כמה כסף צריך להיות לי לאישור ויזת תייר לטיול?

axelcoon

New member
כמה כסף צריך להיות לי לאישור ויזת תייר לטיול?

שלום לכל יושבי הפורום. הוזמנתי לחתונה של חבר בטורונטו,אני אשהה אצלו בבית כשבוע,במידה ואני לא מעוניין לקחת איתי כרטיס אשראי בינלאומי, כמה כסף מזומן צריך להיות עליי בעת הבדיקה של הפקידים בנמל התעופה,על-מנת שיתנו לי להיכנס ללא בעיות למשהו כמו שבוע בקנדה? האם הם באמת יבדקו כמה מזומן יש עליי לצורך הטיול בקנדה,גם אם אני שוהה בביתו של חבר שלי ועל חשבונו? האם זה יעזור שאני אראה להם את ההזמנה לחתונה שלו? האם אני צריך להסביר להם למה לא לקחתי כרטיס אשראי בינלאומי,אלא רק כסף מזומן? יש עוד משהו שיכול לעזור לי להכנס ללא בעיות? יעזור אם אני אראה להם תעודת סטודנט? או שצריך אישור אחר מאוניברסיטה? איך אני משכנע אותם שלא ייחשדו שאני בא לעבוד לא חוקי שם,זו ממש לא הכוונה שלי.

בעיקרון אם אתה בא עם מכתב הזמנה

הזמנה לחתונה, כרטיס טיסה הלוך ושוב כשהחזרה היא בטיסה מוזמנת לפחות מחודש, ויש לך 1000 דולר בכיס, אין לך מה לדאוג. תעודת סטודנט בארנק היא הסבר טוב למה אין לך הרבה כסף, ואין כרטיס אשראי. מכתב מהאוניברסיטה שאתה סטודנט שנה ב' בתוכנית שנמשכת 3 שנים לא יזיק, אבל אני לא יודע אם יש צורך להתאמץ עד כדי כך. כדי להצליח להיות מגורש מקנדה אתה צריך להיות ממש חשוד. בלי כרטיס חזרה, בלי כסף, בלי הזמנה מקנדי שאפשר לטלפן אליו, בלי תוכנית מוגדרת, מזיע ורועד. סביר להניח שישאלו שתי שאלות, לא יבקשו שום מסמך או כסף, ושתוכל להיכנס בלי בעייה. אם אתה מתכוון לעבוד לא חוקי הם יעלו עליך כי תהיה עצבני ולהם יש עיניים בבטן, אם תאמר אמת, זה יעבור חלק, לפקידים האלה יש הרבה ניסיון בלזהות רמאים.

amirshuval

New member
תמיד חשוב גם להיות מסוגל להסביר,

במידה ומעבירים אותך לבידוק של ההגירה ושואלים אותך קצת יותר שאלות ,שאתה קשור לישראל(לימודים,משפחה וכל מחויבות אחרת) והאפשרות שהביקור יהפוך לשהייה לא חוקית לא סביר במקרה שלך.רב הישראלים עוברים את בקר הגבול הראשוני(מכס) ללא בעיות מבלי לעבור לבידוק שני של ההגירה.יחד עם זאת יש כמות קבועה של מגורשים ישראלים מקנדה.

למעלה