King Of Kromags
New member
כמה טוב שבאת הביתה...../images/Emo103.gif
העדכון השבועי, חוזר- ולא כל כך בגדול...
בדד... למי שלא הבין/שמע/ידע, ניצן, המנהלת השניה, יוצאת מחר לקורס מדצי"ם של שבועיים ואני נשאר לנהל לבד את הפורום. אני אנצל את הפינה הקטנה וחסרת הפואנטה הזו ואומר שבזמן האחרון הפורום נהיה הרבה הרבה הרבה יותר פעיל. שרשורים חדשים ומעניינים נוספים מדי יום, ואני אפילו מכיר את רוב האנשים בשמם הפרטי (הגיע הזמן
). בכל מקרה, תהני לך שם בטיול, ניצי. סוגדים (שוב), חברי פורום סליידרס. ברכו גם אתם את ניצי.
חברי הפורום מעצבים... במשך השבוע קמו בפורום שני "פקוייקטים" יצירתיים. הראשון, אמוטיקונים לפורום. אני חייב לציין שהאמוטיקונים יצאו ממש ממש יפים! [
]. את כולם תוכלו למצוא בשרשור הזה. השני, עיצוב מערבולת משלכם. לצערי אף אחד לא השתתף חוץ מעידו (*מוחא כפיים*) שהכין מערבולת, אממ, מעניינת.
- לכווווולם.
מפגש פורום סליידרס הראשון! מה דעתכם לערוך מפגש פורום, עכשיו, אחרי שהפורום פתוח כבר יותר מחודש? אני מציע שנקבע יחד מקום (איפשהו במרכז)- ונעשה את הפגש עוד שלושה שבועות (+-), כדי שגם ניצן תוכל להשתתף. יהיה נחמד לפגוש כמה מהאנשים כאן בפורום...
פינת המחמאה הקטנה עקב הצמצומים (והעצלנות שלי), כל המחמאות יועברו מהיום לפינה אחת – "פינת המחמאה הקטנה".
נתחיל מציטוט השבוע, שנאמר על ידי חבר הפורום GreeCheeMan (עידן): "...מה שמביא אותי לעוד נקודה: יכול להיות שבעולם הבית של מלורי ודיאנה פשוט אף אחד לא יודע לשחק טוב?"
*ה*יוזמה, הולכת השבוע לעידו (זלצברג), על עיצוב המערבולת. רעיון שווה בהחלט, שכבר שמתי עליו עין. תתחילו להתאמן, כי בקרוב אולי גם ייצא מזה פרוייקט. פקוייקט גדול...
ובנימה צינית מעט, חוסר הטאקט וההצתה המאוחרת הולכים ל-hello185 , על השאלה "מישהו מוכן להסביר לי למה הרסו את הסדרה כש..."
בקיצור, לא היה שבוע היסטרי בפורום. אבל עכשיו כשהתחיל החופש, הגיע הזמן להתחיל את כל הפרוייקטים שתכננו במשך סוף שנת הלימודים... יש למה לחכות. תאשרו שקראתם את זה באיזה "
" או משהו, ותגיבו למה שנכתב כאן.
שבוע טוב וחופש גדול נהדר, מאחלים, נדב וניצן. [אני לא אהיה כאן הרבה בשבוע הקרוב, לכן אם יש משהו דחוף- פנו אליי במסר ואני אתן לכם את הפלאפון שלי.]
העדכון השבועי, חוזר- ולא כל כך בגדול...