כמה לא משעמם לי...

אפרת**

New member
כמה לא משעמם לי... ../images/Emo3.gif

אם חשבתי שישעמם לי ב-12 יום האילו שבהם אני אמורה לחכות לתוצאות של ההפריה.. אז ממש לא! לא משעמם בכלל... ביום חמישי באמצע הלילה התחילו לי כאבי בטן היסטריים, אבל באמת משהו שאני לא מכירה. התלבטתי אם ללכת למיון או לא.. בסוף ויתרתי. לתומי עוד חשבתי שזה אולי יעבור עד הבקר. חשבתי, אבל ממש לא, רק התעצם. ואז הבנתי שכדאי לראות רופא ודחוף. יום שישי- אין יותר מידי פעילות ביחידה לפוריות מה גם שזה סביבת החגים, אז הלכתי למיון נשים. בסוף (אחרי כמעט שעתיים!! שבנתיים הבטן ממשיכה לכאוב ולהציק) ראיתי רופא. ואחרי בדיקה ובדיקות דם מה יצא?? היפרסטימולציה... נהדר... למה לא. באמת לא משעמם. היתה התלבטות, לאשפז או לא. בסוף ההחלטה היתה (די בעידודי האמת..) שאני אנוח בבית ואשתה בלי סוף וביום ראשון אבוא שוב לראות מה העניים. כמובן תוך כדי זה שאני מבטיחה לו שאני ישר במיון בשבת אם יש בעיה או החמרה במצב. לבינתיים הכל בסדר... שותה בלי סוף, כל חצי שעה בשרותים...
זהו... מחר אני שוב מבלה ביחידה לפוריות. אמרתי כבר.. לא משעמם לי. הרופא אומר שזה לא אמור לפגוע בעוברים שאמורים לשתרש. ואם משהו ישתרש שם.. שווה לי כל כאב וכל סבל. באמת...

עמית@

New member
זה דווקא לא פוגע, יש האומרים שאף

מועיל (אני קיוויתי כך, אבל למרות שסבלתי נורא, זה לא עזר..) אצלך אני מקווה שזה כן יעזור, אז באמת אין מה לעשות חוץ מלהקשיב לרופאים ולשתות בלי סוף, ואולי גם לקבל אינפוזיה. בהצלחה אפרת (כוכבית כוכבית) עמית

יפעתי&

New member
אפרתוש מזה שאת פה אני מבינה שאת

מרגישה יותר טוב... זה נכון שאם ייקלטו כל כאב וסבל שוים את זה.. אז לשתות הרבה לנוח ולקוות לטוב...

נועם@בת

New member
יש אפילו דעה שאומרת שהשתרשות

עוברים מעוררת את ההיפרסטימולציה. לויד´ת אם זה מה שקרה, אבל זה בטח לא יפריע להשתרשות, רק לאמא של העוברים שסובלת כמו גיבורה. תשתי מליונים ותשמרי על עצמך. מחכים בנשימה עצורה לבטא חיובית. שבוע טוב נועם

מרב.

New member
פלאש באק לחודש אוגוסט...

מוכר וידוע, רק שאני בסוף התאשפזתי... אכן אין רגע דל, אפרת, והלוואי שזה הטיפול, המפתיע ומקפיץ, יביא עימו בשורות נלבבות. תשתי כמו שנחמן היה אומר, ותנוחי (אל תתכופפי, תשתעלי תתעטשי או תצחקי
) מרב

יעל@

New member
הכי חשוב לשתות והמון המון

זה ממש מקל גם על הכאב. וכפי הנאמר אומרים שכל עוד כואב כך הסיכויים טובים יותר. מחזיקה לך אצבעות, את יודעת מה שלפעמים מתחיל קשה מסתיים בטוב.

א-פ-ר-תי עכשיו אני רק רואה .....

אוי איזה מסכנה דוקא חשבתי שהימים יעברו בסדר ללא בעיות מיותרות לא גלשתי לכן לא יכולתי להתעדכן מקווה שהכאב כבר מאחורה וההשתרשות מקדימה ... תישתי הרבה כמושתמיד אומרים פה ונישתמע .. מחר את הולכת לעבודה ? ביי יונית

יפעתי אני בבית מחר כרגיל ...אך .. ../images/Emo12.gif

את האמת להגיד לך אני לא יודעת להכנס לצאט נכון שזה נישמע אידיוטי !! איזה פדיחות

יפעתי&

New member
למעלה מצד שמאל מופיע צאט פוריות

נכון? תקליקי על זה ויופיע ך עוד חלון חכי קצת והצאט יעלה... בכל מקרה אם לא תצליחי נדבר מחר איך עברו החגים?

יפעתי האם צאט פוריות זה צאט בלבד

כי בצד שמאל כתוב לי צאט .פורומים .ספרים ...וכו´ האם זה בשורה הזו כי אני לא רואה צאט פוריות ובקשר לחגים ב"ה זה עוד לא ניגמר שבת הינו קצת בבית רחוק מכולם ובסוכות אני אצל חמתי ובשמחת תורה או שאזמין חברים אלינו אן שאלך לאימא שלי יום כיפור עבר בסדר חוץ מהרבה צמא שהרגשתי לקראת סוף הצום מאז הצום הספקתי לאכול מה שלא אכלתי כל החודש לזניה בלינצסים לרוב והרבה קלוריות נ.ב איך אצלך ? יונית

יפעתי ניכנסתי אבל אני לא יודעת על מ

מה לוחצים זה בטח לא פורום על סקס ובטח לא על אקטואליה האם זה התקשרות טלפון סוללרי כי יש שם חלון כזה שנותן לך סיסמה ואת מתחברת אז מה עושים ?

למעלה