כמה טוב לחזור...

כמה טוב לחזור... ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אהלן אנשים
חזרתי אתמול מהטיול שהיה לי מהצופים.... והיה לי פשוט את הטיול הכי הכי הכי טוב שהיה לי איי פעם... כל כך נהנתי שזה לא יאומן... הייתה לי אחווה הכי טובה !~ אין אין אין איזה כיף היה איתץם, ובסוף, במפקד ההנהגתי אפילו זכינו באחווה הכי טובה בהנהגה
היה כל כך מצוין
והתגעגתי אליכם נורא
תעדכנו אותי קצת בדברים שקרו פה...
אוהב אותכם אנשים

גמאני שוב בבית../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

היה לי ת'טיול הכי בסט בחיים! באמת שלא נהנתי ככה באף טיול שהייתי, וזאת הייתה אחת החוויות הכי מדהימות שעברתי. מה שכן, כל המדריכים שם ממש התלהבו ממני בגלל הניווט שלי או משהו, ותפסו ממני אחת רצינית כזאת והיה כיףףף... בסוף בחרו אותי למסכת מול כל ההנהגה חחח.. הייתי צריכה לשחק את המטומטמת שהולכת לאיבוד באמצע החיים. נו
התגעגעתיייייי....... אוהבתתת!!!

כןןןןןןןןן חזרתיייייייי../images/Emo163.gif

באמת אתגר היה טיול ממש ממש ממממממממממממממממממששששששששש מוצלח.... ממש נהנתי... אמנם בהתחלה היו קצת בעיות אם הגדוד שהייתי אמורה להיות.. אבל בסוף העבירו אותי וממש התבאסתי.... וחן מתלהב מהאחווה שלו..שרק זכתה בתחרות וניצחה... זה לא אומר שהם הכי טובים פשוט כולם אומרים שהאחווה שלהם היית טובה.... אז גם אניייייייייי פשוט היית לי אחווה בת ז*** והם הכי כלים בעולם... והיו לנו מדריכים ממש ממש נחמדים ... פשוט טיול גרוב עולם.... ופשוט נעשתי הכי חומה בעולם.... למה שחורים תמיד נדפקים??? ועכשיו יש לי חולצה של דימונה ושל רחובות ולכם לא נה נה בנננננה קיצר חזרתי.... אוהבת המוןןןןןןןןןן אני!!!

לא נכון ולא נכון!!!../images/Emo163.gif

אגב אם זה ככה.. אז לנו היה הגדוד הכי שווה.. כי אנחנו זכינו..... אבל לא נריב על זה!!! כל אחד חושב ששלא הכי גרובית!! אגב אני קצת התפדחתי לעלות במסדר ההנהגתי.. וכיסוף לא רצתה לעלות בלעדי... ובגלל שזה המורל של השבט שלנו אז עלינו...... אגב איף היינו (אני וכיסוף) במסדר ההנהגתי???

טולָה

New member
../images/Emo45.gifהא-הא!../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif גמני חזרתי../images/Emo85.gif

מת"א...
חח עלוב.

למעלה