כמה מאבטחים או שומרים כל אחד מכם

avi1976

New member
כמה מאבטחים או שומרים כל אחד מכם

יכול לגייס? כמה כספים כל אחד מכם יכול לגייס? יש לכם פתרונות יצריתיים? יש הטבות שאתם חושבים שמאבטחים או שומרים מעוניינים בהם?

קודם כל ש-הם לא יגנבו כסף ../images/Emo70.gif

דבר שני - לפי דעתי הם צריכים לחשוב איך לקדם את התפקיד ! , אם מאבטח סיים שנה אחת ! אז למה שהוא לא יעלה בתפקיד שלו ו-יהפוך להיות מפקח על השומרים
..................................... דבר שלישי - לשפר את התנאים ! .

avi1976

New member
איך אתם רוצים לקדם את תנאיכם

אם אתם לא רוצים לקום ולהתאחד ולסייע במלחמה מול חברות האבטחה? אתם אפילו לא מסוגלים לעשות פעולות בסיסיות של גיוס חברים, פרסום, גיוס כספים ומתן תשובות בסיסיות!!! לגבי ההטבות ששאלתי עליהם הן הטבות צרכניות לגביי גיוס חברים, פרסום וגיוס כספים מבחינת כל הנוגעים לדבר... לגבי שינויים בחקיקה אנחנו נמצאים בכנסת אבל, בלי כוח מהאזרחים לא נוכל לשנות הרבה ולהתקדם. (גם לא במערכת בתי המשפט המושחתת ורקובה) כבר הדגשנו שימינו ספורים וכבר הורדנו את רובו של האתר! כנראה שבאמת לעובדים במדינה שלנו לא מזיז ולא אכפת מעצמם אפילו. אז כנראה שקורבנות ישארו קורבנות ...

אוליי לאף אחד לא מזיז כי המדינה ...

...כי המדינה היא כזאת מושחתת !!! , ומי שיושב לך בשילטון אלה אנשים ש-איכפת להם רק מהתחת שלהם ! , אז גם האזרחים לא איכפת להם משום דבר ! . אף אחד לא רוצה להילחם נגד הבירוקרטיה של משרדים ממשלתיים כי זה ידוע שזה מלחמה קשה מאוד וארוכה ! , לפעמים יש גם קורבנות במילחמה נגדם ! . צריך ש-אתם תיצברו יותר " פירסום !!! " ויותר " תודעה לציבור !!! " ואחרי זה יהיה לכם יותר קל להילחם נגד הנוכלים והרמאים ! .

הצעה שלי פרטית ! ..................

תחלקו פליירים לכל שומר או מאבטח ! , אפילו תחלקו סטיקרים עם הכתובת של האתר אינטרנט של אמי"ל ! .

avi1976

New member
אף אחד לא יעשה כלום למענכם למעלה

אם לא תתחילו מלמטה!!! תאמינו שכבר ניסינו, אבל אתם עקשנים... האזרחים לא רוצים לעשות שום דבר ולא רוצים לשתף פעולה ואחר כך באים בתלונות, טענות ובקשות! אנחנו באנו לקראתכם בכל דרך אפשרית כבר 3 שנים ואנחנו אזרחים כמותכם, עשינו את כל מה שאתה אומר... אתם לא מבינים שלהחזיק ארגון כזה רק מבחינת מסים, אגרות, רו"ח ועורכי דין ללא עובדים, ללא נסיעות וללא הוצאות תפעול נוספות עולה עשרות אלפי שקלים בשנה ולשם מה? לשם אנשים שלא מעוניינים? אבל, כנראה שאם מציעים לאזרחים פה "כפית של כסף" אז הם רוצים "זהב" לא אכפת לכם שזה בהתנדבות ואנשים משקיעים מזמנם ומכספם. לא אכפת לכם שדברים מסויימים עולים זמן כסף והשקעה ונותנים לכם אותם כמעט בחינם ואתם שואלים למה לנו לשלם דמי חבר ו/או לעורך דין ו/או לרואה חשבון ולמה זה כרוך בעלויות כאלה? למה זה לא בחינם? אתם גם שואלים למה אנחנו צריכים הטבות צרכניות? תאמינו לי שהטבות כאלה יותר לא תשיגו באף מקום אחר (אבל אם הייתם לוקחים אותם אולי זה היה עוזר לדברים לזוז ולאנשים להתארגן מכיוון אחר)אבל כמובן שאתם לא רוצים להתאגד באף דרך! בנוסף לכך אתם עוד באים בדרישות למה לא נלחמים ולמה לא עושים ככה ולמה לא עושים ככה? מי אתם רוצים שיעשה...? כנראה שטוב לכם ככה ואתם לא רוצים לשנות את החשיבה שלכם... אז כמובן ששום דבר לא ישתנה וגם לא יהיה בעתיד כבר מישהו שיעזור לכם עוד!

בסדר ../images/Emo70.gif , אתה צודק ../images/Emo45.gif ..........

אבל למה שלא תיידעו יותר את הציבור ואת השומרים בכלל ????? . אם תתחילו לפרסם את עצמכם אצל השומרים אז יותר אנשים יבואו אליכם ! .

avi1976

New member
אנחנו מפרסמים

אבל, אנחנו זה גם אתם ואתם יכולים גם לשתף פעולה... אפשרי גם לתרום כמו שפרסמתי מקודם... אף לאף אחד אין אומץ משום מה!

avi1976

New member
אם כל אחד יתרום 15-20 ש"ח

אז המצב יכול להשתנות! או שאתם מעדיפים לשלם דמי טיפול להסתדרות? כמו כן התרומות לא חייבות להגיע רק ממאבטחים או שומרים...

4tis

New member
אבי ,אתה צודק ,אבל סבלנות היא מילת

המפתח ,לדעתי, אם יש אפשרות לשלם לכם את הכסף במקום להסתדרות הסבר לי איך ומה צריך לעשות ובהחלט נראה לי הכיוון הזה

avi1976

New member
אתה יכול להתקשר או ליצור קשר במסרים

וכמו כן לתרום באופן שהוסבר למעלה...

avi1976

New member
את דמי החבר להסתדרות הם מורידים בלי

הרשאה מהעובדים, כלומר לא מחתימים אתכם על טופס מתאים. באם מנכים לכם דמי חבר אזי צריך לשלוח ראשית דואר רשום למעסיק שבו אינכם מעוניינים להיות חברים בהסתדרות ודורשים את כל דמי החבר בחזרה. מניסיון המעסיק לא יפסיק את ניכוי דמי החבר לאחר שליחת המכתב. אך נוכל לתבוע את כל דמי החבר המנוכים לאחר סיום עבודתכם. לאחר מכן, תוכלו להצטרף כחברים לאמי"ל ע"י טופס מיוחד שיועבר לפי בקשתכם. כמו כן תוכלו לשלם דמי חבר ע"י הוראת קבע או כרטיס אשראי דרך הקישור המופיע בפורום. (לשם הוראת קבע יש למלא גם טופס שיועבר לפי בקשתכם) תשלום דמי החבר הינו 40 ש"ח בחודש (דרך הוראת קבע או כרטיס אשראי).

כל הכסף של " דמי חבר " של ההיסתדרות

........, רציתי לומר ש-מי ש-משלם " דמי חבר " של ההיסתדרות ! . אז הוא כאילו עובד בשביל המנהלים של ההיסתדרות
, תקשיבו טוב
, טוב
עכשיו ................. ש-אני הייתי בן 18 לפני 8 שנים בערך ! , אז " עמיר פרץ " היה אז המנהל של ההיסתדרות ו-הם שלחו לי הביתה לתיבת הדואר " פינקס חבר " כדי שאנ אשלם להם כל חודש בשביל ש-הם ילחמו בשבילי ! ( או כדיי ש-הם יגנבו לי את הכסף ! ) . באותו זמן לא היה כסף בשביל לקנות תרופות ב- קופת חולים
, שהיא הייתה גוף שהוא שייך להיסתדרות ! . 22 מיליון שקל ניגנבו מ-חברת סולל בונה על ידי המנהלים של ההיסתדרות ! . מה אני רוצה לומר בעצם !.............................. כל מי ש-משלם " דמי חבר " הוא לא יודע ש-הכסף הולך למשכורות של מנהלי ההיסתדרות ולא הולך לטובת העובדים ! .

ורציתי להוסיף עוד משהו חשוב ../images/Emo70.gif

לפני כמה שנים גם הכסף של התרומות של " השירותרום " הלכו למשכורות של כמה אלופים ב-צה"ל ! , במקום ללכת אל משרד הביטחון ש-יוכל לקנות כלי נשק ! .

avi1976

New member
לאן אתה חושב הולך הכסף של יום טוב?

וארועי התרמה נוספים? לאן הולך הכסף של הקרנות הגדולות כמו הקרן החדשה לישראל או הסוכנות היהודית? תמיד ידעו לעבוד עלייכם ולא תרגישו אפילו!!! אבל מי שבא לעזור לכם אתם חושדים בו.... זה לא פרדוקס שאמור להיפסק מתישהו?

עובדים עלינו בעיניים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

כל הזמן מיתחנננים מ-אנשים ליתרום כסף ואחרי זה מיסתבר ש-הכסף ניגנב ו-נישלח למקום הלא נכון

4tis

New member
אבי ,בוא נעשה בבקשה סדר בדברים

איזה זכויות אני מקבל אם אני מצטרף לאירגון(ברורה לי חשיבותו אבל בכל זאת...
), ומה אני מפסיד (זכויות וכו?)אם אני עוזב את ההסתדרות?

אני רק מקווה ש-אמי"ל הם אנשים ישרים

, ולא אנשים גנבים כמו ב-היסתדרות ש-כל " דמי חבר " הולכים אל המשכורות המנופחות שלהם

למעלה