כמה מוזר שזה נכון...

כמה מוזר שזה נכון...../images/Emo215.gif

בהתחלה מראיה ראשונה אמרתי לעצמי ששרון היפה מכולן, היו עוד ששמתי בפרמידת הזוכות מעלה מעלה, אך עם הזמן הכתר צונח להן מהראש... יופי אינו רק חיצוני, בן אדם יכול לכער עצמו כשהוא פותח את הפה... ואולי השתיקה הכי יפה כאן...

MeRmAiDe

New member
זה לא רק זה

היא יפה, אבל אין לה את זה. היא לא יודעת ללכת יש לה הליכה גברית ושפופה..והבעת פנים קשוחה..וחבל..

prins2

New member
קריסטין

"ההבדל הוא שעוץ זה ציפור ופריב זאת חיה" חחחחחחחחחחח...הרגה אותי!

לא קריסטין הוא שטיפשה

טיפש מי שלא קולט שום דבר מעבר להסבר מילולי מדויק כמו בכיתה ה'. העברית של קריסטין היא יחסית בסיסית. נראה שהיא התכוונה להבדל בין היונקים לבעלי הנוצות. אבל מה - כולם קפצו על פליטת הפה שלה, וזה רק מראה כמה האנשים טפשים - לא יכולים להפעיל את הקופסא ולהבין את ההקשר.

אתה צודק....

זה בדיוק מה שגם אני רציתי לכתוב...עברית זה לא שפת אם שלה, היא לא יודעת את כל האוצר מילים. אני בטוחה שברוסית או משהו היא ידעה מה ההבדל בין עוף לפרה, אבל בראש היא תרגמה את זה לעברית אחרת. נראה אותכם מדברים בשפה אחרת שוטף בתוך 6 שנים.

וואיש באמת..זה כבר לא קשור לשפה..

זאת טיפשות... ודרך אגב 6 שנים זה הרבה זמן ומספיק זמן בשביל לדעת בעברית את ההבדל הבסיסי בין עוף לפרה..

ShirUsh22

New member
תאמת גמאני חשבתי על זה..../images/Emo20.gif

אבל כששומעים את המשפט "עוף זה ציפור ופרה זה חיה" אי אפשר לא להתפקע מצחוק

את צודקת, זה באמת

נשמע מצחיק, רק לא צריך להפוך את זה ליותר ממה שזה באמת. ראיתי גם איזו הודעה, כאן או בווינט, שאמרה "המטומטמת חושבת שעוף זה טונה". מההודעה אני לומד, שהמטומטם שכתב את אותה הודעה משוכנע באמת ובתמים (בניגוד לקריסטין) שטונה אינה חיה.

adi4011

New member
אבל גם יונקים וגם בעלי נוצות זה בשר

וזה לא צמחוני. אבל אתה צודק. זה באמת לא יפה. זה קצת משעשע. אבל מרושע.

אבל כמו שכבר ציינתי כאן

בישראל אתה נחשב ל"צמחוני" גם אם אתה אוכל דגים. זה עניין תרבותי כנראה - מותר לאכול דגים עם חלב, אז אכילת דגים אינה גורעת מ"צמחונותך". תארו לעצמכם, שמישהו מאיתנו היה מגיע למדינה בה מפרשים את הצמחונות באופן יותר מדויק (צמחוני מי שאינו אוכל בע"ח), והיה אומר שהוא צמחוני ואוכל דגים. גם אז האנשים היו יכולים להתפקע מצחוק ולומר שהוא כסיל גמור וחושב כנראה שהדג צומח על העץ. אם קריסטין הופכת למטומטמת בגלל פליטת הפה שלה - אזי אנחנו עם שלם של מטומטמים שלא מבינים דבר אלמנטרי בזואולוגיה...

יש לי משפט לקריסטין../images/Emo126.gif../images/Emo194.gif

עדיף לשתוק ולתת לאנשים לחשוב שאת מטומטמת מאשר לפתוח את הפה ואז כולם ידעו שאת באמת כזאת... יש לשלוח גם לג'סיקה סימפסון

niva99

New member
לפחות היא לא מורידה כפות לבנות כמו

ניראל. יאללה להעיף את החמסניקית- נמאס לי כבר ממנה. מזכירה את הבני דודים כל הזמן רק מתבכיינים .

המונשרי

New member
איך היא יכולה לטעון שאנחנו גזענים?

הרי הייתה לנו מלכת יופי ערביה רנה רסלאן- זו שהתחתנה עם המליונר המיצרי.

ליןןןןן

New member
עם כל מה שהיא תגיד היא תישאר../images/Emo189.gif

הכי יפה מכולן... מה לעשות היא ליגה אחת מעל... למרות שלדעתי, היא פשוט אמרה בכנות מה שהיא מרגישה ואין שום קשר בין פחדים לגזענות.

../images/Emo58.gif

שרון תעוף בקרוב.. היה ראיון שלה בגיא פינס שהיא אומרת שהסדרה סתם חרא.. ואז בסוף הראיון הם אמרו "אז כמו שאתם רואים שרון לא תשאר לעוד הרבה זמן"

ליןןןןן

New member
איזה הפסד...../images/Emo2.gif

השופטים לא מבינים כלום מחייהם... אבל אני בטוחה שתהיה לה עבודב גם ככה

למעלה