כמה מיילדות בית יש באיזור המרכז?

rnati

New member
כמה מיילדות בית יש באיזור המרכז?

חיפשתי ומצאתי רק אחת (מיכל בונשטיין). באמת יש רק אחת ליולדות המרכז/השרון? מכירות עוד מישהיא שמגיעה לאיזור (רצוי אחת שעושה גם מעקב)? דרך אגב,
בשירה ומחולות
אני יוצאת מהארון (היה מאוד קשה להיות סגורה בתוך ארון
), מתחילה שבוע 11
בן הזוג תומך בהחלטה ללדת בבית ("זאת את שיולדת ואת מבינה בנושא הרבה יותר ממני ולכן ההחלטה שלך") אמא שלי תומכת (רק מציעה לי לא לספר לאחרים כדי שלא יציקו לי בנושא) וחברה טובה כשסיפרתי לה על ההריון ישר אמרה: "הפעם לידת בית, נכון?"

אשכר ש

New member
איזה יופי מזל טוב!

בטח שיש יותר ממיילדת אחת! כמה שעולות לי בראש בשלופ: ענת תל אורן אילנה שמש פולי שרמן שיין ברגנר (צריך לבדוק, לפעמים מגיעה) רונית קופליס (גם צריך לוודא) וכמו שכתבת מיכל בונשטיין. קישור לאתר אמה"י ובו רשימת מיילדות:http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=299&CategoryID=79 יש גם מיילדות שלא רשומות באירגון ונמצאות באזור המרכז. תוכלי למצוא אותן בקישורי הפורום.

כרמית מ.

New member
כבר מזמן אמרתי לך

שלעולם לא ניתנת לך משאלה, בלי שיינתן לך הכוח להגשימה, אולם יתכן שיהא עלייך לעמול לשם כך....
יופי! שמחה מאד לשמוע על ההריון, וגם על ההחלטה ללדת בבית. לגבי מיילדות ענו לך כבר. שימשיך עגול ומלא ותקין, ויסתיים, במועדו, בלידה טובה ותינוק/ת בריא/ה.

tonti

New member
יאא! את פה!../images/Emo13.gif

איך אני שמחה לראותותך. (את? שלפני שניה פגשתי אותך בספורטק עם תינוקת בת 0 בערך?
)

rnati

New member
../images/Emo24.gif בטח שאני פה

ואת שלפני אותה שניה היית עם ילד בן שלוש ובלי בטן פתאום מקשקשת על ילדים בני 5
וחוץ מזה, שניה אחרי הלידה שלה כבר רציתי שוב

rnati

New member
ברח לי...

התכוונתי לשאול על הקטנה שלך, כבר יש לה שנה? (זה מה שקורה שמקלידים ליד הילדה)

POOH*

New member
מזל טוב וברוכה הבאה לפורום....

ולשאלתך - אני ילדתי את הקטן בהוד השרון עם ענת תל אורן. ממליצה עליה בחום. את יכולה לקרוא את סיפור הלידה של מאי כאן בפורום. POOH

rnati

New member
תודה. כבר קראתי אותו אז

רק שעכשיו יותר ברור לי שגם מיילדת שגרה במרחק שעה נסיעה תהיה מוכנה לבוא. חשבתי שהן מגיעות רק באיזור יותר קרוב אליהן

למעלה