כמה כעס מיותר אנשים מייצרים

כמה כעס מיותר אנשים מייצרים

ואתחיל כמובן בהתנצלות. אני לא נמצאת כאן, כמעט בכלל. די מאפיסת כוחות. לפעמים אני עוד קוראת, אבל לפעמים אפילו זה לא. מבטיחה להשתדל יותר (בעיקר כי זה חשוב לי) אבל כרגע מנסה לנצל כל שעה פנויה להיות עם דרורי או לישון, והעבודה, וכל מיני שינויים מאד רציניים שעומדים על הפרק, לא ממש נותנים לי מנוח. ולענייננו. בשעה טובה ומוצלחת, נולדה לי הבוקר אחיינית. סוף סוף נהייתי דודה. אחי וגיסתי היו בשבת אצל הורי, ונסעו בשבת בבוקר ללדת בעין כרם. זאת לא היתה התכנית המקורית שלהם (הם גרים במרכז, ורצו ללדת במאיר). מכמה וכמה פעמים שדיברתי עם גיסתי ואחי, הם אמרו שהם לא רוצים א-ף אחד בלידה חוץ מהם עצמם. כשאני ילדתי, התקשרתי להורים שלי להגיד להם שאני בחדר לידה (כדי שלא יבואו להביא לנו אוכל לשבת כמו שסיכמנו קודם), ולמרות שאמרתי להם לא לבוא, ושיש עוד המון זמן, אחרי שעה וחצי הם היו בבית החולים. בדיעבד זה לא ממש הפריע לי, ואולי אפילו קצת להפך, כי חשבתי שאמא שלי וגם אבא שלי, יראו אותי פתאום באור אחר. כאישה בוגרת, ולא רק כבת שלהם. (זה עבד בערך ליומיים
) בקיצור, אתמול בערב התקשרתי להורי, והם אמרו שאחי וגיסתי בבית החולים והם בדרך אליהם. כנראה קצת בתוקפנות שאלתי/אמרתי (לא באמת זוכרת) "אתם בטוחים שהם רוצים שתבואו לשם?" אבא שלי נפגע קשות מהשאלה. אמרתי לו שעד כמה שאני יודעת, הם לא רוצים אף אחד בלידה. מסתבר, שאחי היה כל היום לבד שם (ועוד לא קיבלו אותם אפילו ללידה) ולא היה לו כלום עליו (כי שבת) והוא התקשר להורים שלי וביקש שיבואו להביא להם אוכל ודברים). אבא שלי ממש התעצבן עלי ואמר שאני אפסיק לדבר שטויות. התנצלתי שלא ידעתי שהוא ביקש שיבואו, וניסיתי להסביר שכך הם אמרו בהרבה הזדמנויות קודמות. זה לא ממש עזר לי. לקינוח טעיתי שוב, ושאלתי אם אולי כדאי שאני אקפוץ לשם (הייתי במרחק של 10 דקות נסיעה, והם וההורים שלה כל אחד במרחק של שעה בערך) אם היא צריכה משהו דחוף. זה רק עצבן אותו יותר "מה, את חושבת שאת לא מיותרת, ושאני כן?" הסברתי שאולי היא זקוקה למשהו דחוף או ליד נשית עד שאמא שלה תגיע, ואמרתי שבכל מקרה אשאל אותם קודם. זה כבר ממש לא הועיל לי, כי כבר כעסו עלי נורא. התנצלתי. וכל הדרך לבית הורי (היה לנו מפגש של כל האחים שהחלטנו לא לבטל...) במקום להתפלל שהלידה שלה תהיה קלה, התעצבנתי על עצמי על איך שוב הסתבכתי עם ההורים שלי, ועל איך במקום להתרגש ולשמוח, הם עסוקים בלהתרגז לחינם. מה גם שהאמת היא כנראה הדבר שהכי קשה לאבא שלי להתמודד איתה. שויין, הלידה עברה בשלום פחות או יותר (כמעט 24 שעות של צירים, וואקום בסוף, תפרים ותינוקת במשקל 3.600 ק"ג). ועכשיו גיסתי מתאוששת. אבל מה, אחי סיפר להורים שלי כל הזמן שיש לו בן. אנחנו ידענו שזו בת, כי הוא פלט משהו לפני איזה 5 חודשים, ושמרנו את המידע לעצמנו (לפי בקשתו). הוא כל הזמן רצה להשתעשע ולא לגלות להם מה המין,ואמר להם שזה בן. הם כל כך כעסו כשהם גילו שזו בת. אמא שלי אומרת שהיא עברה את הגיל שמשחקים איתה משחקים, ושכל השבת קיוותה שהיא תלד במוצ"ש כדי שלא תהיה להם עוד ברית בשבת (כמו עם דרורי שלנו). הם פשוט לא יכלו לישון מרוב כעס. ואני אומרת, אי אפשר פשוט לשמוח? למה הדברים כאלו מסובכים לפעמים? ואולי זאת רק אני שלא מבינה? למישהו פתרונים? וסליחה על השפיכה הזאת בסתם בוקר של ל"ג בעומר. הייתי מוכרחה לפרוק. נשיקות לכולן וגם געגועים

קודם כל מזל טוב! ../images/Emo65.gif

חבל שזה כך. ונסי לא לקחת ל-
, כי את בעצמך יודעת שלא היו לך כוונות רעות, ואם הם עסוקים רק בעצמם וברגשות שלהם, אז מה לעשות?! אולי יש מקום לשיחת הבהרה, לאחר שכל הצדדים ירגעו? צער גידול הורים
אגב, גם אני לא הסכמתי שאף אחד זולת בעלי יהיה אפילו ברדיוס ק"מ מחדר לידה, ואף ניסיתי "לבלבל את האויב" בקשר לביה"ח בו ארצה ללדת (על אף שכבר החלטתי). פשוט חמותי לא מסוגלת לקבל "לא" בעניינים שכאלו, ופחדנו שהיא תעשה לנו אמבוש בביה"ח... שלא תחשבו שהיא כבדה את בקשתי, שלא לבוא לביה"ח עד הערב ע"מ שאתאושש קצת מהלידה, תוך שעה הם באו
.

עינבלית

New member
מזל טוב דודה נעמושמוש../images/Emo24.gif

"אגב, גם אני לא הסכמתי שאף אחד זולת בעלי יהיה אפילו ברדיוס ק"מ מחדר לידה, ואף ניסיתי "לבלבל את האויב" בקשר לביה"ח בו ארצה ללדת (על אף שכבר החלטתי). פשוט חמותי לא מסוגלת לקבל "לא" בעניינים שכאלו, ופחדנו שהיא תעשה לנו אמבוש בביה"ח... שלא תחשבו שהיא כבדה את בקשתי, שלא לבוא לביה"ח עד הערב ע"מ שאתאושש קצת מהלידה, תוך שעה הם באו ." תגידי, כתבת עלי???

עינבלית

New member
מזל טוב דודה נעמושמוש../images/Emo24.gif

"אגב, גם אני לא הסכמתי שאף אחד זולת בעלי יהיה אפילו ברדיוס ק"מ מחדר לידה, ואף ניסיתי "לבלבל את האויב" בקשר לביה"ח בו ארצה ללדת (על אף שכבר החלטתי). פשוט חמותי לא מסוגלת לקבל "לא" בעניינים שכאלו, ופחדנו שהיא תעשה לנו אמבוש בביה"ח... שלא תחשבו שהיא כבדה את בקשתי, שלא לבוא לביה"ח עד הערב ע"מ שאתאושש קצת מהלידה, תוך שעה הם באו ." תגידי, כתבת עלי???

yaelia

New member
נעמונת מתוקונת

כנראה שאין מה לעשות, והורים ימשיכו להיות תיק מסוגים שונים. חבל שמתעקשים לא להבין דברים או שמבינים דברים עקום בכל מקרה. בנושא הבן/בת... נו, באמת, על זה קצת אווילי לכעוס. בכל אופן, כאן זה מהקום לשפוך. אז מזל טוב להולדת הבת דודה החדשה של דרורי. מקווה שאמא שלה מרגישה טוב ושאבא שלה גם ושהיא מתוקה וג'ינג'ית לכבוד ל"ג בעומר

אפרת12

New member
../images/Emo49.gif להולדת האחיינית (והדודה../images/Emo8.gif)

אני לא יודעת להסביר למה הם נפגעו. אני יכולה להבין. חלק מהדברים. אבל לא להסביר. כי כל אחד נפגע מדברים אחרים, וכועס מדברים אחרים - ובדיוק בגלל זה נורא קשה להימנע מלפגוע ולהכעיס. תסלחי לעצמך - כי לא התכוונת. אבא שלך יסלח לך, לא
יעבור קצת זמן והוא בכלל לא יזכור את זה, סביר להניח. אז תניחי את זה בצד גם את. לא קל - אבל אפשרי. ותשמחי - לאחיך נולדה בת

מאז

New member
קודם כל מזל טוב!

וחוצמזה- נשמע שמשפחת נעמושמוש מדברת אחד עם השני בשפות שונות. אחיך מדבר בשפה של: בואו נהיה קלילים ונצחק בקשר למין העובר, ואמך בשפה של: אנחנו בוגרים, לא עושים מזה בדיחות. זו הפרת אמון. וכן הלאה. אני יודעת איך זה מעצבן, למור משהו עם כל הרצון הטוב ולא להיות מובנת. לפחות לכולם יש רון טוב, וזה גם הרבה.

משוש30

New member
מזל טוב להולדת האחיינית

וקצת תשובות: לגבי מין הילדה אני מסכימה עם ההורים שלך. בעיני אלו באמת משחקים שלא לעניין. ממש הרגשה שרימו אותך.אם הוא היה אומר שהוא לא רוצה לגלות זה דבר אחד אבל לשקר זה כבר ממש מעצבן. לגביך איכשהו תמיד אנחנו וההורים מצליחים לדרוך אחד לשני על הנקודות ההכי רגישות. התכוונת לטוב ויצא לא משהו. קורה. אולי כשהדברים ירגעו תנסי לדבר איתם בשקט על זה

nubi

New member
../images/Emo49.gifדודה!../images/Emo65.gif

זה קורה הרבה עם ההורים-ככל שעוברות השנים הם נעלבים מכל דבר. מכל שטות. זו תופעה מוכרת גם אצלינו
.

ילדונט

New member
נעמה, מותר לי להתעלק על השירשור שלך

? קודם כל מזל טוב על האחיינית. על המריבות אמרו כאן חכמות ממני דברים נכונים, ואני יכולה רק להצטרף. ועכשיו על בעיות המשפחה שלי. רק קיטור וצורך בחיבוק... זה שלאמא שלי גילו גוש סרטני בשד כבר סיפרתי. בצרה אני אספר גם שמסתבר שלמרות שהמצב טוב, הוא קצת פחות טוב ממה שחשבו בהתחלה, וזה קצת מדכדך. וחוצמזה, אחותי התעלפה היום באוניברסיטה. ואחי לא מצליח להזיז את הברך. ממש משפחה חולנית. ואני במילכוד, בין המחוייבות שלי לעבודה והמחוייבות שלי לשחר, לבין הרצון שלי לעזור לאחותי (שחבר שלה במילואים) והרצון לעזור לאבא שלי לטפל באישתו, בנו ואמא שלו (שאין לה משהו מיוחד, חוץ מבעיות רגילות של בני 82).

yaelia

New member
אוי בובית,

מקווה שכל החולים והמעוכים יחלימו במהרה. מקווה מאוד בשביל אמא שלך ובשבילך שהדברים יפתרו במהירות ובמה שפחות סבל.

משוש30

New member
מה קורה ילדונט? ../images/Emo24.gif

תהיו כולכם בריאים ובעיקר החלמה מהירה לאמא שלך. ולגבי אחותך לא יכול להיות שהיא בהריון במקרה?...

ילדונט

New member
יכול להיות, אבל לא סביר

זה קרה לה כמה פעמים בשנים האחרונות, היא עשתה בדיקות מקיפות, ולא מצאו שום דבר.

תקופה קשה. קחי ../images/Emo24.gif גם ממני

לפעמים רק האפשרות להשתחרר וספר את זה, עוזרת לא להתפרק. חוצמזה, את יכולה לשמוח לפחות בזה שיש לך למי לעזור ובמה לעזור- -ושאתם משפחה מאוחדת ואוהבת שמתלכדת גם בשעות הקשות. זה לא מובן מאליו.

אדר שלי

New member
מזל טוב להולדת האחיינית../images/Emo65.gif

והתאוששות מהירה לגיסתך. ולעניין: אם המשפחה שלנו הייתה נורמלית, היה לנו משעמם נורא בחיים, לא? (גם שלי כזאת)

למעלה