כמה לקחים לפעם הבאה

אלדד26

New member
כמה לקחים לפעם הבאה

טוב, אז לפני שנשכח - אני מתחיל לכתוב פה את הליקויים שהיו, במטרה שנאסוף כמה שיותר לפני הפעם הבאה: 1. מנגלים - צריך כמות יותר גדולה. 2. שולחנות - השולחן שהבאתי איכשהו סחב את הדברים שהיו, אבל נראה לי שעוד אחד היה יכול לעזור מאוד. 3. כלים ממתכת - בשביל הטיפול במנגלים. 4. תאורה - תדיאורים, למשל, או פנסים. היה קשה מאוד לראות מה מצב הבשר... 5. בשר - היה הרבהההההה יותר מדי. אותו דבר לגבי כמות השתיה, הבירות ובכלל נראה לי שהבאנו פי שתיים בערך ממה שהיינו צריכים... אנשים גם לא ממש התרכזו באכילה... חבל על הכסף של כולם. וזהו. זה מה שאני זוכר
אז לפעם הבאה - אם למישהו יש עוד דברים, תוסיפו.

babe10

New member
רגע....

ה-30 זה יום שלישי. ל"ג בעומר.. ערב החג הוא לא ביום שני? מתי המדורה? רק אל תגידו לי בבקשה שבאור יום. ערפדיותי תמנע ממני לבוא...

cafesito

New member
למרות שעדיין לא הצגתי את עצמי

אני מנדב קפה והרבה, וגזיות אם צריך. ואפילו יכול לסייע בטרמפ, אבל יש לי רק מקום אחד על האופנוע.

ליאן.

New member
ליקויים באירגון?

למה שלא נפטר את ההנהלה.. ?
כנראה שהפניה שלך היתה אליי, כי אני זו שאירגנה ומן הראוי שאגיב, למרות שלא בדיוק ביקשת את האינפוט שלי.. 1. מנגלים - צריך כמות יותר גדולה. -נכון, היו שלושה שהובטחו (אחד מהם כגיבוי) ומשום מה לא עודכנתי בשינויים המאכזבים.. תודה לדיאנה שעשתה מעל ומעבר ודאגה גם למנגל.
2. שולחנות - השולחן שהבאתי איכשהו סחב את הדברים שהיו, אבל נראה לי שעוד אחד היה יכול לעזור מאוד. -אחלה שולחן, אלדד.
3. כלים ממתכת - בשביל הטיפול במנגלים. -זה אביזר מתבקש ובסיסי.. תיארתי לעצמי שאם יהיו 3 מנגלים, הם ילוו גם בכלים.. 4. תאורה - תדיאורים, למשל, או פנסים. היה קשה מאוד לראות מה מצב הבשר... -הנחיצות של תאורה צויינה במאמר.. מה לעשות שלא הכל מתקיים.. 5. בשר - היה הרבהההההה יותר מדי. אותו דבר לגבי כמות השתיה, הבירות ובכלל נראה לי שהבאנו פי שתיים בערך ממה שהיינו צריכים... אנשים גם לא ממש התרכזו באכילה... חבל על הכסף של כולם. - באיזשהו שלב דברים יצאו מפורפורציות, כי לא הכל הובא לפי תיאום איתי. מה גם שמאוד קשה לעשות חלוקה ולערוך רשימה כשבתחילה מדובר על 20 משתתפים ולאחר מכן - 40..
ו...שכחת לציין את עניין המוזיקה ובגדי הים

אלדד26

New member
דבריי הוצאו מהקשרם

אין לי שום טענות whatsoever כלפייך, נשמתי. את עשר, באמת. אני מדבר על דברים שהתפספסו, ולא בגללך. על לקחים שצריך שנפיק בשביל הפעם הבאה. עניין המוזיקה קשה מאוד. אם היה לנו הציוד כמו של המדורה שלידנו שהרימו קריוקי זוועתי, אז מילא, אבל מה לעשות שאין לנו גנרטורים
וזה לא כל כך נורא, בלי המוסיקה - אני מדבר על דברים יותר "מהותיים". הכל בשביל שהפעם הבאה תהיה אפילו יותר טובה. ושוב - את בסדר גמור, ושום דבר לא נאמר נגדך, חס וחלילה

ליאן.

New member
תודה אלדד

אבל אני לא מסכימה איתך.. האחריות שהכל ידפוק כמו שצריך היתה עליי כמארגנת ויוזמת. מה גם שאתה רואה דברים כמשתתף ולא כמארגן ולכן המסקנות שאתה מציג שונות מאלו שלי. לדוגמא, אני מציעה שלהבא עדיף יהיה לערוך הרשמה של אנשים שמגיעים בוודאות לאירוע ולסגור אותה יומיים לפני הארוע, ורק לאחר מכך לעשות את החלוקה, אך הבעיתיות שבזה היא שרוב המשתתפים מחליטים להצטרף ביומיים האחרונים או ממש בדקה ה98. או לחילופין, לערוך קנייה מסודרת של כל המוצרים הנדרשים ולפי מספר המשתתפים לחלק את סכום ההוצאה. הבעייתיות במקרה זה, היא שעלול להיות חוסר או עודף קיצוניים באוכל או שתייה.. זאת במידה ומספר המשתתפים אינו ידוע מראש - שזוהי הבעיה מספר אחת שלנו. את האפשרות השנייה של איסוף כספים, אני ממש לא אוהבת, מכיוון שזה לא נעים לאסוף כסף מאנשים ולדעתי, העובדה שכל אחד טורח ומביא משהו, גורם להרגשה של תרומה לארוע והרגשה של חלק ממנו.

ליאן היקרה

קודם כל עשית עבודה מצויינת ואחת היא מה השתבש. שנית, אם יש לנו עודף אוכל אז כמו שאומרים , כפרות- שאלה תהיינה בעיותינו. לדעתי, הדברים המרכזיים שיש לסדר מבעוד מועד הם: מקום מנגלים עצים למדורה תאורה מוזיקה, לרקוד זה חובה מוסרית בימינו הטרופים. כל השאר יסתדר עם עזרה קלה ועכשיו אנו יותר חכמים כי יש לנו כבר נסיון.

dudusch

New member
כי היא בחורה כארז(ה)!!!

אני מודה שאני אחד הפאשלונרים... הייתי אמור להביא מנגל, אפילו הבאתי חומרי הבערה... לא יקרה שוב, אני מבטיח!!!

night mistress

New member
אלדי, אומנם אתה בח"ול עכשיו..

אבל יש לי גנרטור בבית :) נדמה לי, הוא היה במחסן פעם אחרונה שראיתי..צריך להיות לי גם מנגל ושקש"ים ושאר מיני שמטקעס..רק הבית המדובר קצת רחוק :)

night mistress

New member
אולי נרד קבוצתית לטבריה ../images/Emo6.gif

נרים מחנה אוהלים בחוף צינברי ונשתלט על האיזור... רק שזה אמצע שבוע וכולנו (כמעט) עובדים...

צמייח בצמח

ואפשר גם קייאקים אגב, ממה שאני זוכר מהקומזיץ רובנו דווקא לא עובדים, אלא סטודנטים אוכלי חינם, נטל על צוואר החברה, טפיל על פרזיטים :) חוצמזה, לא שמעתם על לקחת יום חופש? ואם לא עכשיו אימתי?

טבריה יכול

להיות נחמד אבל אני לא חושב שצריך להרחיק כל כך. המקום שהיינו בו היה משגע. אם כי אני מניח שאפשר למצוא מקום מבודד יותר בכל אופן לג בעומר זה כנראה בערב שלפני ולא כפי שכתבתי (30).

dianah

New member
אז אולי....

להעביר את "לג בעומר" לסוף השבוע, כדי שחלקנו שכן עובד גם יוכל להגיע..

אני נגד

אבל אני מבין את הבעיה, ואם כבר יתגבש, למרות מורת רוחי, קונצנזוס בעד דחיית ל"ג בעומר, הרשו לי להציע כמועמד את היום החמישי בשבוע. גם ביננו העובדים והלומדים, הרוב לא עובד בימי שישי (או שאני טועה?) כך שהאפקט נשמר. ודיה לצרה בשעתה.

deyulia

New member
אולי אתה צודק

צריך גם להתחשב בשומרי מסורת שבינינו, לא אכפת לי גם ביום חמישי. מעניין שאני מדברת, בסוף עוד לא יצא לי להגיע , איזו פדיחה

Jullian

New member
לא מספיק רק מנגל...

צריך גם מישהו שימנגל... לא לחינם אומרים גחלים לוחשות, כי צריך שהן ילחשו, שהגעתי למנגל הן בקושי היו אדומות, מייד אירגנתי גחלים מהאש שיילחשו בעוצמה ואז המנגל עבר ממש מהר ואנשים קיבלו אוכל. עצה שלי, אפשר אפילו רק מנגל אחד אבל לדאוג שגחלים יהיו חזקות ולעשות תחלופה גבוהה של בשר. אני מנדב את עצמי להיות מנגליסט פעם הבאה, פייר?
ג´ולס.

miti

New member
../images/Emo141.gif

מה זה העיניין של הקומזיץ???? אפשר יותר פרטים בבקשה... זה ממש נשמע לי אחלה..

למעלה