כמה מילות עידוד

anianat

New member
כמה מילות עידוד ../images/Emo105.gif

קרן, אני רוצה להקדיש לך את השיר - מה שאת אוהבת, ששרה גלי עטרי. קחי מה שתרצי, מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי, מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי עם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יש לך זמן לגדול, כמה יפה את קחי את העולם כמו פרי קחי כל מה שאפשרי אין אחת כמוך, את כבר יודעת שתוכלי תמיד לבחור כל מה שתרצי לזכור תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב יום אחד יבוא מי שחיכית לו מי שאת רוצה שיבוא עם מה שאת אוהבת בו ואל תשכחי שיש לך דרך ויש המון אנשים שאוהבים את מה שאת עושה ורוצים שתצליחי. ותמיד תמיד תשארי את והקשיבי לקול הפנימי שלך. לדעתי את מדהימה, ענת

נראה לי שפחתנו פה ניחום אבלים../images/Emo201.gif

בואו ניקח את הדברים קצת בפרופורציה. נראה לי שאני קצת הוצאתי את זה מפרופורציה קודם.. לא ברור למה.. אז קרן לא נכנסה לפלייליסט שבוע אחד, עם שיר אחד.. ביג דיל... זמרים הרבה יותר מפורסמים וזמרים שמצליחים שנים לא נכנסו לפלייליסט עם כל השירים שלהם וזה כולל גם את מירי מסיקה, אביב גפן ובעצם כמעט כל זמר היום בשוק. אין כמעט זמר שנכנס עם כל השירים שלו לפלייליסט ובטח שלא כל שבוע... העובדה היא שאיתי מוביל בכל המצעדים בארץ וכשאם אלה החיים יהיה בפינה לשיפוטכם אני מאמינה שגם בלי העזרה שלנו הוא ידורג במקום גבוה וזה מה שחשוב. זה מה שיוביל את קרן לפלייליסט הבא... בכל מקרה צריך לזכור שזה דברים שנופלים על חודו של קול, על בן אדם אחד שפשוט לא בא לו באותו יום על השיר הזה.. בקטנה... זה לא אומר כלום לא על קרן ולא על השיר.. זאת לא דחיה, אלא אדם אחד שאמר לא (הפורום של לנדמרק משפיע עליי יותר מדי.. אני יודעת) גם אם לא כל העולם יאהב, אנחנו אוהבים וזה מה שחשוב.. וכשרוב האנשים יכירו אני בטוחה שגם הם יאהבו.. בקיצור בואו נצא מהדיכי כי יש לנו שיר לדרג ובשבוע הבא שני שירים... אז קדימה לעבודה

anianat

New member
לא צריך ללכת כל כך רחוק...../images/Emo112.gif

בישיבה אחת מחליטים כך ובישיבה שניה מחליטים אחרת. זה ברור ובאמת צריך לקחת דברים בפרופורציות הנכונות. אם את שואלת אותי אז אחרי כל האהדה, הפוצי מוצי והחנדלך התקשורתי עד כה היה ברור שהספוילר עומד בפתח. ואולי יש בזה מרכיב מאזן (בכ"ז החיים לא יכולים להיות כל כך מתוקים...). אני בטוחה שכשבוחנים אלבום הראיה שונה לחלוטין מהעברת ביקורת על סינגל זה או אחר. עם זאת אני מודעת לרמת הציפיות ולמערך קבלת ההחלטות שבוודאי קדם לבחירת הסינגל ואני מניחה שהחלטת גלגלצ איכזבה - לא נורא. אני בטוחה שקרן מוצפת ביעוץ של אנשי מקצוע שמעונינים בהצלחתה, אך קל מאד להיסחף. תראי את התמונות המעוצבות - יש פה אמירה תדמיתית אבל במרחק מסוים מהמציאות. משום כל אלה החיזוק והעידוד.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifחחח../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo15.gif

נו..איך אני אומרת.. יהיה טוב
באמת שלא צריך להכנס לדיכאון
קצת חיוביות פיפל

MissPop

New member
../images/Emo45.gifזה מה שניסיתי לומר לכם

להיות אופטימיים ולקחת הכל בפרופורציה, שום דבר לא סגור, כל העתיד לפנינו ויהיה טוב, אין מה לדאוג ולהילחץ. הכל הולך מצוין. לא צריך להיסחף.

razpg

New member
באמת לא צריך להתרגש יותר מידי...../images/Emo5.gif

מה שכן צריך להשקיע עכשיו, ש"איתי" ישאר עוד שבוע במקום הראשון כדי שכש"אם אלה החיים" יכנס למצעד איתי יהיה במקום גבוה. (ולא כמו איה כורם שכש"שיר אהבה פשוט" נכנס למצעד "קיץ" כבר ירד...)

למעלה