כמה כסף לקחת איתנו לטיול של 5 שבועות?

Sheli Sade

New member
כמה כסף לקחת איתנו לטיול של 5 שבועות?

מתוכם 3 שבועות בגואטמלה ומקסיקו ועוד שבועיים בארה"ב. אנחנו זוג בני 30+. לוקחים איתנו 2 כרטיסי אשראי בהם בטוח נשלם לפחות במלונות. בגואטמלה ומקסיקו נישן במלונות אומנם לא מהיקרים אבל גם לא מהזולים (אנחנו לא ממש תרמילאים). אני משערת שבגואטמלה המחיר הממוצע יהיה 45$ ללילה ואילו עד שנגיע לאיסלה מוחרס המחיר יעלה לסביבות ה-100$ ללילה. בארה"ב אנחנו ישנים אצל המשפחה כך שלא תפויות הוצעות מלבד קניות. עוד משהו שחשוב לציין למען החישוב? במקור חשבנו לקחת 2,000$ אבל מפחיד אותי להסתובב עם סכום כזה. כשנסענו לתאילנד (טיול ברמת ירח דבש מפנק) לקחנו 500$ (אחרי שהזמנו את כל הלילות מראש באינטרנט וכמעט הכל כבר שולם) והשאר השתמשנו באשראי וכשהיה חסר הוצאנו מכספומטים. החיסרון הוא כמובן שזה עלה לא מעט למשוך כסף
. תודה מראש!

natyh

New member
3000 דולר מינימום

לא במזומן טרולים או אשראי

Sheli Sade

New member
לא מפחיד להסתובב עם סכום כזה?

לא עדיף לקחת פחות והשאר עם אשראי?

natyh

New member
בטרול צקס לא במזומן

לא צריכים יותר מ 600 דולר במזומן.

Sheli Sade

New member
ומה הכוונה כשכתבת "באשראי"?

הכוונה פשוט להחזיק כרטיס אשראי, לא? אם אני לא רוצה להתעסק עם טרוולים הכוונה היא נניח 600$ מזומן + כרטיסי אשראי? אגב, המון תודות על העזרה
.

natyh

New member
לא לא זו הכונה

כל משיכה באשראי עולה כסף ,לא כל כך פשוט להחזיק רק באשראי במיוחד במקוחות הקטנים את תראי . בטרוול ניתן להחליף כל פעם סכום של מספר מאות דולרים למטבע מקומי העמלה נמוכה יותר מבאשראי הטרבל בנוסף לכך מבוטח כנגד גניבה ולכן אין בעיה להסתובב עם סכום גדול זהו כמעט מזומן לכל דבר . אני ממליץ להחזיק טרבל צקס בנוסף לאשראי . .

למעלה