כמה טיפים לפני נסיעה...

כמה טיפים לפני נסיעה...

שלום, אני טס בעוד כחודש לדרום אמריקה, וכרגע נמצא בשלב ההצטיידות. אז כמה בקשות: 1. הייתי שמח אם המטיילים המנוסים ימליצו על סוגי תרמילים מומלצים לטיול סטנדרטי ( בעיקר טיול ופחות תרמילאות )- בין אם דגמים או פירמות מומלצות. הנפחים הם בין 60 ל -75 ליטר. 2. אותו הדבר לגבי נעליים- אילו נעליים מומלצות: נעלי הרים, סנדלי שורש, ואילו דגמים. 3. האם לקחת שק שינה? האם יש שקי שינה במחירים עממיים? 4. האם יש חנויות מומלצות לרכישת ציוד? תשובות יתקבלו בברכה, תודה מראש

מניסיוני..

היי טומי, לא ציינת איפה אתה הולך לטייל ולכמה זמן, אז קשה להגיד לך בדיוק, אבל אלו ההמלצות שלי: 1. אני קניתי תיק של טטנוקה דגם יאקון גודל 70 ליטר, אתה צריך ללכת לחנויות ולבדוק מה מתאים לגב שלך כי כל תרמיל מרגיש אחרת, יש גם דוייטר אייר קונטאקט שהוא נחשב דיי טוב, תלוי גם כמה אתה מוכן להשקיע, את הטטונקה תוכל אולי למצוא במבצעים ומחירים דיי זולים יחסית 700 ומטה, בחנויות כמו מסעות,למטייל,לכל הרוחות. 2. נעליים מומלץ משהו לטיולים יש הרבה סוגים ומחירים אתה צריך לקחת מה שהכי נוח לך ללכת איתו בין אם זה אטום או לא אטום למים, ולרוב ממליצים על אטומות, למרות שגם לא אטומות ניתן לאטום, בחנות לכל הרוחות יש מסלול משופע שבו תוכל אולי להרגיש את הנעל במצבים קצת שונים מאשר רק בהליכה רגילה וגם הנעליים שם קצת זולות יותר משאר החנויות סביב 700 ומטה.. נעל חצאית לא כדאי כי אתה יכול לנקוע את הקרסול באמצע טרק וזה לא נעים... לכן נעל גבוהה עדיפה, ואם אתה לא מתכנן הרבה טרקים ויש לך נעלי עבודה גבוהות במצב טוב אז אולי הם יספיקו לך משהו של קטרפילר למשל.. שורש זה נוח כשאתה לא בטרק אלא סתם בעיר או לים ולמקלחת. 3. שק שינה זה תלוי כמה טרקים אתה הולך לעשות.. אם המון אז תקנה ואפשר גם שם לפי מה ששמעתי יותר זול ומתאים לאקלים שם, אם זה טרק\ שניים אז תשכיר כי חבל על המקום והכסף שלך. 4. חנויות ציינתי למעלה, ויש עוד פשוט לא ביקרתי בהם, לדברים שלא צריך אליהם אחריות יש גם את למטייל עודפים עם מחירים טובים בחלק מהדברים.. יש גם את החנות של פאקו27 בדיזנגוף, ו-שלו בכ"ס.. בהצלחה...

pako27

New member
מוזר איך תמיד מתבלבלים בן

שלו - המרכז לציוד מטיילים זה בדיזינגוף 155 ת"א וקרית מוצקין בגושן 76 ....מוזר שמתבלבלים עם חנויות מהעיר כפר סבא ... יש שם חנויות נחמדות אבל זה לא שלי ...שימו לב
ואני ממליץ לדפדף בפורום יש הרבה מילים על המלצות לביקור והסברים , ציוד, חנויות וכו' רק לדפדף........

Lior G3

New member
פשוט לקום וללכת לחנות או חנויות

שקרובות למקום מגוריך, כשאתה בחנות פיזית ומסבירים לך על מוצר או מחלקה מסויימת לדוגמא: תרמילי מסע. הרבה יותר קל לך להבין כי אתה רואה את המוצר מול העניים. אחרי שתקבל הסברים בחנות שתלך אליה ותתחיל להבין באיזה ציוד מדובר, כגון דגמים, חברות וכו'. אז תוכל לחזור לאינטרנט ולעשות סקר שוק. שיהיה בהצלחה.

pako27

New member
../images/Emo8.gif תאמת שזה די דומה חזותית לחנות של ירמי

למעלה