כמה טיפים

gabiplu

New member
כמה טיפים

שמעו אני טס עוד שלושה ימים לנאפה ואני חייב עזרה אז אם אתם יכולים תענו לי על כמה שאלות 1)האם צריך רשיון בין לאומי בשביל טרקטורון?? 2)איפה לוקחים את הטרקטורון(שם של חברה זולה) 3)אם אני לוקח 2000 שקל לבזבוזים ואני מתכנן להשכיר טרקטורון ולבלות במועדונים וכאלה ,וגם להשכיר אופנוע ים זה יספיק לי?? 4)באיזה גיליים בערך התיירות שם,זאת אומרת אם אני בן 18 אז אני ימצא שם מישהי בגילי או שכולן שם מבוגרות יותר?? 5)מה מחירים שם בערך לכניסה למועדונים וברים משקאות וכו?? 6)איזה מועדונים כדאי ללכת??? 7)שמעתי השדה תעופה רחוק מאוד מהמלון אז איך אני מגיע למלון???? 8)תנו בבקשה המלצות לגבי ההשכרת רכב בבקשה תענו לי דחוף אני ממש צריך את זה!!!

OPM123

New member
תשובות.

1. לא. רק רגיל וגם לא תמיד בכלל צריך רישיון - תלוי איפה אתה משכיר. 2. יש מליון מקומות שם, פשוט לך ברחוב וחפש. טרקטורון עולה בערך 600 שקל ל3 ימים. 3. תלוי כמה אתה מבלה, כמה ספורט ימי, אם אתה עושה באנג'י, אוכל בחוץ.. המלצה שלי קח קצת יותר. 4. התיירות קצת יותר מבוגרות מ18,בגילך לאיודע כמה תמצא תיירות, אבל אתה יכול למצוא גדולות יותר מה רע :> 5. כניסה למועדונים בין 50 ל100 שקל. ברים הכניסה חינם. משקאות יש גם ב25/50/100 .. תלוי במשקה תלוי בכמות תלוי בבר. 6. הקאסל, ice club(במסיבת קצף) הם המומלצים ביותר. 7. רוב הדילים כוללים "העברות" בדיל, שזה מין אוטובוס כזה שמוביל אותך ואת המזוודות שלך הלוך וחזור למלון ולשדה תעופה. אם אין לך העברות בדיל, אז מונית.. 8. לא משתלם כ"כ לדעתי להשכיר רכב, זה הרבה יותר יקר והכל די קרוב.. תשכיר אופנוע/טרקטורון. אין לי מושג לגבי פרטים על השכרת רכב ממש.

gabiplu

New member
ודה אהל עוד שאלה

תודה על התשובות ...אתה לא יודע כמה עזרת לי... שמע אבל אולי אתה מכיר פרטיםעל איזה ויקטור שכולם מדברים עליו???זה בקשר להשכרת רכב והוא בסדר....ואם אתה לא מכיר תן ל אולי שם של חברה שלא עושים שם בעיות... ובקשר לתיירות??הן שמות על בני 18 או שלא שווה לנסות אפילו??חח

OPM123

New member
...

שמעתי על ויקטור, אני אברר עליו פרטים.. ולמה התיירות צריכות לדעת שאתה בן 18?

KOCHKOCH

New member
כנסס

בונא יסטלן אנחנו בני 17 מה אתה סופר שם מישהיי בכלל!? הם כולם שיכורות שיכורות שיכורות שיכורות ועוד פעם שיכורות תגיד להם שאתה חייל הם יאמינו רק תהנה קיצור.

למעלה