כמה כסף לדרוש מהמעסיק?

כמה כסף לדרוש מהמעסיק?

אני חשמלאי עוזר, התחלתי לעבוד 5 ימים בשבוע 10 שעות כל יום בחשמל בניין. שזה אומר חציבות צינורות קופסאות מופות השחלת חוטים וכל זה. כמה כסף משלמים לעובד בעבודה כזאת? אולי מישהו יכול לתת לי ממוצע כך אוכל להתחשבן עם המעסיק. תודה לכולם ויום טוב.

רשר

Well-known member
מנהל
שכר מינימום

+ כמה שאתה חושב שאתה שווה - כמה שהמעסיק מעריך אותך = כמה שהמעסיק מוכן לשלם הכי חשוב דרוש ממנו שיוציא לך תעודת עוזר לספירת הפז"מ

נראה לך באמת שמשלמים 18 שקל לשעה?

אולי מישהו שעובד בחשמל בתור עוזר או שעבד פעם בתור עוזר יוכל לעזור לי? כמה מקבלים יומית? כמה לפי שעה?

מה כבר ביקשתי?הוראה לבנית פצצת מימן

מספרים + - 20 שקל לשעה? 21? 22? 23? 24? 25? כמה? כמה למשל מרוויח לשעה חשמלאי מוסמך? עד כמה ההבדל משמעותי בין מוסמך לעזר?

רשר

Well-known member
מנהל
על שכר לא מדברים בפומביסט

כור אטומי זה קריקטורה של סודיות לעומת משרד של מנהל כ"א. נסה להשיג טבלאות שכר אמיתיות של עובדי מדינה או שלום דמי חבר להסתדרות ותקבל מהם יעוץ.

מאגר

New member
שמח שאתם רבים במקום לראות את תקנות

משרד העבודה שכר מינימום לחשמלאי עוזר 28.35 ש"ח לשעה ברוטו.

רשר תלמד למאגר איך עונים תשובה

עניינית! תודה מאגר. איפה אני יכול למצוא את התקנות האלה? והאם בתקנות האלה מחייבות כחוק את המעסיקים? כמה זה יוצא נטו?

מאגר

New member
לא יודע כמה יוצא נטו אך אם תפנה

למסרד העבודה מחלקת תעסוקת מקצועיים תקבל מהם את הטבלה המדוייקט

אני אודה לך מאוד אם תיתן לי קישור

לתקנות הנ"ל כי כל מאמצי להעלות כל תקנות שהן של משרד העבודה העלו חרס.

smallstorm63

New member
אךדורון לו רק היה נכון...

כיום ששכר שעה ברוטו לעוזר חשמלאי עומד על 18.9 ש"ח ברוטו. נסה להשיג יותר... נ.ב. חשמלאי מוסמך במסגרות כגון רשויות מוניציפליות מקבלים לפי הדירוג המנהלי 17.90 ש"ח לשעה בדרגה 7 ... אז שלא יספרו לך סיפורי מליונים

למעלה