשה מפורשת מכותב השיר. מחר אני נוסע לסופ"ש, אז אשוב ביום ראשון...

דווקא אהבתי את אנג'ול סול...

היא לימדה אותי ערך חשוב של סובלנות וכמעט קיללתי אותה בכל קללה שטנית שאני מכירה, אבל לא עשיתי את זה... וברוך שובך... נחמד לראות שיש כאן אחראים,,,

suki da yo

New member
אה, תודה לאלים

חשבתי שנידונו לגהנום של פורום לא מבוקר ( אלא אם כן מחשיבים את בקורי אג'ל סול:)) כעונש מאלוהים שאנחנו לא יהודים טובים:)

kat re

New member
ברוך השב

עכשיו הבנתי כמה אתה נחוץ פה ותודה על שטיפלת במאמר....

למעלה