כמה כיף להיות נקבה ......

מיטללל

New member
כמה כיף להיות נקבה ......

שאלת
לפניכם ... לבנות- אתם עומדים לצאת לטיול מסויים. של שלושה ימים. כמובן שיום לפני אתן מקבלות מחזור. ואתן בהתלבטות. מצד אחד ממממממממממ-ש בא לכן לצאת לטיול. מצד שני הבטן מתחילה לכאוב. ואתן יודעות שהשיא יהיה למחרת וביום שאחרי מחרת. וגם.. זה אמור להיות טיול טבע כזה.. עם מלאן הליכה.. ובלי נגישות לשירותים. שזה אומר שנוח לאאאאאאאאא יהיה.. מצד שלישי זה לא מחלה ולא אמור להגביל אותן. מצד רביעי זה כן
אז מה עושים? :-\

Anna Karenina

New member
מיטלי,

מאיפה הרעיונות לשאלות, מאיפה
אני חושבת שלמרות כל הג'יפה ואי הנעימות, הייתי יוצאת לטיול. סה"כ, אני שונאת להגביל את עצמי בדברים שאני רוצה לעשות, בגלל כל מיני דברים שלא בשליטתי. אז כן, אולי יהיה קצת לא נוח, אבל אני בטוחה שאני אמצא איך להסתדר. (אל תשכחי שאני מדברת גם אחרי קורס מ"כים, שגם שם היה המווון שטח, והמון ג'יפה, וגם בקורס מ"כים מקבלים מחזור. אין מה לעשות..)
אז מצטיידים בכמות כפולה של..הממ..ציוד.., ויאללה, לטיול.
ברעל!

בשלולית

New member
../images/Emo45.gif

עוד שבועיים יש לי טיול שנתי לאילת... סוף י"ב... ה-------טיול! ים וזה..... והאמת, שזו הפעם הראשונה שהמחזור ייפול לי על טיול כלשהו... תמיד הוא היה איתי פסדר
והמממ דבר ראשון, יש כדורים שאפשר לקחת שמאחרים את המחזור... ודבר שני... מתמודדים... לא שווה להפסיד טיול בגלל זה.. במיוחד לא טיול שנתי לאילת

Black Star

New member
Been there, done that

זה קורה, אין מה לעשות. ולא רק טיולים כאלו ואחרים אלא אפילו שבוע שטח בקורס קצינים (כמעט כל הבנות בפלוגה היו בדיוק באותו שבוע במחזור). כאבים? יש אדוויל (כדור הקסם), וכל השאר? פשוט מסתדרים וכמו שמישהי פה לפניי רשמה "לוקחים קצת יותר ציוד" ויאללה, לדרך. זה ממש לא משהו שצריך להשבית אותך כמה ימים בחודש. זה פשוט לא הולך ככה.

TheWhiteTigris

New member
שאלה...

שמעתי פעם באיזו תוכנית, שלגוף של נשים יש נטייה, אם הן בקבוצת נשים, להיות במחזור בו זמנית, כלומר מועדי המחזורים של הנשים "מיישרים קו". זה נכון?!

Anna Karenina

New member
כן.

יש הרבה מקרים ששותפות לדירה, נניח, או תאומות, מקבלות מחזור באותו זמן. שמעתי על התופעה הזו, וזה נשמע לי די הגיוני, כי לפעמים זמן המחזור משתנה בגלל לחצים כאלה ואחרים, אז אם יש כמה נשים שחיות פחות או יותר אותו דבר, זה די הגיוני.

Black Star

New member
בהחלט נכון.

מה שקורה הוא שהגוף מפריש פרומונים וגוף אחר קולט אותם, ואיכשהו הם מתחילים להשפיע אחד על השני ולהתאים עצמם אחד לשני. אצלנו זה קרה בקק"צ כמעט לכל הבנות.

נ ו ל י 1

New member
זה כבר קרה לי פעמיים.. ../images/Emo26.gif

ויצאתי למרות הכל.... והסתדרתי....לא יודעת איך אבל הסתדרתי... אני למזלי כואבת לי הבטן רק ביום הראשון... וחוץ מיזה שלוקחים כדור
זה לפעמים עוזר (ולא אני לא לקחתי אף פעם כדור!!)

s h i r k u s h

New member
מיטלי ../images/Emo24.gif

מבינה אותך בהחלט בעניין הזה, אבל אם לא תצאי את סתם תתבאסי, ובטוחה שתצליחי להסתדר עם זה.

Zoharrr

New member
אהמ...

לא קרה לי ממש... רק פעם אחת וגם המחזור שלי הוא לא ביג דיל אז לאדעת...

ToryMaster

New member
חיים על אדוויל ../images/Emo11.gif

טיול לא יכול להיות יותר משמונה שעות מסלול, בעיני זה לא צריך להפריע.

זכוכיות

New member
אני לא הייתי יוצאת,

אבל כזאת אני, בזמן המחזור (לפחות בימים הראשונים) אני לא נהנית אפילו מטיול קצר אל המכולת, אני צריכה להתקלח כל הזמן ובכלל, התנאים אמורים להיות נורא מתאימים להתבטלות... לא הייתי מסוגלת...

לא יוצאת לטיול!!!

כולה טיול! הבריאות שלי יותר חשובה ואם כואבת לי הבטן אני מעדיפה להשאר בבית....

somegirl5

New member
זה בדיוק קרה לי...

בתחילת החודש היה לי טיול שנתי של 3 ימים. קיבלתי יומיים לפני הטיול, והייתי בטוחה שאני לא אצליח להסתדר והכל.. הצטיידתי בדברים הנחוצים (עדיף להיות מוכן מאשר לא) ויצאתי לטיול. מסתבר שבדיוק נגמר לי. הבטן כואבת? לוקחים כדורים! כן, גם אצלנו היה טיול טבע כזה, הלכנו קרוב ל-4 קילומטרים ביום הראשון כולל לעבור בתוך נחל שוצף וקוצף, עם טיפוס (וגם פרה שכמעט הרגה אותי) וירידות כאילו אין מחר... זהו! זאת באמת לא מחלה (מה שאימא שלי מנסה להגיד לי כל הזמן) והשד לא נורא כל כך... יהיה טוב!

למעלה