כמה ילדים יש לאייבי?!

כמה ילדים יש לאייבי?!

היום בפרק עם דיברה עם איב על הילדים שלה.. היא אמרה שהיא אוהבת את אית'ן ושהבנות שלה כבר גדולות.. על איזה בנות מדובר..?

מרTIMMY

New member
לאייבי יש

2 בנים ו3 בנות. הבנים: איתן ופוקס הבנות: לא ידוע

python 4

New member
ברור שאייבי עוד לא יודעת (בשלב זה)

על פוקס - מבחינתה (מה שנאמר לה ע"י התסריטאים) יש לה רק 4 ילדים: אית'ן אחד ועוד שלושה בנות, שנקראות בנתיים (שם זמני) שושנה, חנה ורגינה (שח"ר, בקיצור). השאלה היא אם פוקס יבוא גם לה בהפתעה (ילד שהיא לא ידעה עליו) או האם פשוט יכניסו אותו לסדרה ככה סתם ("שלום אמא! חזרתי הביתה!") ויסמכו על כך שצופי צ'וקות הם מטומטמים מספיק בשביל לא לזכור שלא היה אמור להיות עוד בן חוץ מאית'ן.

אז..

פשוט אמרו שיש לה עוד שלוש בנות? (בינתיים..) לא ראו אותן ולא שמעו עליהן מעולם?

מרTIMMY

New member
הסברים

לא אמרו לה ולא כלום. להרמוני יש דבר שנקרא "עץ משפחות". לי יש את העץ הזה ואני יודע שלגוון יש אח, שאבא של אייבי הוא מושל, ואת שמה של אשתו של אליסטייר. מבינה? הכל כתוב בעץ המשפחות הזה - הכל!!! אגב, כדי לדעת יותר פרטים על תשוקות את מוזמנת לרכוש את הספר HIDDEN PASSIONS פה

Principesa Reut

New member
כן...

כי פשוט כל התקופה שהיא הייתה בהריון איתו היא הייתה בתרדמת, וברגע שהוא נולד שלחו אותו אווי ועכשיו היא לא יודעת עליו
אל תגידו שזה לא הגיוני

python 4

New member
מה שלא הגיוני זה

שפתאום יביאו לה בן אחרי שכבר 200 פרקים היא אומרת כמה היא דואגת "לאית'ן ולשלושת בנותיה". אגב, מישהו יודע עם הבנות מופיעות כבר בארה"ב, או שהן עדיין בפנימיה באירופה מחכות להקפצה במקרה חירום?

Principesa Reut

New member
בלעעע...

לא באמת התכוונתי שזה הגיוני
באמת נראה לך שאייבי הייתה 9 חודשים מחוזרת הכרה

זה מזכיר לי את היפים והאמיצים

הייתי רואה פעם והעלימו את האחיות של ברוק, פתאום אחות של רידג' הופיעה משום מקום כשאף פעם לא הזכירה אותה וגם ככה היא נעלמה מבלי לומר מילה

למעלה