כמה טיפשה יכולה האישה להיות???

nightroll

New member
כמה טיפשה יכולה האישה להיות???

היא נחתה בבית שלי בהתרעה של פחות מ24 שעות. כרגיל, הבת שלי מפעילה אותה כדי להשיג מה שבד"כ אסור לה. כרגיל, חמותי לא בודקת איתי אם מה שהילדה מבקשת מותר לה. כרגיל, הקיטור מתחיל לעלות לי מהאוזניים. פתאום היא מחליטה שהיא רוצה לאפות עם הנכדה שלה עוגיות. היא שולחת את בנה יקירה שישאל אותי אם אני מרשה. (הסתגרתי בחדרי וישנתי, כדי לא להתעצבן). הוא שואל, אני מציינת שאם היא מסדרת אחריה ועושה את הכלים - לא אכפת לי. היא מגלה שחסרים מצרכים, וגוררת את הילדה לחנות, לרכוש אותם. בעלי קופץ ומבקש ממנה שאם היא כבר שם, שתקנה לילדון מוצץ כי את המוצץ שלו בעלי שכח בגן. אני מכירה אותה, אני יודעת כמה היא מבריקה, ולכן אני מתדרכת אותה בדיוק איזה מוצץ הילד אוהב (בלון), באיזה אריזה הוא מגיע (דגניה סיליקון או אריזה של רמדיה), באיזה גודל הוא צריך להיות (שלב 3, או גודל "גדול"). ומציינת שהילדה יודעת איך הוא נראה ותוכל לעזור. היא חוזרת רבע שעה אח"כ, עם מוצץ אורתודנטי, שלב 1, גודל "קטן". אני עושה מאמץ עליון לא להראות לה שאני עומדת לחנוק אותה, ושואלת בסבלנות אין קץ: "לא נורא, אני אגש להחליף. יש לך את הקבלה?" היא מחטטת בתיק ובמבט דבילי אומרת "לא, כנראה שלא לקחתי אותה". אני: "את זוכרת באיזו קופה היית?" היא: "לא, אבל אני אוכל להזכר אם אני אהיה שם" (אבל היא לא מציעה לגשת להחליף, ומיד מתחילה להכין את העיסה לעוגיות) אני: "את זוכרת איך נראית הקופאית שרכשת ממנה?" היא: "לא". אני מתלבטת, ומחליטה בכ"ז לנסות להחליף את המוצר בחנות, גם אם אין לי קבלה. מודיעה לבעל שאני הולכת להחליף וגם להסתובב קצת, כי אני מרגישה כלואה. בחנות מוכנים להחליף לי, אבל אין שומדבר פרט לאורתודנטי שלב 1. זה דווקא טוב כי אחרת הייתי צריכה לעמוד בתור. ככה קיבלתי זיכוי בקופה הראשית ושלום על ישראל. אני נכנסת לאוטו ויוצאת לנסיעה, מנסה להרגע, אבל בעלי כל רגע מתקשר עם משהו אחר. (שמתם לב שכשהם חולים הם ילדים קטנים???) באיזה שהוא שלב הוא מתקשר לנדנד שאני אבוא שהוא יסיע את אמא שלו לאוטובוס שיוצא ממודיעין או לאוטובוס שיוצא מפ"ת. אני מתרגזת. מתחת לבית יש תחנת אוטובוס שמגיע לאותו מקום כמו אלו שבמודיעין ובפ"ת, והוא יוצא תוך כשעה. אני מודיעה לו שאמא שלו יכולה לקחת גם את האוטובוס ההוא, וכמו שזה יותר זול לה לסוע ממודיעין, זה עולה לנו יותר דלק להסיע אותה למודיעין ולחזור. אני חוזרת הביתה, והוא עומד ושוטף את הכלים של העוגיות שהיא הכינה עם הילדה, ומנקה את השולחן והסביבה. הוא קיווה שאני אגיע אחרי שהוא יעלים את הראיות לכך שהיא שמה עלי זין, כמו תמיד. ככל שהיא יותר מזלזלת בי, בערכים שאני רוצה להקנות לילדים שלי, בכללים שאני מנהיגה בבית שלי, או בכל פן אחר של הסמכות שלי, בעיקר מול הילדים, אני יותר מוכנה לחנוק אותה.

בולי27

New member
ברוכה הבאה....

בינתיים עוד לא מצאנו פיתרון הולם (חוץ מרעל.... ועדיף כזה שלא משאיר עקבות
)

nightroll

New member
כמה טיפשה (2) קצר בהרבה

כיבסה את התיק שלה, עם הסלולרי בפנים. וכמובן שהיא נותנת אותו לבעלי שהוא יסדר לה את זה...

בולי27

New member
או עכשיו היא מזכירה לי מישהי...

לא בקשר לכביסה, אבל בהחלט בקשר למי יסדר...

הפתרון היחיד ../images/Emo15.gif

זה לקחת אותה לשיחה אפילו בארבע עיניים (יענו בלי הבעל) ובלשון שאינה משתמעת להסביר לה - מי בעל הבית, מה את אוהבת שעושים אצלך בבית ומה לא. ואם היא"לא מבינה" בפעם הבאה שיבוא לה לעשות משהו עם הנכדה שלא נראה לך, מותר לך לסרב גם במחיר דמעות של הקטנה. פעם, פעמיים המסר יעבור מצויין. חבל על העצבים שלך.

דוסטו

New member
נייטרול -והכל בגלל מציצה?

אז היא קנתה מוצץ קטן מדי. מה יש לכולנו יש גדול? אי אפשר למצוץ קטן? ובגלל מוצץ להתעצבן? אני דווקא פעם אמרתי לאמא שלי (החותנת בענין הזה היתה דווקא בסדר) כשהתחילה לחנך לי את הילדים שהתפקיד של סבתא זה להרוס את החינוך של אבא ואמא (ע"י פינוק יתר כמובן). אבל אמא שלי גאליצינרית עם פה מפה עד הודעה חדשה, היא תמיד צודקת ויש לה חוש הומור מעץ שאפשר לבנות ממנו מעברה שלמה אז הפולניה נעלבה.

בוודאי שאפשר למצוץ קטן...

אבל רצוי להשתדל לא לבלוע. (עדיין לא גילית למה יש הבדלים במידות של מוצץ?)

דוסטו

New member
למה לא לבלוע

מה זה כבר 70 קלוריות מול ההנאה האלהית של התינוק ? ובענין המידות -את כבר צריכה לגעת יותר טוב. כל אחד וההעדפות שלו.

70 קלוריות במוצץ?

איך יתכן שחמקה ממאגר המידע המופלא שבמוחי ידיעה שכזאת? אתה בטוח? 70 קלוריות במוצץ? טוב. יותר אני לא לוקחת מוצץ. בחיים! האם השרשור הזה כבר מזמן נפרד מהנושא "חמותי ועלילות גבורה"?, האם זה רק נדמה לי? תגיד לי, באמת, אם לא בולעים חייב תינוק? אם בכל מקרה אנחנו מדברים על 70 קלוריות, לא משנה מאיפה, לא עדיף המוצץ בחוץ? (כל אמא מנוסה, וגם כל חמות חובבת, תתנדב מיד לאמר לך שעדיף לא מוצץ בכלל). ועוד שאלה קטנה. בעניין המידות - (אני יודעת שמקור השאלה שלי הוא מסיקול אותיות וחיפזון מה מצידך, מכיוון שהחלפת את ה-ג במקום ה-ד במילה לדעת) - ובכל זאת... האם באמת אני צריכה כבר לגעת יותר טוב? האם עכשיו אני נוגעת טוב מספיק?

דוסטו

New member
רפליקטור- למה נדמה לי שהבנת אותי?

ביחס ללגעת וללדעת - אכן טעות פרוידאנית מענינת. קשה לדעת מה יותר יעיל ו/או נעים לגעת בעדינות, התמדה וכשרון) במוצץ או להעריך אתך מידותיו (הפיזיות והסגוליות) באטפן אוראלי. כמו שנאמר "וגם מזה אל תנח ידך".

anat30g

New member
כל כמה זמן היא נוחתת עליך ככה?

ולכמה זמן הסיוט נמשך??? אם היא טיפשה כמו שאת מספרת - אל תתרגזי. בגילה כבר לא תצליחי ללמד אותה טריקים חדשים.... וחוצמזה - רחמי על הבעל שלך... זאת אמא שלו. ואני רוצה לנחם אותך - חמותי מסוגלת להגיע בלי שום התראה מראש... סתם לדפוק בדלת.

amitmom

New member
ענת..ואת פותחת לה את הדלת?../images/Emo8.gif

טוב עכשיו באמת..חמתי בד"כ לא מטלפנת כשהיא רוצה לבוא היא פשוט באה היא מטלפנת מהדרך שהיא עוד דקה אצלי וככה קצת קשה להתחמק. אבל האמת שהיא לא אוהבת לבוא אלי כשהבן היקיר לה לא בבית אז ככה שזה לא קורה הרבה ולמזלי אני גרה עכשיו מאוד רחוק ממנה אז אין צאנס שהיא תגיע ללא התראה.

yaeli4

New member
וחמותי פשוט פותחת את הדלת עם

המפתח שהשארנו אצלה למקרה שנשכח או נאבד או משהו... היש סיוט גרוע מזה??????????????? עד שהתחלתי לנעול את הדלת מבפנים, כשהמפתח תקוע שם. אחרי חמש פעמים שלא הצליח להיכנס, ירד לה האסימון....

מי זאת הגאונה...

שנתנה לחמותה מפתח לבית שלה? זה מזכיר לי איזה פרק בסקס והעיר, על החמות ש"מצטרפת" אל בנה וכלתה אפילו לתוך המיטה. יקירתי, יש מיליון מחבואים טובים למפתחות. אולי אספר לך עליהם בהזדמנות.

טליה28

New member
מה היא כבר עשתה?../images/Emo10.gif

לרוב אני מסכימה אם מה שנאמר פה אבל מה שכתבת גובל בחוצפה ממש לרחם עלייך כמו שייש כלות מסכנות כך יש חמות מסכנות וכמה שאני מרחמת על חמתך אז מה אם יש אוטובוס מתחת לבית קשה כל כך לקחת אותה איפה הכבוד אני מאמינה שאחת כמוך לא מסתדרת אם אף אחד את מהטיפוסים שלא הייתי רוצה להכיר ואל תשכחי הגלגל מסתובב

bertap

New member
לטליה מילים כדרבנות כל הכבוד

מענין באם את נשואה כאן השאלה

מירב 007

New member
אני רואה את הדברים הפוך ממך.

יש לך חמה מקסימה שבאה ועושה עוגיות עם הילדה. כשאין מצרכים בבית היא הולכת לקנות וגם מסכימה לקנות מוצץ. היא קונה מוצץ לא כמו שביקשת (הרי גם הבעל לא תמיד קונה מה שביקשת) את עושה פרצוף. היא מכינה עם הילדה עוגיות ומבקשת שיקחו אותה הביתה , אז מה? קצת כבוד היא המבוגרת היא זו שמגיעה אלייך. לא נעים אבל מכל הסיפור דווקא נראה לי שאת הבעיתית יש לך אחלה חמות הלווואי עליי. (שלי לא ממש טורחת לבקר את הנכדים). לדעתי היא לא מזלזלת בך את מזלזלת בה, אם היא טועה וקונה מוצץ לא בדיוק כמו שביקשת ואת כועסת? אז מה? את עושה חשבון על הדלק ולא מוכנה להסיע אותה? מי מזלזל כאן במי?

תמRי

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

למעלה