כמה לוגואים וחתימות

1mayush

New member
אי אפשר לשים תמונה בחתימה

זה לא כמו פורומים פרטיים. פה אפשר רק טקסט ואת הסמיילים של תפוז

איזה יופייייייי !!!! מה, אתה מעצב???

מהמם כפרה!!! אולי תכין לי חתימה לבלוג שלי? בא לך? אתה ממש מוכשר ברמות על. הלוגו מדהיםםםם!! עכשיו בקשר לחתימה שאתה רוצה אז קישור אתה יכול לשים אבל לא תמונה. אייקונים וקישורים בלבד. אם תצטרך עזרה תגיד לי ואני אלמד אותך. יאללה נשמה. דבר אלי.

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif\בועית|גמאני מעצבת P:

אבל בגלל שהמחשב פורמט לא ממזמן , ואני לא מצליחה להוריד פוטושופ .. אז אני דיי בהפסקה.
גל!! , ימוכשר אחד!!

מה, גם את לאה? כפרעליך!!!!

בר, הבן הגדול שלי מנהל פורום ב-FXP או משהו כזה וגם הוא מעצב, אבל שם עלי פס. הוא מעצב לכל העולם וכל פעם שאני מבקשת משהו הוא פותר אותי ב- "כבר... כבר אני עושה" ועוברות 17 שנים בערך, עד שאני שוכחת.... קיצ-קוצ... אני מה-זה מעריצה ילדים שיודעים לעבוד עם זה. בחיי. הוא שיגע אותי שהוא רוצה שאקנה לו פוטושופ מקורי, ומה-לא... אז לכל העולם ואחותו הוא מעצב, ורק לי לא. ויש לי בלוג, שעכשיו אני מחכה לשנות לו עיצוב, והוא... בפורום שלו. יאללה... כל מי שיודע, בואו נכין לוגואים בשבילנו... לבית שלנו. מה אתם אומרים? קחו את התמונות של הקטלוג החדש ותתחרעו על העיצובים. מה דעתכם? יאללה? מבצע? מבצע עיצוב פסח..... איך נראה לכם? יאללה-תגובות-יאללה.....

מה, אדונת... גם את בשדרת המעצבים?????

בטח שאני צריכה. הבן הקרצייה שלי לא מוכן להכין לי כלום... יאללה... קחי פרויקטע יצוב לוו על הבית שנו, ואם ישאר לך כוח, אז תעזרי לי גם. רק אם יבוא לך וישאר לך כוח.. קחי את התמנות של הקטלוג החדש של גילתי ותדריבי עיצובים. יש מצב? אני שרופה על התמונות של השחור לבן שלה. איזה מדהימות למות, אה? כפרעליך, כמה כשרונות יש עליך. גם מצחיקה, גם גנובה, גם מעצבת... איך אמא שלך בחרה אותך, אה? חופשי ידעה את מי לקחת....

חחח ../images/Emo9.gif אני "בשדרת המעצבים" כבר 7 שנים../images/Emo57.gif

אני אחקור את הסחורה של התמונות ואנסה לעשות משהו
[לוגו?]

סבבה!!!! אני מתה על ילדים עם כשרון!!!!

אני בטוחה שמה שתעדי יהיה פצצות. סומכת עליך. וואלה, 7 שנים זה ימבה זמן. כל הכבוד!!!!!!!!!!!1

אין בעייה,

ברגע שיהיה לי קצת אוויר לנשימה מהשיעורים והמבחנים שיבואו אחרי החופש
אני אקח שעה ואשב על לוגו ראוי לפורום.
מבטיחה

לאהדורה

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifהינה משהו שהכנתי ממזמן. P:

(עוד כשלא הייתי כ"כ טובה בפוטו.. )

לא כל כך טובה, עאלק....זה מדהיםםםםםםםם!!!!!!!

את מוכשרת יא מצחיקולה. זה כל כך יפה. יאללה... תורידי פוטושופ. אם את צריכה עזרה, אדבר עם בר, הבן שלי. הוא חוזר מהפנימייה שלו {הוא ועדי, הבת האמצעית שלי לומדים בפנימיית "בויאר" היוקרתית ובאים כל סופ"ש שני הביתה, וביום חמישי הוא יגיע}. דברי איתי ואומר לו שיעזור לך. המדרוב הזה יסכים לעזור לכל העולם, רק לא לי... נו, כמו שגם אני בטח הייתי כשהייתי קטנה... דברי איתי כפרה. התעלפתי על העיצוב. מהמםםםםם. אנחנו נעלה את כל העיצובים שלכם למאמרים. תכינו ונעלה הכל. יאללה ??

1mayush

New member
הכנתי משהו נחמד לפסח בפוטושופ ו..

הרסתי בכשרון הרב שליי .. יאוו יותר מאוחר או מחר אני אכין מחדש ואעלה לפורום ואז יהיה אפשר לפרסם את הפורום לקראת פסח
(ליל סדר זה רק במוצ"ש, לכן מתאים רק לקראת סופ"ש-בחמישי)

למעלה