כמה מחשבות

panda0zombie

New member
רק שיעשו איתו משהו

ושלא נגלה שהוא סתם דמות.
מצד שני זה לא נעלמים ולא כל דמות שנראית תמימה היא חלק מהmaster plan

panda0zombie

New member
כמה מחשבות

אז סיום המחצית הגיע. אחרי התחלה קצת לא מספקת (לרובנו לפחות) הגענו לפרקים הטובים והפרקים בשבועות האחרונים היו טובים מאוד

אז הנה כמה דברים שחשבתי עליהם

1) מה הקטע עם רום וג'וני?
הביאו את דניאל ליטמן ואדם הירש (שחקנים מוכרים וליטמן במיוחד) בשביל תפקידים קטנים מאוד. סך הסצנות של הירש היה כלום והוא בקושי דיבר ולא תרם בשום דבר וליטמן גם בקושי הופיע ועשה משהו. זה לא הרגיש כאילו יש לו ממש משמעות כי בתכלס זה לירון שמהווה את מושא אהבתה של אגם עכשיו ולא ג'וני כמו שכולנו ציפינו. עכשיו הוא יהיה רק ההוא מקבוצת הכדורגל שמדי פעם לוטש עיניים באגם?
אני מאוד מקווה שבמחצית הבאה נזכה לראות יותר מרום לפחות, שנרגיש שיש לו תפקיד שמצדיק את זה שטרחו לעשות אודישנים לתפקיד הזה מקום להשאיר את אותו השחקן מהעונה הקודמת

2) זה רק נדמה לי או שמצליח הפך לדמות משנית?
היו יחסית הרבה פרקים שלא השתתף בהם וגם בפרקים שכן לא הביאו לו את הבמה שמגיעה לו.
במחצית הבאה בטח נזכה לראות ממנו יותר עם כל סיפור מיטל

3) עצוב לי להגיד את זה אבל זה נראה כאילו אגם ואודי התגברו כבר ממש אחד על השני ולא נראים שבורים בכלל.
אין אזכורים שמראים שיש להם עדיין רגשות אחד לשני ושום יחס אליהם שמראה שיש בינהם באמת משהו עדיין.
בינתיים זה רק נראה כאילו אודי מתאהב בכל אחת שמעניקה לו קצת יחס.
יכול להיות שאגם מנסה לכפר על הכאב בבחור חדש ויצא שלירון? ואולי גם אודי מנסה להשלים עם הפרידה בהתאהבות בכל אחת?
ברור לכולנו שבסוף הם יהיו ביחד והם זוג מקסים ממש אבל בכל זאת

4) מיטל.. כשהשיברון לה מאודי יגיע כולנו יודעים מי יהיה שם לנחם. מצליח האהוב על כולנו. מצפה לזה בעונה הבאה. אני רוצה כבר לראות אותם. הם יהיו זוג מצחיק
אז אודי מתאהב בכל אחת שמעניקה לו יחס ומיטל מתאהבת כשלא שמים עליה? או שזה קטע של "אתה לא יודע מה יש לך עד שזה נעלם"?

5) המוסד מטומטם, פשוט מלא באנשים אידיוטים וקלים לשהפעה. אני לא יכולה לחכות לראות את הפרצופים שלהם כשהם מגלים שהיו הטועים פה.

6) איפה לילושלומי? הפכו אותם לזוג (סוג של) וזהו איתם? לאן נעלמו ככה פתאום?

7) הבת של הקוברה היא אולי לא הנבל הכי טוב שגיורא יצר אבל אני עדיין אהבתי את הסיפור איתה. נקמה זה מניע קלאסי. לירז צ'רכי עשתה עבודה טובה בתפקיד הזה

8) מחכה הרבה לתגובה של סוזי ונמרוד לקטע החדש של אגם עם לירון. אם הם חשבו שאודי זה צרה... הם לא יצליחו להיפתר מהשכונקים לעולם

בעיקרון זה הרשמים שאני זוכרת
מה אתם חושבים?

panda0zombie

New member
וכמה ציפיות לפרקים שיבואו

אני חושבת שאולי כן תהיה נשיקה בין אגם ולירון ב"מסיבה", עוד לפני שהוא ישמע על רחלי. ואז שהוא ישמע עליה הוא כמובן יהיה אכול רגשות אשם. אם לא אז מעניין מתי הנשיקה כן תבוא
&nbsp
הבת של הקוברה תרצה את המטה והוא כמובן אצל נמרוד. יכול להיות שהשכונקים איכשהו יגלו שהמטה אצלו ויספרו לו על רחלי ואז הוא יצטרך להחליט האם להציל את החיים של רחלי (בכל זאת בן אדם) גם אם זה אומר לוותר על המטה או להמשיך בשלו
&nbsp
מיטל תתוודה בפני אודי לגבי הקראש שלה אליו ואז שהוא ידחה אותה היא תהיה עצובה ונראה סצנה יפה שלה ושל מצליח שבא לעודד. או שהיא לא תתוודה אבל כן תהיה שבורה ממשהו שאמר לה על אגם או מישהי אחרת או משהו אחר ואז מצליח יבוא לעודד.
או בכיוון אחר לגמרי, אודי ומיטל כן יפתחו בינהם משהו ונזכה לראות סצנות קנאה של מצליח שבטוח יהיו מצחיקות

Roei152

Well-known member
מנהל
פתאום חשבתי על זה ?
הרי אגם הזמינה את הקבוצה של צי'טה בשבע ...
מעניין אם זה מה שהיא אמרה ללירון ? או שהיא באמת עשתה אתזה?

panda0zombie

New member
למה אתה מתכוון?

אגם אמרה לשיילי שהיא הזמינה את לירון בשש ואת שאר הקבוצה בשבע. היא באמת עשתה את זה

שיר m

Well-known member
לא...

לא רוצה שנמרוד יציל את רחלי

לירון יעשה את זה. הוא יבין מה קורה וייקח את המטה מנמרוד.

חשבתי כמוך במהלך הפרק שתהיה נשיקה ורחלי תראה, אבל אם לא היתה עד עכשיו כבר לא תהיה לדעתי.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה את חושבת?
לגבי אגם ואודי , שהם יבכו כל היום ? היה ברור שלפני שהם חוזרים האחד לזורועות השניה , צריך ששניהם יעברו איזשהו תהליך , עם בנים ובנות אחרים ..במקרה שלךהם זה מיטל ,ג'וני ולירון ...
&nbsp

panda0zombie

New member
לא ציפיתי לזה כמובן

ברור שצריך לעבור פה איזה שהוא תהליך, אחרת זה לא יהיה אמין
אבל כן ציפיתי לפחות לראות סוג של קנאה כשהם דיברו על הקראש של אגם על לירון, לפחות סימנים לכך.
גיורא בטח מחכה לקנאה של אודי עד שאגם ולירון יתממשו וזה יהיה אמיתי.

Roei152

Well-known member
מנהל
אודי כן אמר על אגם דברים ...
כמו למשל : לאגם כן יש עיניים יפות שדיברו על העינים שלה .. בהקשר של לירון
או למשל ניסה להשתמש באהבה שלו אליה ששהוא ומיטל נתפסו בפוקר..
הוא פשוט לא חושב שזה עד כדי כך , שאגם לגמרי מאוהבת בלירון , או שהם כבר הגיעו למצב כזה אינטמי...
&nbsp

panda0zombie

New member
בדיוק הוא לא חושב שזה אמיתי עדיין סביר להניח

לא מרגיש מאויים בינתיים

rubmwue1234

New member

לגבי לילושלומי ממש חשבתי היום,
זהו, גיורא הפך אותם לזוג ומבחינתו זה נסגר לבינתיים...?
&nbsp
גם לגבי המוסד..אפילו רשמתי את זה פה חח
הם כנראה באמת מספיק מפגרים או אולי אחרי הכל בוגדים(או רק שולץ..) אם הם ככה בקלות רק אחרי כמה משפטים מאמינים למישהו מהבריגדה ולא למישהו מהסוכנות שלהם..
&nbsp
אני גם מאוד מקווה שיותר נראה את מצליח,
אני גם מאוד הרגשתי שהוא היה מאוד משני ופחות נחוץ, אלא רק הרגיע מדי פעם את האווירה עם הצחווקים שלו ולא יותר מזה...

למעלה