אתמול יום שישי בצהריים, הכנתי סושי.
זאת לא הפעם הראשונה שאני מכין
טוב, אני לא מקפיד עם הרשת של הבמבוק לגולל במדוייק..
אין/אווט זה לא אצלי, רק סושי פשוט וטוב עם אורז, סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו וזהו.
בדרך כלל אני מכין כמות שנגמרת בארוחה אחת
רק שאתמול נשאר בסיר אורז וגם נשאר סלמון, אז הכנתי כפול.
השאלה, כמה זמן זה יכול להישאר במקרר?
האם המרכיבים כשהם צמודים ביחד עם דג הסלמון, הם לא מרקיבים?
הם לא יוצרים ריאקציה שלילית?
האם ניתן להקפיא סושי?
זאת לא הפעם הראשונה שאני מכין
טוב, אני לא מקפיד עם הרשת של הבמבוק לגולל במדוייק..
אין/אווט זה לא אצלי, רק סושי פשוט וטוב עם אורז, סלמון, גזר, מלפפון, אבוקדו וזהו.
בדרך כלל אני מכין כמות שנגמרת בארוחה אחת
רק שאתמול נשאר בסיר אורז וגם נשאר סלמון, אז הכנתי כפול.
השאלה, כמה זמן זה יכול להישאר במקרר?
האם המרכיבים כשהם צמודים ביחד עם דג הסלמון, הם לא מרקיבים?
הם לא יוצרים ריאקציה שלילית?
האם ניתן להקפיא סושי?