כמה כתבתם?!

כמה כתבתם?!

כולה שישי שבת...תירגעו! אני חוזר לפורום אחרי יממה של שקט מעולם האלקטרוניקה (יש לי מנהג מוזר כזה, כל שבוע, בסופו לרוב בערב שישי ועד 25 שעות אחרי זה, אני לא מדליק TV ולא מחשב ולא שום דבר חשמלי! אני גם הולך לערב שישי למבנה כזה שיש בו כל מיני ספרים ואני ועוד כמה אנשים קוראים מהספרים האלו, גם למחרת בבוקר אנחנו עושים את זה ובמהלך הבוקר הזה אנחנו אפילו מוציאים ספר גדול וקוראים ממנו כל שבוע חלק אחר...זה מתחיל בקטן אבל נקרא לי שזה יתפוס. אני קורא לזה ´לשמור שבת´...אבל השם עדיין בדיונים) בקיצור (עבר הרבה מאז שתפתחתי את הסוגריים) אני חוזר לפורום אחרי יממה של שקט מעולם האלקטרוניקה ואני רואה שכל השבת ישבתם וכתבתם פה! אין לכם חיים?! זה מה שאתם עושים כל היום?! ישובים בפורום וכותבים בפורום? מול המחשב?! רבותי אני קורא לכולכם לעזוב את המחשבים וצאת החוצה! בתור אחד שלא ממש קשור לתחום המחשבים אני יודע שיש בחוץ עולם אחר, חי! תנסו אותו! זה מכניס אתכם לhi טירופי שמעולם לא חוויתם, תשאפו את החמצן הזה ששם בחוץ...זה טוווף...... בכל מקרה, פרקתי את מה שהיה לי על הלב. מחר יש לי מבחן ולא התכוננתי כי אני לא מבין כלום ממה שהמורה הזה מלמד. אז אני אשתדל לרשום שליפים כבר לפני המבחן. שיהיה לכולכם שבוע טוב, סילבסטר נעים והרבה הרבה הצלחה בתחום הבוטאניקה!

anava1

New member
כואב להגיד אבל...

הבן אדם צודק!!!
(לא שיש מה לעשות ברחובות "המטופחים" של בית שמש ביום שבת חוץ מלראות כלבים, תאילנדים, חתולים, אולי פה ושם כמה סטייליסטים קטנים שבסוף מתברר שהם רק בכיתה ז´...) אבל------הוא צודק!!!

דן צ

New member
מה כואב?? מה צודק??

הבן אדם הזה מכור לאינטרנט ומחשבים יותר מכולם פה ואם הוא לא היה מה שנקרא דתי הוא היה שורץ באינטרנט כל השבת . תספר לה אמיתי.

General Zod

New member
מי אתה??????

אתה מדבר על לצאת??? אתה מדבר על חיים מחוץ למחשב??? אתה מדבר על לנשום חמצן??? אתה מדבר על זה שאין חיים??? אתה מדבר על מה שאנחנו עושים כל היום??? אתה מדבר על זה שיושבים כל היום בפורום וכותבים??? מי אתה??? יבחוש בן שלולית!!! מיקרוב בן דומן!!! ככה אתה מתנהג??? תתבייש לך יא סורר!!! יא מלעון!!! ככה חינך אותך אבא שלך??? הוציא את נשמתו עליך!!!

יודה...אל תגרום לי להתחיל...

בנינו, אני נושם בהרבה יותר חמצן ממך, אם אתה מבין למה אני מתכוון.
. אתה טוען שאין לי חיים? למה? כי אין לי חיים כמו שלך? יש לי חיים, אני פשוט נהנה לחיות אותם בצורה אחרת. סורר? כאן אני פשוט אשתוק ואתן לך לעשות חושבים בעצמך. קח את זה בקלות
.

anava1

New member
ווווואאאאווווו.......איזה התפרצות!!

חחחחחחחח.......קרע אותי!!
זהו...אני מאמצת את המילה הזאתי! "מלעון" מה שלא יהיה......!!:)

General Zod

New member
את לא מכירה את המילה הזאת????

את ממש בור ועם הארץ! שומר פטאים אדוני! מיהודה תצא תורה! עכשיו ברצינות, איך את לא מכירה את המילה הזאת, גדלתי על המילה הזאת (שכונה קשה) וחוצ´מזה גיא אומר אותה פעמיים ביום לפחות

anava1

New member
אממ....

שמעתי אותה כמה פעמים בחיים האלה אפשר לומר..חח פשוט אף פעם לא השתמשתי בה... :p

General Zod

New member
אז כדאי שתתחילי

את יודעת מה?! תעשי דבר כזה, בגלל שלא השתמשת במילה הזאת תלכי מחר ליוסי פלומבו ותגידי לו: "יוסי מה המצב אח שלי? יש לי מסר בשבילך פשוש , מאחד התלמידים הקודמים שלך מתוק , קוראים לו יהודה רוזיליו והוא אמר לי להגיד לך שאתה מלעון!! " ותחזרי אליי מחר ותגידי לי איך הוא הגיב.

anava1

New member
חחח....מצחיק אתה!

אם כבר אני ישתמש במילה זה לא בשביל פלומבו... א´- לא מעוניינת להתקרב לבן אדם....בעעע!!! ב´- מספיק הוא התחיל לשנוא אותי בזמן האחרון, בטח אני יגיד לו דבר כזה- יריקה*טפו*קוטג´*יריקה! (לא תודה...) ג´- לא מעוניינת להתקרב לבן אדם!! ד´- לא מעוניינת להתקרב לבן אדם!! (מספיק לי לכתוב את ההכתבות שלו בשיעורים מהשולחן האחרון, ולשמוע את ההערות שלו על "הדיבורים" שלי בשיעור...וזהוווו!!

SurfinGirl

New member
../images/Emo12.gifמה- פלומבו עדיין מלמד?

מוזר... בשיעורי היסטוריה אני אומנם בכיתה אבל לא ממש בכיתה.. חח לא פלא שכל המחברת שלי מלאה סיפורים.. אני יכולה לכתוב ספר רק מהסיפורים שאני רושמת בשיעור שלו..

למעלה