כמה מילות פתיחה

vegetable man

New member
כמה מילות פתיחה ../images/Emo140.gif

טוב אז מי שלא עיוור צבעים כנראה שם כבר לב, ותודה רבה למי שכבר הספיק לברך
אנו יוצאים לדרך חדשה ואני מקווה שיהיה מעניין ונחמד לכולם. אשתדל לעדכן אותכם בחדשות, רכילויות, אינפורמציה כללית... ננסה ליצור שירשורים מעניינים, סקרים וכל מיני דברים נחמדים ומשעשעים שכאלה. ובהזדמנות זאת, אם למישהו יש בקשות/טענות/מענות/רעיונות לשיפור הפורום הוא יותר ממוזמן לפנות אלי במסרים. אני רוצה להודות ל- Branman על ניהולו בשנה האחרונה, ולפולי היקרה שעשתה בייביסיטר לפורום בימים האחרונים והזכירה לנו ימים עברו
תודה רבה להנהלת הפורומים ולאנשים הנחמדים שעודדו אותי :) זהו זה. מקווה שיהיה מעניין, פורה, מהנה עבור כולנו.

DOCTOR ROBERT

New member
בהצלחה!

אני באמת צריך לנסות לשמוע רדיוהד. אולי אני אקנה אלבום שלהם. נצל"ש- מישהו יודע עם איזה אלבום להתחיל?

vegetable man

New member
תודה דוקטור ../images/Emo13.gif

וברוך בואך לפורומנו
אני בדר"כ ממליץ להתחיל מההתחלה, אך במקרה הזה אני ממליץ לשמוע את האלבום הכי טוב של רדיוהד לדעתי, Ok Computer. במידה ותאהב אותו, יש סיכוי גדול שתאהב לפחות חלק מהאחרים.

dresner

New member
בהצלחה

איחוליי הכנים למנהל החדש. שתהיה לך עבודה מהנה.

midnite vulture

New member
הסתיים פרק בחייו של הפורום..

החלפת המנהל היא חלק משינוי הפורום: האנשים התחלפו , הנושאים ורמת הדיון השתנו, והפורום הפך לעוד פורום כמו קולדפליי הביטלס וכו'. דעתי האישית על זה כמובן משתקפת מבין השורות, אבל בכל זאת, שיהיה בהצלחה.

vegetable man

New member
אולי תפרט?

מה כוונתך הנושאים ורמת הדיון השתנו, אם עוד לא התחלתי אפילו? הודעות לקוניות לא תורמות לקידום הפורום, ואתה רשאי לומר מה היית רוצה בו יותר, ומה פחות. אשמח כמו כן לדעת ע"פ מה גיבשת את דעתך בזמן כה קצר. אינני מכיר את פורום קולדפליי/ביטלס. אני שוב אומר, זהו הפורום של כולנו, וכולכם רשאים להעלות בו את כל העולה על רוחכם, כמובן, בגבול הטעם הטוב, מבלי לחרוג מתחום הדיון ברדיוהד, אלא אם כן תכתבו הודעה בשרשור
איני חושב שפורום רדום ועצל תורם לאף אחד מהגולשים פה.

midnite vulture

New member
הסברים..

קודם כל, כשאמרתי שהפורום השתנה לא התכוונתי שהוא עשה את זה במהלך היום שאתה מנהל אותו, אלא שהחלפת המנהל היא צעד שמסמל את שינויו, אותו שינוי שסיבותיו הם בסופו של דבר אבולוציוניות. ולעיקרו של ענין, המצוקה האמיתית של הפורום הזה היא מחסור בנושאי דיון: רדיוהד לא הוציאו חומר חדש המון זמן, אין הופעות בארץ, וכל הנושאים ותתי הנושאים השוליים ביותר כבר נטחנו עד תום. מה שאני הייתי עושה אם זה היה תלוי בי, זה להקפיא את הפורום עד שיקרה משהו משמעותי: אלבום, אי.פי, הופעה וכו'. כמובן שמול הגישה הסקפטית והמיואשת מראש שלי, אתה בוחר לנסות ולהחיות בדרכים מלאכותיות את הפורום, מה שמקנה לך נקודת זכות כמישהו שמנסה להתקדם ולהאבק במקום להרים ידיים סדרתית. מעבר לזה, אתה מוזמן לפתוח את ארכיון הפורום בכל עמוד מזדמן, ולראות בעצמך שרמת הדיון אינטלגנטית ומעניינת יותר, ולא רצף הודעות מקרי, עמוס שגיאות, סמיילים עד אין סוף ושפת אינטרנט מטופשת (זו הייתה האלגוריה לפורומים האחרים). כמובן שדעה כזאת על הפורום היא מתנשאת ומנוכרת, אבל כחובב רדיוהד ההתנהגות הזו בוודאי לא זרה לך, מה שדווקא כן זר, זו הרמה הנחותה בפורום כיום. ובכל מקרה, כמו שאמרתי מקודם, אני מאחל לך הצלחה.

vegetable man

New member
אני חולק עליך

רדיוהד הוציאו בשנה האחרונה את Com Lag. לדיון בסיבות מדוע הרמה של הפורום "נחותה" כדבריך טרם הצטרפותי, לא ניכנס כרגע. אני ממש לא חושב שחסרים נושאים לדיון: אפשר לדבר על השירים היותר חדשים של רדיוהד. אישית, אני לא חושב שרלוונטי כ"כ מה יש בארכיון, משום שאנשים מתחלפים כל הזמן, אז גם אם יש נושא שדנו בו, מותר להעלותו שוב, מה גם שאנשים משנים את דעתם על מוסיקה כל הזמן. אפשר גם לדבר על האלבום המתממש ובא של רדיוהד, ובימים הקרובים אעלה עדכונים לגבי האלבום הקרב. אני מברך כל גישה "אינטליגנטית" כהגדרתך, אך בפורום זה כמו בכל פורום אחר לא חייבים להיות רציניים כל הזמן, והכל הולך. אל תשכח שיש פה גם אנשים יותר צעירים, ואני מלא הערכה לילדים בני 13-14 שכבר שומעים את רדיוהד... אני בטוח שהעניין רק יגבר, ומקווה שתהיה פה ליטול חלק, עם גישה פחות פסימית.

midnite vulture

New member
כמה הערות וסיום העניין..

א) com lag היה כל דבר חוץ מחומר לדיון. מדובר באי.פי חסר טעם שיצא רק ביפן, וגם שם הגיע עם קלקול מהדפוס. כמובן שאתה תתווכח על זה, ומההתווכחות עצמה תוכיח שקיים דיון. אבל גם אתה יודע ש com lag הוא לא באמת 'חומר חדש'. ב) הסיבה שאתה לא רוצה 'להכנס כרגע' לדיון על רמתו הנוכחית של הפורום, היא שאתה מסכים, פירוש: הפורום היום הדרדר להודעות מסוג - חחח איזה קטעע!?!?
- אבל אתה כמנהל ההצגה לא תבריח את הצופים האחרונים שלך. ג) האזכור וההמלצה על הארכיון לא היו לגבי החזרה על נושאים ישנים, אלא להיפך, על רמת הדיון השונה באותם נושאים. קצת דיוק. ד) אני מקווה שאמירות הפוליטיקלי-קורקט כמו 'לא חייבים להיות רציניים כל הזמן' והשיא 'אני מלא הערכה לילדים בני 13-14 שכבר שומעים רדיוהד' הביכו אותך בדיוק כמו שהם הביכו אותי. זה סך הכל פורום, זה לא הרכבת קואליציה. ה) אין שום טעם שתיקח את זה אישית. אני מחבב אותך. וסך הכל מדובר בעוד אחת מהיציאות חסרות התועלת והמטופשות שלי. בכל אופן, אני אטול חלק בפורום בכל פעם שההודעות יהיו מספיק קריאות לעברית המוזרה והמיושנת שלי. לילה טוב.

Mode Designer

New member
אני, midnite vulture וכל השאר...

במשך שנים אני מתעניינת בפורום, ועובדת "חילופי השילטון" היא דווקא מרעננת בעיניי,בייחוד בשל המוטיבציה, הפתיחות והאמביציה שכרוכה במנהיגות חדשה. פורום, מטיבו הינו דמוקרטי, אך הנפלא הוא שאני, אתה וכל השאר הם המכתיבים את ה - so-called "איכות" שאתה כל כך קנאי לה. אגב, אני גם ממעריצי U2 שבטח נכנסים אצלך בקטגורית "קולדפליי" ו "ביטלס". ובכן, עבורי מוסיקה אינה נמדדת על פי מנת המשכל של מעריציה, אלא בחוויה האישית שהיא מקנה לי.המשותף לכל הלהקות שאני אוהבת הוא שהן לוקחות אותי למחוזות מרגשים ומעוררי השראה, בניגוד ללהקות אחרות.קהל המעריצים של רדיו הד הוא לשמחתנו ולצערנו הרבה יותר מגוון מכפי שאתה חושב. במוסיקה, בניגוד למדע, אין גבולות דמוגרפיים, כך שהגישה הניהליסטית והשיפוט הערכי של "מי כותב" ו"מה כותב" היא לכשעצמה צרת אופקים ואינה איכותית כלל ועיקר. היות ואפשר להבחין בנקל שאתה אדם תבוני, עמוק ויצירתי, מדוע לא תוותר על הכוחניות ותנתב את העושר שלך למטרות שימשיכו לתרום לקהילה הזו? אגב, הלוואי ובגיל 13 הייתי מקשיבה לרדיו-הד, הייתי אז סתם עוד מעריצה 'פושטית' של guns 'n' roses , רחמנא ליצנן...

vegetable man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ומקווה שתהיי פה בהמשך, בכל דרך בה תבחרי.

vegetable man

New member
מסכים רק לגבי סעיף ה'

ולמרות שאני לא מסכים עם כל מה שכתבת ועם הגישה שלך, אני אמנע מלהתייחס אליה, כי זה גובל כבר בחוסר טעם. אני רק אגיד שאני מקווה ומצפה שלא תשב בצד בחיבוק ידיים ותחכה ל"הודעות קריאות לעברית המוזרה והמיושנת שלך"
אני מקווה גם שתנתב את כושר הביטוי וההתנסחות שלך, ואת הדעתנות לדיונים בפורום על נושאים קצת יותר משמעותיים, ולא ויכוחים עקרים כמו פה. וכמו שאמרת, אני מצפה לסיום העניין

יצחק 77

New member
בנאדם זה תלוי גם בך

אם אתה רוצה שהפורום יהיה "טוב כמו פעם" אז תביא גם אתה נושאים מעניינים שנדון בהם

פוֹלי

New member
לא כל האנשים התחלפו

ויש יחסית המון אנשים חדשים שזה לדעתי דבר מבורך. הפורום התעורר מתקופה שקטה יחסית ואני חייבת לציין ולטובה את זה שחשבתי שזה יהיה הסוף כי היה נדמה שכבר אין מה לומר ועל מה לדבר וטעיתי. השינוי מוצלח וההתעוררות פה נפלאה לטעמי

למעלה