כמה כותרות לסוף שבוע זה.....

מתנדב

New member
כמה כותרות לסוף שבוע זה.....

שרון: אפקיע את סמכויות הגיור מידיו של פורז אני אכתוב בקצרה מה שכתוב בכתבה, ראש הממשלה שרון הולך להפקיע את הסמכות של פורז לקבוע את סמכויות הגיור מידיו, פורז רוצה להעניק אזרחות גם ללא יהודים שתרמו תרומה מיוחדת לחברה, וההחלטה הזו של פורז עוררה ביקורת קשה מצד רובינשטיין ומצד איתם, ושרון מתכוון לשנות את החלטתו של פורז, על ניתוק התלות בין אזרחות לישראל לגיור ולקבוע במפורש כי כל מי שיעבור גיור כהלכה יזכה אוטומטי לאזרחות ישראלית, בוועדה הזאת תשב ראש הממשלה, השר אהוד אולמרט, והשר אפי איתם, והשר פורז, והיועץ המשפטי אליקים רובינשטיין.... ------------------------ ראש העיר הירושלמי החרדי אורי לופליאנסקי, יצרף לקואליציה שלו את מרץ, וכל הכבוד על זה, אני תומך בזה.... ----------------------------------- שימו לב, ברגע האחרון מנע ח"כ פורוש מחטף תקציבי של טומי לפיד. בהמשך הכתבה, כתוב שיהדות התורה ומרץ הגישו בקשה להצעת אי אימון בממשלה, וזאת בשל התוכנית הכלכלית, ופגיעתה בשכבות החלשות, שתי המפלגות מציינות בהצעת אי האימון, כי המועמד שלהם לראשות הממשלה הוא... ח"כ ר' מאיר פרוש, כזכור נעשה תיקון בחוק יסוד הכנסת, לפיו הגשת הצעת אי אמון מחייבת הצגת מועמד חלופי לראש הממשלה המכהן... עד כאן בינתיים... מה שיש לי להגיד, שכל הכבוד למרץ ולאגודת ישראל, הם מתחילים לעבוד בשיתוף פעולה, ותראו רק לאן הגענו, שאפילו מרץ מבינה שהחרדים צודקים, וצריך לתמוך בהם....

למעלה