כמה מורחקים

aviv_b

New member
כמה מורחקים

אתם חייבים לראות כמה מורחקים היה במשחק אחד. היו לכם יותר?

ליטן א

New member
פששש... מעניין...

אתה יכול לתת תמונת מסך של הדקה ה26-27...(בנתוני המשחק)? נשמע כאילו הם עמדו להרוג שם אחד את השני..

tomash11

New member
בנוגע למורחקים...

במנג´ר 98-99, קרה פעם שעל הדקה השניה הרחיקו לקבוצה השניה את השוער, ואחרי עוד איזה רבע שעה הרחיקו להם את השוער השני. בשלב הזה עברתי לשחק משהו כמו...2-3-5, כשה2 זה הבלמים, ולא החלוצים...וסיימתי עם איזה שמונה אפס... היה גם מקרה שבו הורחק לקבוצה השניה השוער בדקה ה60 ומשהו, וזה היה אחרי שהם עשו שלושה חילופים כבר, גם כאן העברתי למערך סופר התקפי ומ2:1 או משהו כזה, סיימתי עם שבע שערים... צריך לציין שתוצאות כמו 7:2 או 10:1 הן מאד נדירות במנג´ר 98-99, וכאן על המנג´ר 01-02 אני שומע בתדירות גבוהה יחסית על תוצאות אסטרונומיות, ואני לא אזכיר את ה23-1 שמישהו דיווח עליו פה פעם, שזה בכלל חלום לא ייאמן במנג´ר 98-99...:)

ליטן א

New member
קרה לי משהו דומה, במשחק ענק אחד..

המשחק היה אוקספורד (שעליתי איתה מהליגה הרביעית לפריימיר ליג) נגד מנצ´סטר יונייטד.. דקה חמישית, פנדל לאוקספורד, ואדום לברטז. מה שמעניין, זה שהשוער השני שלהם נפצע באימונים, ולא יכל לשחק - ובעצם, השוער השלישי שלהם נכנס לשחק.. אז כבשתי את הפנדל, בדקה העשירית כבר היה 2-0, ואז בקהאם נתן אגרוף לשחקן שלי, והורחק גם הוא, ומהדקה העשירית הם היו ב9 שחקנים, כשהשוער הוא השוער השלישי שלהם.. המשחק הסתיים ב6-0 ענק לטובתי.. מנצ´סטר שיחקה עוד שלושה משחקים בלי ברטז ובלי בקהאם, והשוער השני שלהם עדיין היה פצוע, והם בעצם שיחקו עם השוער השלישי שלהם.. ואחרי חודש המאמן שהחליף את סר פרגוסון (שפרש כבר בעונה הראשונה או השניה), פוטר..

RoadKill

New member
שטויות

ב98/99 התוצאות היו הרבה יותר גבוהות הייתי שם 13 בבונדוסליגה ובפרימר ליג כשלקבוצה היה שוער.

אתם עושים צחוק...?

ב 98/99, שאני עדיין משחק בו, לפעמים, היה את רובי קין, איאן מור ורבים וטובים, שלבד היו כובשים עשיריות ותשיעיות די הרבה. בנדוד שלי פעם ניצח בגביע הסקוטי, במשחק בלי מורחקים, קבוצה מליגה מתחתיו 13-0, כשהכובש הוא רובי קין, עם 13 שערים (!).

tomash11

New member
ממש ממש לא....אולי 99-98 302....

היו לפחוץ שתי גרסאות למנג´ר הזה... המקורית היתה 302, והיה אפדייט (שכלל למשל כבר את אייל ברקוביץ בסלטיק), ואחרי האפדייט טוטי כבר לא היה כובש אוטומטית 40 גולים כל עונה והיה שם גם שחקן אחד - פטר פרסופאר שהוא לבנוני ובמנג´ר 99-98 גרסה 302, הוא היה בקבוצה גרמנית וכובש לפחות 35-40 גולים כל עונה, ובאפדייט החזירו אותו לשפיות...וגם האמת שהחזירו אותו ללבנון...הוא נשאר באנסאר או איך שלא קוראים לה...אז...יכול להיות שאתם מדברים על מנג´ר 98-99 גרסה 302, כי בגרסה 304 אני משחק כבר ארבע שנים ולא היה מצב של תוצאות אסטרונומיות... כמובן שהיו שביעיות וששיות, והיו גם שחקנים שמביאים חמישיות ורביעיות, אבל תוצאות של 10 ומעלה גולים למשחק?...נדיר ביותר...

פ י ט

New member
הבדלים

המנגר 98 99 היה הרבה יותר קל המשחק הולך ונעשה קשה יותר לפני כמה שנים זה לא היה קשה לעלות עם קבוצה כמה ליגות רצוף עכשיו זה הרבה יותר קשה וה23-1 שראיתם היה שלי ואני עושה את זה בכוונה משחק עם 11 חלוצים כי משעמם לפעמים ורציתי גם להציע לעשות פינה של סיפורים ממנגר שכל אחד יכול לספר על תקופת אימון שלו בקבוצה מסוימת להוסיף תמונות ולקבל תגובות

למעלה