כמה טוב לחזור הביתה

ענתי44

New member
כמה טוב לחזור הביתה../images/Emo82.gif

זה עבר חלק, הניירת, ההדרכה ואפילו הפרידה מהחברים החדשים שרכשנו בבית חולים, ומשם לאמבולנס שהזמנתי והביתה. אמא היתה כל כך נרגשת ואני כל הזמן אמרתי לה שאנחנו נוסעים הביתה, לבית שלה וחזרתי על הכתובת שלה, ושיש לה מיטה חדשה. ואמא חייכה אלי ולחצה לי את היד. עכשיו היא ישנה במיטה החדשה ששכרנו מיד שרה, אוגרת כוחות לקראת השלב החדש בחייה. תודה רבה לכולכם על התמיכה הרבה והחיבוקים הוירטואליים שהרעפתם עליי ועל התפילות והאיחולים לאמא.עזרתם לי לשרוד תקופה קשה.

יופי! שמחה...

שמחה בשבילך שאמא סוף סוף חזרה הביתה ומחלת לה התאוששות מהירה ולך, שתמשיכי ותהיי חזקה! :)

justme007

New member
כל הכבוד ענתי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני שמחה שאמא שלך חזרה הבייתה

zs1957

New member
ברוך שובכם הביתה

היי ענתי, כל כך שמחתי לשמוע שאמא חזרה הביתה.אני מקווה שהיא נהנת מהמיטה החדשה. גם לאמא שלי יש מיטה כזאת מיד שרה. אני בטוחה שבעזרת הטיפול המסור שלך אמא תתחזק מיום ליום. אנחנו נמשיך לעזור לך ולהיות עמך לאורך כל הדרך. זו דרכה של חברות. יום טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
אתמול ממש נחרדתי

בלילה כשהחלפתי לאמא טיטול ( אוי כמה נוח במיטה של יד שרה לעומת המיטה הישנה) והלבשתי לה כותונת לראות את כל הגב שלה מלא שלפוחיות ופצעי לחץ ועד כמה היא כחושה... אני בסבלנות אין קץ, מטפלת בה, בעדינות.כי היא כל כך חלשה. תודה רבה על חברותכם היא הדלק, ביחד עם האהבה לאמא, שמניעה את גלגלי הכוח שלי.

zs1957

New member
ענתי יש משפחה שנקראת גרנופלקס

לטיפול בפצעי לחץ.יש גם פלסטרים של גרנופלקס. חשוב שתגיע אחות מהיחידה להמשך טיפול ותדריך אותך מה לעשות. אשמח לעזור בנושא. זהבה שחם

ענתי44

New member
תודה זהבה חברתי../images/Emo51.gif

אני אשמח להדרכה לטיפול ולמניעת פצעים בעתיד היום אמא לא רוצה לאכול כמעט ואני מניחה לה מידי פעם מצליחה להאכיל אותה קצת . רק בזכותך הבנתי שלא קורה אסון מיום יומיים כאלה, זה כנראה המעבר בחזרה הביתה

ענתי44

New member
שוב בבית חולים

אתמול הזעקתי רופא שקבע שחזרה דלקת ריאות רשם אנטיביוטיקה נוזלית ואקמולי ורק אחרי שלחצתי רשם הפנייה למיון למקרה הצורך בלילה המצב פשוט החמיר ואמא איבדה את ההכרה הזמנתי אמבולנס ונסענו לבית חולים. היה חום כמעט 40 ודלקת ריאות חוזרת. חזרנו לאותו בית חולים אותה מחלקה אותו חדר, אחרי לילה לצידה אחותי החליפה אותי ואני הולכת לישון. בבוקר כבר ירד החום והיא אכלה מעט.... נקווה לטוב

ענתי44

New member
היום כבר יותר טוב

אבל אתמול בלילה היא פשוט איבדה הכרה, הייתי משוכנעת שהיא בקומה והזעקתי אמבולנס היא הגיעה לבית חולים במצב לא טוב, ועם חום כמעט 40 ( כשהרופא שהגיע הביתה מדד לה היה 36.6 )שם ייצבו אותה ואמרו ששוב דלקת ראות.בגלל קשיי הבליעה. החזירו אותנו להרצפילד, אפילו לאותו חדר. אמא היתה מבוהלת כשהיא התעוררה וכל הלילה חיבקתי אותה, ליטפתי אותה ולחשתי לה שאני פה לידה. היא החזיקה לי את היד חזק. כשהתעוררתי עכשיו, התקשרתי לאחותי שהחליפה אותי והמצב יציב.תודה לאל. אנחנו כל הזמן משיבים לשואלים בפורום לגבי תמותה מאלצהיימר שרבים מהחולים נפטרים מדלקת ריאות ופתאום זה כבר לא איום זה כמו קטיושה שנחתה עליי.... החשש הזה... כשנסענו באמבולנס ואמא לא הגיבה, בכיתי כל כך . אני יודעת את הצפוי וכל כך מתפללת שזה עוד רחוק שאמא עוד תתאושש ותהנה בדרכה הייחודית, מעוד הרבה דברים.

ענתי44

New member
שריוש2 תודה ../images/Emo140.gif

אחותי התקשרה עכשיו שאמא לא אכלה כלום בצהריים ובערב רק ישנה

למעלה