כמה טיפשה יכולה האישה להיות???

תמRי

New member
../images/Emo31.gif מקווה שכלתך תחזיר לך באותה

צורה. אני מבינה שמטרת הפורום היא לשפוך את הלב ובמקרה נכנסתי בעקבות שרשור על הפורום בפורום שכן, א ב ל , תסלחי לי , נראה לי שאת יצאת מדעתך ולא חמותך. אם תקראי את הודעתך כאילו שהיא של מישהו אחר תוכלי לראות איזו קלפטע מעצבנת את שחושבת שהילדים והבעל שלה צריכים ללכת רק בדרך שאת מתווה. סליחה שככה התפרצתי אבל פשוט לא יכולתי להתאפק.

bell2002

New member
חבל שלא יכולת להתאפק...

הגמל לא רואה את דבשתו. סבלנות וסובלנות לא מזיקות לאף אחד.

RORGAD

New member
נייטרול שלום רב, את רוצה להגיד לי

ש 24 שעות לא הספיקו לך להתכונן לבואה של חמותך?, היית צריכה לתפור שמלת ערב? את רוצה להגיד לי שהתרגזת מזה שחמותך העסיקה את הבת שלך במשך יותר משעתיים ונתנה לך לנוח? את רוצה להגיד לי שהתרגזת בגלל מוצץ במידה כזו שהיית מוכנה להרוג אותה? תתעוררי ילדה, אין לך על מה לזרוק את העצבים שלך? מה קרה, המצב הכלכלי במדינה על הפנים, המצב הבטחוני עוד יותר פחות, ראש הממשלה הולך לבחירות, יאסר עראפאת טובח בנו, ואת זורקת את העצבים שלך על שטויות כאלה? תלכי תלכי לבית לוינשטיין תראי מה זה משפחות מתמודדות עם הצרה שנוחתת עליהם כמו רעם ביום בהיר, אנשים נכים כתוצאה מתאונות דרכים, ממלחמות, וכו´... ואת מתעצבנת בגלל מוצץ????????? ועוד בסוף אני מאמינה שרבת עם בעלך על האמאשלו הנבלה, הבת זונה, זו שמזלזלת בך, זו שמלכלכת לך את המטבח, זו שבתום לב קנתה מוצץ אחר ממה שאת רצית, העכרת את מצב רוחך, את מצב רוחו של בעלך, ושל הבת שלך, כי איזה ילד אוהב לראות את הוריו מתווכחים? וכל זה בגלל מוצץ? כמו שכתבו כאן גם אני מאחלת לך כלה בדיוק כמו שאת!!!!!!!!!!!!!!

אכן נייטרול, גם אני חושבת שאת

ביצ´ית רצינית. כי רק ביצ´ית תכנס למיטה כאשר ידוע למה מראש שמגיעים לבקר בביתה. חשבת לרגע כיצד היית את מרגישה לו הגעת לחמותך, או לכל אדם אחר ובעלת הבית היתה נסגרת לה בחדר לכאורה לצורך מנוחה? אדם חצי תרבותי לא היה נוהג כך כלפי איש. אלא אם כן מראש סוכם שהיא תגיע על מנת להעסיק את הילדה כדי שתוכלי לנוח ולא כך היה אצלכם לפי תאורך. ואחרי כל השתלשלות העניניינים. אמאל´ה פחד להיות על ידך! אם בעלך צריך למהר להדיח את הכלים כדי שחלילה לא תחשבי שאמא שלו השאירה אותם בכיור. אני מתארת לעצמי כמה הוא פוחד להרגיז את הטרול. לסיכום, אם חמותך ממשיכה לבקר אצלך הרי שזה רק מעיד על אהבתה הרבה לבנה ונכדיה, לא כל אחד היה מוכן להתבזות כך. אין מה לעשות הודעתך מקנה לה תעודת הוקרה ולך תעודת התבזות.

אני מתה מצחוק../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחרי שהגבתי, נכנסתי לראות את הפרטים האישיים שלך. וראו איזה "הפתעה" הרי את עצמך מכנה את עצמך ביצ´ית. ומי כמוך יודע רק חמודה..גם קל לזהות..

בולי27

New member
ללילית הנחמדה

קל לזהות ביצ´ית? את יודעת בטח שלילית זו אישתו של השטן נכון? אולי תמתני את תגובותייך? שלא נחשוב בטעות שהיא גם השליכה עלייך מתכונותיה הרבות?????

למעלה