כמה כסף צריך?

הגרה1

New member
כמה כסף צריך?

כמה כסף צריך כדי לשהות חודש בתאילנד? אנילא מתכוונת להיות במלונות פאר אבל גם לא בחורים מעופשים. משהו ממוצע. תודה.

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifצריך בערך....

גם אני שאלתי את השאלה הזאת מספר פעמים , והתשובה שקיבלתי היא בערך 1000$ לאדם. הסכום כולל טיסות פנים , קניות , וחדרים מסודרים. (שוב...המידע הנ"ל נמסר לי מחברים שטסו ומחבר´ה בפורום)

shlomi_e

New member
../images/Emo58.gifגם אני טס בעוד כשבועיים..

לתקופה של כ 24 יום. אני עשיתי חישוב של כ 1000$ . נ.ב. תבדקי הודעות קודמות

1000$ זה ה-מ-ו-ן

מוזר לי מאוד אני הסתדרתי לא רע בכלל בממוצע לחודש כ-500 דולר 1000 דולר זה מוגזם נראה לי אבל אם זה כולל טיסות פנים זה יכול להגיע למחיר כזה. צריך לתכנן את הטיול כך שתוכלי לנסוע באוטובוסים ממקום למקום זה יעלה לך הרבה פחות מטיסה פנימית ותהני באותה המידה לפי דעתי את לא תצטרכי טיסה פנימית זו לא ארה"ב או אוסטרלייה שהם יקרות הרבה יותר ושם באמת חבל לבזבז זמן רב על אוטובוסים זוהי תאילנד היא נגישה תמיד אפשר לחזור לשם והכי חשוב היא זולה חודש יספיק לך לבנקוק לטראק בצפון ולאיים. תעשי את השיקול שלך בהצלחה

green eyes

New member
ומה עם הודו?...יותר זול מתאילנד לא?

400$ יספיק למחיה לחודש, לא כולל טיסות,סמים,ופעילויות למיניהם?

אבל ברי חמודי..../images/Emo107.gif

אתה לא היית קצת, מה שנקרא, אפעס... מתכלב ? כששאלתי על מקום לינה נורמלי בואנג-ויאנג, נקי ועם מקלחת, כתבת לי שאותך לא עניין אם הגסט-האוס נקי ואם יש שם מקלחת.. הסכומים שאמרת הם מתאימים לתרמילאים פרופר, שצריכים לחשב כל באט וכל קיפ כדי שיספיק להם לכמה שיותר, ומי שנוסע לחודש, הוא לא ממש במצב הזה. מי שנוסע לחודש, נוסע קצת להתפנק, ובטח לעשות קצת קניות, ומי שיש לו זמן מוגבל לפעמים יעדיף טיסות פנימיות על פני הפסד של כמה ימים, בחישוב מצטבר, בנסיעות. חוץ מזה שאם בפעם האחרונה שהיית בתאילנד הקשר הישראלי לא היה קיים, סימן שזה היה די מזמן, והמחירים כבר עלו מאז, תאילנד כבר לא זולה בטירוף, סתם זולה..

למעלה