כמה ימים אחרי האכלה מותר לגעת בנחש?

בדרך כלל רצוי לתת לנחש לפחות 3

ימים לעכל את הטרף ללא שום הפרעה. אבל לפעמים זה לוקח גם יותר בהתאם לגודל הטרף ולטמ"פ.

החום הוא

בצד החם הבערך 27 מעלות אפילו יותר בטיפה ו3 וולדות לנחש קינג סנייק בן 8 חודשים בערך ואיך אני יודע שזה מספיק?

וגם

הוא נכנס לקערת מים שלו כבר איזה חצי שעה מה זה אומר? זה בישביל לעכל או חם לו או בגלל הנשל?

יכל להיות שהוא...

בנשל ואז הוא נכנס למים וגם יכל להיות שהוא סתם רוצה להכנס למים.

T0M3R

New member
בגלל שזה וולדות

אז העיכול הוא ממש מהיר, אני מאמין שתוך יום וחצי יומיים גג אתה כבר יכול להוציא אותו, אגב אם זה וולדות לקינג בן 8 חודשים הייתי ממליץ שתעלה לו את זה לכ5-8 וולדות גם ככה זה כמות קטנה.

בקשר לאוכל

אתה יכל לתת לו כבר עכברים קטנים(כבר פתחו עניים). ואחרי איזה 10 ארוחות של 2-3 עכברים קטנים בארוחה אתה יכל לתת לו כבר עכברים בוגרים, למרות שאני חושב שכבר עכשיו הוא יכל לאכול עכברים בוגרים. רע ליבני

זה בסדר גמור...

למשל אחרי שהבואה שלי אכלה חולדה בוגרת אז היא הייתה שלושה ימים במים בלי לצאת כי זה עוזר להם לעכל יותר טוב את הטרף.

gaichuk

New member
אני לא בטוח שזה עוזר לעיכול

כמו שזה גורם להרגשת הקלה. כשהגוף נמצא במים (ובתוכו הטרף) הוא פחות מושפע מכח הכבידה. (זו הסיבה העיקרית שהיפופוטמים מבלים את רוב זמנם במים). המילק אצלי מבלה המון בכלי המים גם כשהטמפרטורה הסביבתית נמוכה , אני מאמין שסיבה נוספת לתופעה הזאת היא שהמים מגיבים פחות מהר לשינויי טמפרטורה מהאויר ,ובהתאם-גם הנחש...

האכלה

טוב אז עם כבר מדברים על האכלה אז היום האכלתי את הקינגל שלי 2 וולדות את הראשונה הוא אכל טוב אבל את השניה הוא אכל הפוך, זה בסדר?? יש לי מה לדאוג?? הוא בן 2-3 חודשים והיום פעם ראשונה שהוא אוכל אצלי.... תודה

למעלה