כמה מילילם לפני שנספר מה היה במפגש

papal

New member
כמה מילילם לפני שנספר מה היה במפגש

טוב אז ככה לפני שאני מספר מה היה - אני מודיע בזאת שאני נורא כועס על כל מי שלא בא- והיה רשום ברשימה הסופית- לא מספיק שאנשים התקשרו ביום ראשון ממש ברגע האחרון להודיע-שלא יבואו- ועשו לי בלאגן שלם אז גם במפגש עצמו- הבריסו אנשים- שהודיעו שיגיעו- ואפילו לא טרחו להגיד שהם לא באים- זה לא יפה לא אתי- בטח ובטח אחרי כל מה שאני מיכל והלהקה עשינו בשבילכם (והביקורת הזו מופנית למי שלא הודיע- לא התריע- ונהג בצורה הכי אנוכית שיש ) - ולכםן מבחינתי מי ש\הג בצורה כזו אינו חבר יותר במאמ"ה -אלה אם כן היתה סיבה ממש טובה למעשה כזה!!! את סיפור המפגש אני יעביר באשכול מיוחד לצורך זה מקווה שיעלו גם תמונות מתישהוא ובכל מקרה- מי שלא הגיע הפסיד לאללה - והפסיד גם הופעה פצצה אני רק רוצה להודות שוב למיכל הגדולה מכולם לאורן ולגיל- תודה על שיתוף הפעולה וללהקה- אין לנו מילים- אתם ע-נ-ק-י-י-ם!! לצאלה - ששמרה על מצב רוחי- גם בקטעים המבעסים באמת לרותם "צ'ופ צ'ופ לחן - ששיחקה אותה לשחר- תודה לך ומקווה שהיה טוב אוהב את כולכם ולילה טוב וכמובן ליואב- שטוב שבאת- ושמח שהכל הלך כמו שצריך! טל "פפל" מילר

TaKe Me DuDi

New member
אני יודעת שלא באתי ברגע האחרון ואתם

לא יודעים איזה מבאס זה .... אבל יש לי סיבה ממש מוצדקת .... תאמינו לי שאני ממש מבואסת מזה שלא באתי כי זה ממש ממש חשוב לי אני לא יכולתי ללכת בגלל שנהייתי מאוד חולה ולא יצאתי יומיים מהבית ... אבל הייתי בטוחה שאני אוכל להגיע אבל המצב שלי לא היה טוב ובסוף לא יכולתי להגיע .... אז אני ממש מצטערת ושמחה שהיה לכם כיף.... ושנהנתם... ושוב

למעלה