כמה טוב שבאת הביתה..

שלי פאר

New member
כמה טוב שבאת הביתה..

סתם שאלון צבעים: צבע שיער: צבע ציפורנים: צבע קיר בחדר: צבע מצעים: צבע מקלדת: צבע טלפון: צבע פלאפון: צבע בלוג: צבע חולצה: צבע מכנס: צבע תחתונים: צבע גרביים: צבע חזיה: צבע רקע במחשב: האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן: חיית מחמד: טלוויזיה בחדר: מחשב בחדר: מחלה סופנית: חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו: האם אי פעם: התחבקת: נמשכת למישהו פנוי: התאהבת קשות: התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר: ניהלת רומן סודי: ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: הלכת מכות: קיבלת פנס בעין: הרכבת עדשות: דחפת מזלג לשקע חשמל: הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: בישלת: עשית בייביסיטר: הרגת מישהו: פגעת במישהו: מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר: הברזת מבית-ספר: הבנאדם שאתה הכי אוהב: החג האהוב עלייך: הסרט האחרון שראית: הסדרה האחרונה שראית: הדבר האחרון ששתית: המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת: עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: נסעת בכבאית: אוסף משהו: מאוהב/ת: אכלת כלי כתיבה: נפגעת מאוד ממישהו: זרקו עלייך מאכל: ובכללי: שם: גיל: מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה? איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מקלל הרבה? ישן הרבה? אוכל הרבה? אוהב שוקולד?

שלי פאר

New member
כמה שטוב אתה כבר כאן..

צבעים: צבע שיער: נכון לעכשו, שחור פחם צבע ציפורנים: לא יודעת. צבע עור נראה לי צבע קיר בחדר: לבן מלוכלך צבע מצעים: ורוד צבע מקלדת: שחור צבע טלפון: שחור צבע פלאפון: כסוף צבע בלוג: צבע חולצה: עכשיו!? תכלת צבע מכנס: עכשיו!? שחור צבע תחתונים: שניה אני בודקת.. סגול צבע גרביים: צבע חזיה:לא שמה חזיות צבע רקע במחשב: מוזר כזה האם יש לך: אח/ים/יות: כן דיסקמן: לא (ואף פעם לא היה לי) חיית מחמד: לא טלוויזיה בחדר: כן מחשב בחדר: לא מחלה סופנית: לא שידוע לי חברים סטרייטים: כן חברים הומוסקסואליים: כן מערכת סטריאו: לאחי יש האם אי פעם: התחבקת: כן נמשכת למישהו פנוי: חח כן התאהבת קשות: כן התאהבת בידיד: כן נמשכת למורה בבצפר: כן ניהלת רומן סודי: סוג של ראית חדשות מהתחלה עד הסוף: כן אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום: כן הלכת מכות: כן קיבלת פנס בעין: לא (ופעם מזה רציתי) הרכבת עדשות: לא דחפת מזלג לשקע חשמל: חח כן הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל: חח כן כן כן בישלת: כן עשית בייביסיטר: אפשר לומר הרגת מישהו: ג'וק (אבל גם הרגתי מישהו מצחוק) פגעת במישהו: כן מישהו הציל את חייך: לא יודעת איחרת לבית-ספר: כן הברזת מבית-ספר: כן הבנאדם שאתה הכי אוהב: יש כמה. החג האהוב עלייך: שונאת חגים הסרט האחרון שראית: אהבה או כסף הסדרה האחרונה שראית: לא זוכרת הדבר האחרון ששתית: מים המחשבה האחרונה שלך: אה.. לא זוכרת השיר האחרון ששמעת: עכשיו משמיעים את עמיר בניון עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול: כן (איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססס) נסעת בכבאית: לא אוסף משהו: זבל מאוהב/ת: כן אכלת כלי כתיבה: עיפרון ועט נפגעת מאוד ממישהו: כן זרקו עלייך מאכל: חח כן ובכללי: שם: שלי גיל: עשרים ויום :( מאכל אהוב:שניצל תירס שתיה אהובה: מים ונס קפה כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מהבית לעבודה מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: דודו טסה! מה היחס עם ההורים: מי מתייחס אליהם בכלל!? היית אצל פסיכולוג?לא היית אצל פסיכיאטר?לא חשבת על התאבדות?כן הרגשת דחוי?כן נכשלת במבחן?כן כתבת שיר?כן ניגנת על כלי נגינה? כן. וגם על עצבים של כל מיני אנשים אם כן, על מה? גיטרה תופים, כל מיניי איך מצב הרוח שלך בדרך כלל? מצחיק מקלל הרבה?כן ישן הרבה?לא אוכל הרבה?לא אוהב שוקולד?לא יאלה ביי

nuna19

New member
נו נשרוד את זה...

שלי. שינוי מבורך לחתימה! צבע שיער:שחור צבע ציפורנים:שקוף צבע קיר בחדר:לבן צבע מצעים:כחול עם עוד כל מיני צבעים. צבע מקלדת:לבן צבע טלפון:צהוב עם לבן צבע פלאפון:סגול צבע בלוג:אין צבע חולצה:ורוד צבע מכנס:לא לובשת צבע תחתונים:מעדיפה לדלג על השאלה. צבע גרביים:אין לי כרגע. צבע חזיה: צבע רקע במחשב:כחול האם יש לך: אח/ים/יות: דיסקמן:שבק חיים חיית מחמד:אמא לא סובלת... טלוויזיה בחדר:אין מחשב בחדר:יש מחלה סופנית:נו מה נסגר עם השאלות?! חברים סטרייטים: חברים הומוסקסואליים: מערכת סטריאו:לא. אבל תהיה. האם אי פעם: התחבקת:ברור נמשכת למישהו פנוי:?! התאהבת קשות:פעם אחת? התאהבת בידיד: נמשכת למורה בבצפר:אוי ויי. חס ושלום! ניהלת רומן סודי:לא ראית חדשות מהתחלה עד הסוף:כן. מה הביג דיל?! אכלת משהו למרות שידעת שפג תוקפו לפני יום:כן. הלכת מכות:בהחלט קיבלת פנס בעין:לא הרכבת עדשות:לא. אני מפחדת. דחפת מזלג לשקע חשמל:מה?!!!!!!! הרבצת למכשיר חשמלי כי הוא לא פעל:ועוד איך. למייבש שיער שלי. אבל מאז הוא מתחיל לצייץ. בישלת:פעם אחת?! עשית בייביסיטר:כן הרגת מישהו:ג'וק נחשב? פגעת במישהו:מקווה שלא. מישהו הציל את חייך: איחרת לבית-ספר:כן. ועוד איזה... הברזת מבית-ספר:לא. בקטע הזה אני מגה חננה. הבנאדם שאתה הכי אוהב:אמא החג האהוב עלייך:חנוכה הסרט האחרון שראית:הארי פוטר 4 הסדרה האחרונה שראית:אמאל'ה הדבר האחרון ששתית:שוקו דיאט המחשבה האחרונה שלך: השיר האחרון ששמעת:אתם תצחקו אז נעזוב את זה... עוד קצת עלייך: שתית אלכוהול:לא איכס. נסעת בכבאית:לא אוסף משהו: מאוהב/ת:הייתי אכלת כלי כתיבה:לא! נפגעת מאוד ממישהו:אוהו! זרקו עלייך מאכל:כן אבל לא בכוונה. ובכללי: שם:נועה גיל:כל מי שפה יודע כבר. מאכל אהוב: שתיה אהובה: כיתה: לאן יוצא בדרך כלל: מה סגנון המוזיקה שאתה אוהב: מה היחס עם ההורים: היית אצל פסיכולוג? היית אצל פסיכיאטר? חשבת על התאבדות? הרגשת דחוי? נכשלת במבחן? כתבת שיר? ניגנת על כלי נגינה? אם כן, על מה?על פסנתר. 4 שנים איך מצב הרוח שלך בדרך כלל?משתדלת שיהיה טוב מקלל הרבה?מקווה שלא ישן הרבה?לא אוכל הרבה?דיאטה... אוהב שוקולד?רק מריר.

למעלה