כמה טיפשים יכולים להיות שוטרים?

Yellow Fever

New member
כמה טיפשים יכולים להיות שוטרים?

1. הרבה 2. מאוד 3. בלי סוף 4. כל התשובות נכונות בהמשך לשאלתי [מי שלא זוכר שירד טיפה למעטה] התרגילים שהמשטרה מתכננת אכן נערכים בשביל לבדוק אותי ולא לתלמידות בבית ספר.. רק שבתרגיל שהם ניסו לעשות לי אתמול הראה יותר את הטיפשות של השוטרים מאשר את העירנות שלי: פעם בשבוע באה אליי ניידת לבית ספר בביקורת שיגרתית וכל פעם הם צריכים לחתום לי על היומן מבצעים .. אז כשהשוטר בא אליי לביתן באתי להביא לו את היומן אבל הוא צעק לי מרחוק לא להביא, עד שהגעתי אליו הוא אומר לי שהוא אמר לי בפירוש כן להביא .. זה כבר נשמע לי לא טוב כי השוטר הספציפי הזה כבר מכיר אותי ויודע שאני ישר מביאה לו את היומן גם בלי שיבקש. מסתבר שהוא אמר את זה כדי שבזמן שאני יסובב את הגב אליו בשביל להביא את היומן השוטרת השנייה תשים ליד הבית ספר "חפץ חשוד" של איזה קופסא סגורה [שבסוף מסתבר היה בה שעון עם כל מיני חוטים]. מה שהם לא ידעו שראיתי את ההשתקפות שלה בחלון אבל לא אמרתי להם את זה כי אז, מסכנים, הם סתם ירגישו מטומטמים ומצד שני, הם לא יחשיבו לי את התרגיל הזה וינסו לעשות לי שוב פעם תרגיל, הפעם הם יבדקו טוב טוב שאני לא רואה אותם .. לא חבל ליפול בתרגיל ? העיקר לתת להם להנות מהספק זאת הייתה פשלה מס' 1 שלהם. השנייה הייתה החוסר התאמה בינהם, כי אחרי ש"גילתי לתדהמתי" את החפץ החשוד מן הסתם התקשרתי למשטרה ואחרי כמה דקות באה אותה ניידת רק מה הבעיה ? יחסית לעובדה שהמשטרה ידעה שזה תרגיל הם שלחו לי חבלני משטרה שבאת ציפו לנטרל איזה פצצה .. אפילו השוטר מהביקורת לא הבין את זה. אז רק רציתי לשתף אתכם ב"אקשן הלא נורמלי" שיש לי בעבודה ולמי שלא הבין - עברתי את התרגיל כמו גדולה

stunner1

New member
חחחחח

חחח.. מילא התרגיל הדבילי.... אבל סתם להקפיץ חבלנים.... פחחחח

joshh

New member
../images/Emo106.gifכל הכבוד ../images/Emo6.gif

כניראה הם ציפו למאבטחת סתומאו משהו, ואז ראו מראה חחחח. כל הכבוד !!! joshua

dobhy46

New member
חחחחחחחחחח רועי

תשמעי תרדי מזה ורועי היקר אתה גדוללללללללללללללללללללללללללללללללללל