כמה ימים מראש להודיע על התפטרות ?

מצב
הנושא נעול.

nubhev

New member

בוקר טוב ויום מוצלח לכם :) אני עובדת 10 חודשים במקום הנוכחי ואני מחפשת עבודה במקביל. אני לא יודעת מה החוק אומר, וגם הייתי שמחה לדעת איפה אפשר למצוא את החוק הזה, אולי ברשת (להדפיס לעצמי) בו כתוב כמה ימים מראש צריך להודיע על התפטרות. מכרים אומרים לי דברים שונים, 12 יום, חלק 14 יום, חלק אומרים הימים כמספר החודשים שעבדתי. אני מעונינת ללכת משם כמה שיותר מהר, ז"א התרעה מראש קצרה ביותר וגם, אני מתקרבת לתקופה של שנה שם ואז החוקים ישתנו. בבקשה עזרה, ותודה מראש.

well27

New member
בבקשה- הוא גם נמצא בכל הודעה בפורום

בוקר טוב ויום מוצלח לכם :) אני עובדת 10 חודשים במקום הנוכחי ואני מחפשת עבודה במקביל. אני לא יודעת מה החוק אומר, וגם הייתי שמחה לדעת איפה אפשר למצוא את החוק הזה, אולי ברשת (להדפיס לעצמי) בו כתוב כמה ימים מראש צריך להודיע על התפטרות. מכרים אומרים לי דברים שונים, 12 יום, חלק 14 יום, חלק אומרים הימים כמספר החודשים שעבדתי. אני מעונינת ללכת משם כמה שיותר מהר, ז"א התרעה מראש קצרה ביותר וגם, אני מתקרבת לתקופה של שנה שם ואז החוקים ישתנו. בבקשה עזרה, ותודה מראש.

אם את עובדת 10 חודשים - 15 יום

אם את עובדת 10 חודשים - 15 יום
הודעה מוקדמת. 6 ימים על ששת החודשים הראשונים ובנוסף יומיים וחצי על כל חודש עבודה נוסף החל מהחודש השביעי. אחרי שנה - חודש הודעה מוקדמת.

זה תלוי בסוג המשרה שלך.

זה תלוי בסוג המשרה שלך.
האם את עובדת בשכר (לדוגמא - תשלום עפ"י שעות עבודה). או שמא את עובדת במשכורת גלובלית?

מצב
הנושא נעול.
למעלה