כמה טיפים להכנת טחינה ביתית ,,
לאחר אין סוף נסיונות לשדרוג ממרח -טחינה,ולקבלת מרקם מעודן,
אלה הטיפים שיש בידי כעת, לתוצאה הטובה ביותר:
1) חשוב להשתמש בטחינה משומשום-מלא,
שיש תועלת רבה בוויטמינים והסיבים המועילים שבקליפה.
2) לתבל את הטחינה באבקת-שום.(במקום השום הכתוש -השתלטן.)
3) כדאי להשתמש במיץ "לימון -ליים" ,(מהסוג הקטן והירקרק ,)
שטעמו טעים במיוחד בעונה זו, (כאשר הלימונים הרגילים יבשים
ולא מוצלחים בעונה חמה זו.)
4) טעם הטחינה משתדרג מאוד בהוספת -1/4 כפית כמון,
שמוסיף המון.
4) לבריאותכם השתמשו במלח איכותי,שמוכרים בבית -הטבע ,
(ולא במלח "רץ",שספג לתוכו כימיקאליים מזיקים,המשמשים לזירוז תהליך ייבושו.)
5) מומלץ לערבל את הטחינה בקוצץ -המזון,שטוחן למרקם חלק ומעודן במיוחד.(בעירבוב ידני לא נגיע לתוצאה כזו.)
תכינו ותהנו מהממרח המשודרג.
__________________________________
חשיבות הטחינה מהשומשום המלא:
עשירה בחלבון, ובסידן-שחשובים לבניית וחיזוק העצמות והשיניים,
עשירה בברזל ,ובוויטמינים מקבוצת B, וחומצות אמינו -החיוניות לבריאות, אומגה 6 ואומגה 9,וגם אנטי-אוקסידנטים, העוזרים לנקות תוצרי לוואי מזיקים, הנוצרים בתהליכי- החמצון בגוף.
הטחינה עשירה בסיבים תזונתיים היעילים למערכת העיכול.
לכן,כדאי לקנות טחינה שרשום על האריזה: שומשום -מלא.
לאחר אין סוף נסיונות לשדרוג ממרח -טחינה,ולקבלת מרקם מעודן,
אלה הטיפים שיש בידי כעת, לתוצאה הטובה ביותר:
1) חשוב להשתמש בטחינה משומשום-מלא,
שיש תועלת רבה בוויטמינים והסיבים המועילים שבקליפה.
2) לתבל את הטחינה באבקת-שום.(במקום השום הכתוש -השתלטן.)
3) כדאי להשתמש במיץ "לימון -ליים" ,(מהסוג הקטן והירקרק ,)
שטעמו טעים במיוחד בעונה זו, (כאשר הלימונים הרגילים יבשים
ולא מוצלחים בעונה חמה זו.)
4) טעם הטחינה משתדרג מאוד בהוספת -1/4 כפית כמון,
שמוסיף המון.
4) לבריאותכם השתמשו במלח איכותי,שמוכרים בבית -הטבע ,
(ולא במלח "רץ",שספג לתוכו כימיקאליים מזיקים,המשמשים לזירוז תהליך ייבושו.)
5) מומלץ לערבל את הטחינה בקוצץ -המזון,שטוחן למרקם חלק ומעודן במיוחד.(בעירבוב ידני לא נגיע לתוצאה כזו.)
תכינו ותהנו מהממרח המשודרג.
__________________________________
חשיבות הטחינה מהשומשום המלא:
עשירה בחלבון, ובסידן-שחשובים לבניית וחיזוק העצמות והשיניים,
עשירה בברזל ,ובוויטמינים מקבוצת B, וחומצות אמינו -החיוניות לבריאות, אומגה 6 ואומגה 9,וגם אנטי-אוקסידנטים, העוזרים לנקות תוצרי לוואי מזיקים, הנוצרים בתהליכי- החמצון בגוף.
הטחינה עשירה בסיבים תזונתיים היעילים למערכת העיכול.
לכן,כדאי לקנות טחינה שרשום על האריזה: שומשום -מלא.