כמה מחכים בדרך כלל לגרין קארד בתוך ארה"ב?

KallaGLP

New member
כמה מחכים בדרך כלל לגרין קארד בתוך ארה"ב?

החברים שלנו, שהגיעו על ויזת H1B, עברו את כל השלבים והגישו בקשה ל-adjustment of status ב-20 בפברואר 2017. כבר מזמן אישרו להם הכל: I-140, אישור עבודה ואישור נסיעות, אבל הם עדיין מחכים לאישור הגרין קארד עצמו, כבר כמעט שנה. האם הגיוני? האם מישהו חיכה כל כך הרבה זמן? האם זה חלק מהסחבת הרגילה של ממשל טראמפ או נראה לגמרי מוגזם? מה, אם בכלל, עלול להשתבש אחרי שכבר עוברים את כל השלבים? משרד עורכי הדין שמטפל בהם מטעם המעסיק פנה למחלקת ההגירה עם בקשה לבירור סטטוס התיק, אבל אמרו להם שייקח שבועות לקבל תשובה. בשל כל מיני נסיבות הם לחוצים במיוחד לקבל כבר את הגרין קארד. אשמח לכל תובנה.

oligomerization

New member
רק על עצמי לספר ידעתי

הגשנו את הAOS ב6 ליוני 2017 וקיבלנו את הגרין קארד ב24 לאוגוסט (לא קיבלנו את אישור עבודה\אישור נסיעות) - נאברסקה.
החלק של AOS היה סופר מהיר - אבל חשוב לי לציין שכל שאר השלבים הקודמים (PERM וכדומה) היו סיוט שנמשך שנים...אז אני מניח שכל אחד נתקע במקום אחר בהתהליך?

מאוקטובר 2018 ההגירה הוסיפו ראיון חובה לכל גרין קארד בשלב הAOS - מעניין לדעת האם זה ישפיע גם על החברים שלך...

maGNV

New member
*ראיון מאוקטובר 2017

לבקשות שהוגשו אחרי מרץ 2017
לי הגישו ב9 ביוני 2017. (EB-3)
I-140, אישור העבודה והנסיעות אושרו באיזור סוף אוקטובר 2017.
AOS עדיין מחכה (עבר לאחרונה מטקסס לקנזס סיטי)

Kender00

New member
יש לי חבר הגישו לו את 140 ושינוי סטטוס דצמבר 2016

ורק בסוף נובמבר 2017 הוא קיבל את הכרטיס, הו5 היה בקטגוריה EB2 ולא היו שום RFE בדרך

doronf65

New member
מנהל
קשה מאוד לדעת

כי אפילו נסיון מהתקופה האחרונה מתיישן מהר עם רוח המפקד הנושבת כיום. הייתי ממליץ פשוט להתאזר בהרבה סבלנות.

KallaGLP

New member
תודה לכולם. אכן מנסים להתאזר בסבלנות.

הבעיה היא שהם בארה"ב כבר 5 שנים וכבר פעמיים קיבלו סירוב בפעמים הקודמות שהגישו בשלבים די מאוחרים בשל טעויות מפגרות בטפסים שעורכי הדין עשו. עכשיו זו הפעם הראשונה שהכל עבר חלק, ללא טעויות, והם כבר ממש מחכים. חבר שלהם שהגיש 3 חודשים לפניהם קיבל את הגרין שלו עוד בקיץ. הבחור די הגיע לקצה גבול היכולת שלו לסבול את מקום העבודה הנוכחי שלו ויש עוד כל מיני תכניות ממש משנות חיים שנדחות ונדחות, וזה כבר ממש ממש מתסכל (גם אותנו, אגב, כי התכניות האלה קשורות גם אלינו).

doronf65

New member
מנהל
משתתף ומזדהה

אבל סבלנות...
אולי נסיונות לזעזע את המערכת ולצלצל יעזרו (ואולי לא...)

למעלה